3'te 3 yapacağız...

Başlatan Kaya, 07 February 2012, 19:08:05

« önceki - sonraki »

Kaya

İnanmayan yazmasın,aksi düşüncesi olan da içinde tutsun.Şehir,taraftar,futbolcu herkes bu üç maçın kazanılacağına öyle ya da böyle inanacak.Çünkü biz bitmedi demedikçe bitmez... Hedef-> eski_sehir ankara_gucu bursa_spor

GökhanÇağlar

biz hep inanıyoruz da biraz da şu topçular inansa olur bu iş...

_SoN_

solda yenal ortada hakan olduğu sürece zor,bu iki oyuncu değişirse bende inanırım.

Atakumlu

ben inanmıyorum cunku 5 de 5 yapcaz ... 3 macın sonunda antalyayı antalyada yenecez sonra gelcez g.antep i burda yenecez... bu takım düşmeyecek oyle bir ihtimal yok ...

ErkÇay55

KA ZA NA CA ĞIZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hiçbir zaman ümidimizi tüketmeyelim.Bazı şansızlıklar olsada bu taraftar gücüyle ve azmiyle neden olmasın....

özkan

Mesut hocayla Allah'dan bişey olmazsa yaparız biz bunu,başarırız.

europe_55

3 macta 9 Puan ALACAGIZ!!!!! :evet:

Baska bir ihtimal yok, INANIYORUZ, GÜVENIYORUZ, HAYDI SAMSUNSPOR!!!!! samsunspor_x

doðan

Alıntı yapılan: Kaya - 07 February 2012, 19:08:05
İnanmayan yazmasın,aksi düşüncesi olan da içinde tutsun.Şehir,taraftar,futbolcu herkes bu üç maçın kazanılacağına öyle ya da böyle inanacak.Çünkü biz bitmedi demedikçe bitmez... Hedef-> eski_sehir ankara_gucu bursa_spor

inanç elbete bitmeyecek de bide bitse ne olacak ... Varlığının hangi maddesine tapıyoruz ki bu renklerin.. ELE İNAT diye boşa denmedi ..varsın olsun bank asya (ki olmayacak) varlığından öte başka güçmü var biz ayakta tutan birbirimize bağlayan.....

mehmet yılmaz

Bitmedi hiçbirşey...
9 hafta var daha, 9 tane 90 dakika...

3'te 3 yapacağız, yeter ki biz inanalım..

fındık

Biz bu filmi daha öncede izlemiştik. İnanıyoruz herşey bitmedi.

Kaya

Bu başlık aracılığıyla inancımızı tüm camiaya yayacağız,kısacası inandıracağız... Zafer inananlarındır..

fanatik samsunsporlu

hoca en iyi kadroyu çıkaracaktır artık.bağıracağız,susmayacağız alacağız bu maçları.güvenim tam.kendimi de kandırmıyorum.(bazıları dese de)

Jnr.Serkan

Ben hala ligde kalacağımıza inanıyorum.Dünden beri yüzümüz gülmüyor ama futbolcuların sabah ki idmanda yalak yalak sırıtırken görünce kan beynime sıçrıyor.

kalptenþimþek

bu, totem değil...
bu, inanmak... samsunspor_x
üçte üç yapacağız.

_samsunspor_55_

Olmucak Diye Birşeyyok Yeterki Biz Taraftarlar Gibi İstekli Veya Azimli Olsunlar  Bütün Maçları Kazanırlar Çünki Oynayacağı Takımlar Bir Barcelona Bir Realmadrid değil Asla Hepside Sıradan Takımlar Bana Göre Biz Bu İşi Başaracağımıza Yürekden İnanıyorum Hadi Çocuklar Eskişehir Maçıyla Çıkışa Başlıyoruz Ve Sivasmaçıylada Sezonu Ligde Kalarak Bitiriyoruz Başarılar Samsunsporum....;)