STSL 2011-2012 / 25.Hafta | Karabükspor-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan 5trawberry, 02 February 2012, 21:56:34

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

si.. tassaklari siz ne oluyorsunuz lan angutlar.
Samsun kümeyeyi ikinci yari görürsünüz.

La alin la su maci delirtmeyin beni su koduklarima gösterin gününü.

Adam olmuslarda bizi kümeye gönderiyorlar köpekler.

anlztrk

Gol atacağız, ama 2 gol atmak zor.

Ekigho çok verimsiz.

SametYılmaz55

ikinci yarı basalım 2-3 tane akılları başlarına gelsin şeref yoksunları >:( >:( >:( >:(

55_OrHaN_55

serdar özkan iyi, gekas top gelmeyince haliyle işe yaramıyor, murat baskıyı görünce topu eziyor.

FaTiH_HaN

2. yarıya yenalın yerine uğur değişikliği ile başlasak iyi olur. Rakibin 10 kişi kalması iyi ama çok kapanacaklar şimdi 60 a kadar gol bulmalıyız zaten 1 gol bulursak karabük kabak çiçeği gibi açılır.

55cem55

Anlattiklariniza bakilirsa ugur boralin girip muratin cikmasi ve zenke ilede akigho degismeli 2. yariya bu sekilde cikmamiz gerektigini dusunuyorum

Forvetim

savunmaları kalabalık olacak ona buna çarpıpta girsinde nasıl gol olursa olsun, şut çekmeliyiz. ayrıca penaltı bekliyorum. içimden geçti.

ethm55

varmı boyle bısey 30 dkkdan berı eltkrk yoktuu :x(( :x((

ercan0655

GurbetciFanatik

Hoca Gösterer hocaligini yap degisikligi al su maci bizim icin.
Koy Zenkeyi Uguru .

Alin su maci alin

SametYılmaz55

forveti ikilemek lazım.kanatlara biraz daha fazla inmemiz lazım.sol tarafı neredeyse hiç kullanmadık.1 tane atarsak gerisi gelir zaten

KotuCocuk55

Valla deplasmanda oynuyo gibi degil takim,oyunu yonlendiriyor ama karabukte diri,sert bir oyun oluyo.Hakemin kararlari yerindeydi ama ikinci yari bizede kirmizi gelebilir dikkatli olmaliyiz.Tehlikeli pozisyonumuz olmasada heycan yapmadan ayni tempoyla ikinci yariya bir yada iki gol sikistirabiliriz diye dusunuyorum..

Bulent korkmaz ikinci yariya kapanarak baslarsa,golu bulmamiz halinde hucuma cikicak gucleri de pek kalmamis olacak..

Bugün zenke nin günü olurmu? Olabilir,adamlarin sert defansina karsi etkili olabilir!

Bu mehmet yildiz ne pis adammis yaa,resmen tiksindim! papaz gibi her olayin icinde!

ibrakadabra55

Hoca yerinde değişikliklerle 10 kişi   kara_buk 'ü yenemiyorsan yazıklar olsun sana.

twitter

Bilmiyorum bir seyler olsun yenelim
Totemde yapiyoruz yazmiyorum mac bitene kadar. Aha biraktim telefonu

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 06 February 2012, 21:55:12
Bu mehmet yildiz ne pis adammis yaa,resmen tiksindim! papaz gibi her olayin icinde!

ya huyundan ya suyundan kapmış kapacağını Karabükten >:( >:(