STSL 2011-2012 / 25.Hafta | Karabükspor-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan 5trawberry, 02 February 2012, 21:56:34

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Alıntı yapılan: YILDIRIM - 05 February 2012, 01:54:42
İlk maçta 0-0 berabere kalmıştık. Hocanın yerinde olsam bu maç sizin final maçınız demem ilk maçın telafisi derim ve kendi saha ve taraftarınız önünde 3 puan alamadınız şimdi telafi zamanı derim.

İlk maçta çok iyi değildik, ama buna rağmen hakem 2 buz gibi penaltımızı vermemişti de öyle kurtulmuştu Karabük. Birisinde Fink'in ortasını elle kesmişlerdi, diğerinde de (yanlış hatırlamıyorsam) Ufuk Bayraktar'ı indirmişlerdi.

Artık bu sefer hakemle, yada hakemsiz kazanalım...

mehmet yılmaz

Mesut Hoca'nın FB maçı öncesi konuşması;

Alıntı"Bu forma ağırdır, taşımak şereftir""Sadece iki gün çalıştığım takıma; 'İçinizdeki futbol heyecanını çıkarın, bıkmışlığı bir kenara atın. Bu forma ağırdır, taşımak şereftir' dedim. Biz bu lige yakışan takım olduğumuzu ispatlayacağız

Samsunspor'un başında iki idmana çıktıktan sonra ilk sınavını Fenerbahçe karşısında veren ve galibiyet sevinci yaşayan teknik direktör Mesut Bakkal, FANATİK'e konuştu. Maç öncesi futbolcularıyla yaptığı konuşmayı anlatan Bakkal, "Onlara 'içinizdeki futbol heyecanını çıkarın, bıkmışlığı bir kenara atın. Samsunspor forması ağırdır, taşımak şereftir. Taraftarı göz önüne getirin, çıkın oynayın, korkmayın. Fenerbahçe çok iyi ama yenilmeyecek bir takım değil. Bizi hafife alabilirler, iyi değerlendirmeliyiz' dedim. İki günde ancak bunları yapabilirdik. Bir maça sadece idmanla, koşmakla hazırlanmaz. Psikoloji de çok önemli. Bu takım ligde kalmalı. Herkes buna inansın. Biz bu lige yakışan takım olduğumuzu ispatlayacağız" ifadelerini kullandı.

Fanatik

Boş beleş Petkoviç ile kıyaslamıyorum bile...
Ama şu söyledikleri bile ne kadar anlamlı...
Motivasyon önemli birşeydir futbolda.

Jnr.Serkan

Adım adım gitmek en iyisi.Önce Karabüğü bir yenelim.Karabük kendi sahasında çok iyi,deplasmanda piyasada yok.Kendilerinden çok eminler.Golü kimin attığı önemli değil Gekas,ekigho,hakan arslan,hatta kendi kalelerine atsınlar o golle kazanalım farketmez.Ama kazanalım ilk defa bu ligde 2 maç üst üste kazanmış olalım.

saim55

feveran

kendi ipimizi assacagımız maç bu maçda mutlak 3 puanı almamız lazım

yk55

Sivas ta Mersin'e yasladı. Çok güzel oldu. Mutlak galip gelmemiz gereken bir hafta oldu

Stoper

Fenerbahçe'nin gazetesi Hürriyet ! alma aldırma.

samsunlu_alemdar

allahın izniyle 3 puanı hanemize yazdırcaz ..az önce dernekten geldim 3.otobüste 20 kişilik yer var her biri 50 kişilik otobuslerden ama aksama kalmaz dolar ücretsiz bu arada otobüsler...kesınlıkle 200 kişi omuz omuza yıkarız karabugu :))))

samuray

mesut hoca gereken uyarıları yapmıştır takıma fb maçını unutun bu maça adaptasyonu sağlayacak moral motivasyonu vermiştir zaten bi özgüvende sağladık defanstaki problemde kelharla çözüldü gol sorunumuz da gekas gibi büyük golcüyle sorn olmaz ee öyleyse alacaz bu maçı başka yolu yok

kavak_55

bance geldimi bilgisi olan varmı ses çıkmadı gerçi gelsede yedek olur ama en azından anıldan çok daha iyi gelse iyi olurdu.

fanatik samsunsporlu

orta sahamız kaç maçtır kötü.bir an önce toparlanmalı.fink çok gamsız oynuyor.m.ceylan ilk maçındaki gibi değil

samuray

AhmetDenizci

Mersin ve Antep yenildiler. Bursa ve Ordu'da 0-0 berabere kaldılar. Şu ana kadar rakiplerimizden sadece Antalya haftayı 3 puanla kapadı.