STSL 2011-2012 / 27.Hafta | Ankaragücü - SAMSUNSPOR'UMUZ: 0-3

Başlatan germencisse, 12 February 2012, 19:13:43

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

Bu maçla ilgili içimde bir huzursuzluk var ama haydi hayırlısı.Yinede ekighonun kilidi çözeceğini düşünüyorum 3-0 geçiyor gönlümden.Tek korkum takım içinde oluşabilecek rehavet

CurvaSs

ankara emniyetinin garip uygulamaları inşallah bu maçta başımızı ağrıtmaz. konfeti atmayınız diye pankart astıran bi' emniyet ankara emniyeti, bakalım hayırlısı artık.

jean

FaTiH_HaN

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: jean - 16 February 2012, 18:41:13
mactan korkmaya basladim ins heyecandandir

bende öyle düsünüyordum ama
dedimki bu takimida yenemiyorsan artik senin ne isin var Süper Ligde

Ben maci ilk devre bitirecgiz ümidindeyim.
Zaten bu macla 2/3 yapmis olacagiz.

**KaR6**

çok kötü havada oynanacak maç.. kar buz olacak saha, tek korkum o..

umarım ertelenir de düzgün bi sahada oynarız..

ali ihsan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 16 February 2012, 19:20:25
çok kötü havada oynanacak maç.. kar buz olacak saha, tek korkum o..

umarım ertelenir de düzgün bi sahada oynarız..

Zemin alttan ısıtmalı değil mi ? Nasıl başkent orası ...

burakbas

Biz dedik mi 3 te 3 olacak diye ? Dedik! ;) daha ötesi mi var, dedik olacak.

Serkan

Turuncu

Cumartesi günü Ankaragücü ile karşılaşacak olan Samsunspor'umuz, Ulusoy Turizm Seyahat'ın tahsis ettiği otobüs ile 5,5 saat süren bir yolculuk sonrası Başkent'e ulaştı. Ankara'daki kulüp avukatımız Taner Ünlü kafilemize Balgat Cevizlidere'deki Bizim Oltu Kebap Restaurant'ta akşam yemeği verdi. Başkanımız Kazım Yılmaz, restauranta gelen oyuncularımız ile tek tek tokalaşarak sohbet etti. Yemek sonrası ekibimiz Crowne Plaza Ankara Otel'e geçti.

Futbolcularımız Otel'e geldiklerinde ise bir grup taraftarımız oyuncularımızı kırmızı-beyaz renkli meşaleler yakarak karşıladı. Tezahuratlarıyla da futbolcularımıza moral verdi. Taraftarlarımız oyuncularımızla  hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Samsunspor'umuz yarın (cuma) saat 13.30'da Beştepe'deki İlhan Cavca Tesisleri'nde antrenman yapacak.

http://www.samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=106

berusa55

cembaba

Theofanis Gekas

şu megalinera dış kaplama yapılırsa süper olabilir,ayrıca geçici değilse alt kata yatak gibi şeyler konulabilir.hep aklımdan geçiyodu 2 katlı takım otobüsü  :) tek kötü yanı bu araçların eski ve yorgun olması

maviay55

Tufan

takımın şu kötü halinde tribün olarak hep güzel işler yapıyoruz umarım sonu güzel olur.