Gümüşhane'de Bir Taraftarımıza Saldırı

Başlatan Ahmeti, 03 February 2012, 10:20:00

« önceki - sonraki »

Ahmeti

O Gümüşhane'de Samsunspor taraftarına saldıran O. Ç. nu biri yakalasın kırsın ağzını burnunu yaa

jorgensen55

GÜMÜŞHANE'DE YAşanan bir olay dün akşam...
Oley Dedi, Kafayı Yedi

Gol Sevinci Pahalıya Patladı
02 Şubat 2012 Perşembe 23:06Bu haber 1958 kez okundu

Gümüşhane'de bu akşam oynanan Fenerbahçe-Samsunspor müsabakasını izleyen bir taraftarın burnu kırıldı.

Kent merkezinde bulunan bir salonda müsabakayı izlemeye giden H.K. (23) isimli üniversite öğrencisi, Samsunspor golünün ardından 'oleyyyy' diye bağırınca yanında ki Fenerbahçe taraftarı F.T'nin kafa darbesine maruz kaldı. Kafa attıktan sonra tekme ve yumruklarla öğrenciye saldıran F.T'yi işletme sahibi ve arkadaşları zor sakinleştirdi.

Darbenin etkisi ile kafası kanayan Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü 2.sınıf öğrencisi, yanında bulunanlar tarafından olay yerine çağrılan ambulans ile Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Burada yapılan tetkiklerde burnunda parçalı kırık olduğu tespit edilen öğrenci tedavi altına alındı.

Öte yandan emniyet güçleri de güvenlik kameralarından kimlik tespiti yaptığı F.T.'yi göz altına aldı.

http://www.gumushane.gen.tr/ OLAYIN KAMERA GÖRÜTÜLERİ VAR BU SİTEDE...

ZORUNUZA GİTTİ DİMİ ŞEREFSİZLER...

Serkan

ahmetsefa55

yemin ediyorum otobus kalksa gıderım bu o.ç 'nu dovmeye

jorgensen55

bU GÜMÜŞHAne trabzn yalakasıdır normalde ama fener yalakalığı da başlamış BUNLarda...

babasamsunlu

Alıntı yapılan: muhalif - 03 February 2012, 12:45:25
yemin ediyorum otobus kalksa gıderım bu o.ç 'nu dovmeye

Burdan Gümüşhane ile bağlantılı olsan Samsuni beye sesleniyorum.
Bu kardeşimizi bulalım.
Onore edelim.
Diğerini zaten yargı yapar ne yaparsa.
Eğer mahkemelik bir durum olursa Maraton Başkanımız gerekeni her türlü yapar.

İnsanın içinden çok daha farklı şeyler geçiyor ama nedense böyle yazmak gerekiyormuş gibi hissediyorum :(

Serkan

Bulalım abi harbiden bulalım; içime oturdu şerefsizim gideyim bende o şerefsizin burnunu kırayım o kardeşimin yanında hatta kafasını ezeyim...!

Adamlık mı lan bu;

twitter

Gümüşhane'de çok büyük bir fener sempatizanlığı vardır zaten.

Mert

Allah rızası için bu yavşağın adresini bulun özelden falan gönderin bana.Var mı lan böyle şerefsizlik ah be kardeşim sen de bi tane sallasaydın keşke ama ne yapsın çocuk gurbet elde.

babasamsunlu

öğrenci ve gariban bir kardeşimize benziyor.
sadece gole sevinmiş.
Çok yazık..

twitter

Beyler Samsunspor'lu olduğu kesin mi peki ?

burakbas

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 03 February 2012, 12:59:21
öğrenci ve gariban bir kardeşimize benziyor.
sadece gole sevinmiş.
Çok yazık..

candır o , aslandır ... !

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: twitter - 03 February 2012, 13:05:11
Beyler Samsunspor'lu olduğu kesin mi peki ?

Önemli bir soru ama genede edebsizliğin hadsizliğin şerefsizliğin herzaman yapıldığı bir olay şekli bu. sözde taraftarları olmuş bu takımların bulunduğu cemiyette gerçek taraftarların az olduğu her durumda hep vukuu bulan bir olay bu. o arkadaş ister samsunsporlu olsun ister olmasın sonuç itibariyle yapılan şiddet her gerçek samsunsporlu taraftarın başına gelebilcek bir olay. o kafayı atan ******* de  ezik olduğundan dolayı muhtemelen sevinen o kişiyi kendisi gibi şerfsiz olduğunu düşünerek gs li filan diye saldırmıştır.

maraton

gümüşhaneye otobüs listesini başlatıyorum..
1- maraton  :kafa:

Serkan