STSL 2011-2012 / 24.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Fenerbahçe: 3-1

Başlatan ibrakadabra55, 29 January 2012, 16:09:05

« önceki - sonraki »

ali ihsan

DİRİLİŞ

17. sıradaki bir takımın tribünleri tıklım tıklım doluysa demek ki o şehir son sözünü henüz söylememiştir.Tribünlerin müthiş desteği altında adeta ya devam ya tamam maçına çıktık.Maraton tribünde yapılan "El'e İnat Samsunspor " kareografisi taraftarın takıma inancını yansıtıyordu.
Teknik direktör Mesut Bakkal takımın başında sahaya ilk kez çıktı.Kadroda ve sistemde yaptığı ufak ama etkili değişikliklerin sonucunu da 3 golle aldı.Defansın göbeğinde Kemal-Kelhar ikilisi görev yaptı.Ekıgho ve Ugur Boral kanatlarda yer alırken orta sahayı Murat Yıldırım,Murat Ceylan ve Fink'ten oluşturarak Fenerbahçe'nin orta sahada oyunu tutmasının önüne geçti.Alex yedek oturunca rakipte oyun kurma görevi Özer'e verilmişti.Dengeli başlayan maçta Kemal'in ıskası sonucu Özer'in ara pasıyla son haftaların formda ismi ve dün akşam Fenerbahçe'nin en iyi ismi Stoch takımını öne geçirdi.Şok gol sonrası biraz bocaladık fakat dedik ya birileri henüz son sözünü söylememişti.Gekas karşı karşıya pozisyonda Volkan'ı geçemezken adeta atacağı gollerin haberini veriyordu.Serdar'ın Gekas'ı düşürmesiyle kazanılan penaltıyı gole çeviren pozisyonun ve maçın kahramanı Gekas'tı.Soyunma odasına 1-1 lik eşitlikle giderken 2. yarı için de umutlanıyorduk.Geçen hafta ki İBB maçında da ilk yarıda net penaltımız es geçilmeseydi belki de şu an puan olarak çok daha farklı bir noktada olacaktık.
İkinci yarıya esasında daha iyi başlayan Fenerbahçe oldu.Bizde ise Ekıgho ve Uğur yer değiştirerek oynamaya başladılar.Ekıgho'ya attığımız uzun paslarla hızlı hücuma kalktık.Yorulan Uğur ve Murat Ceylan'ın yerine oyuna Serdar Özkan ve Hakan Arslan'ı alarak takımın oyundan düşmesinin önüne geçmek istedi Mesut Hoca.Zamanında gelen bu değişiklikler beraberinde pozisyonlarda getirdi haliyle. Sağ kanattan Adem'de sürekli hücuma destek vererek oynayınca rakibin hızını kestiğimiz gibi pozisyonlar da bulmaya başladık Rakip defanstan seken topu önünde bulan Gekas klasına yakışır bir gol attı.Öne geçmemizle birlikte taraftarımız da takıma desteğini artırdı.Oyuncularımızın kendilerine güven duyarak ezilmeden ve geriye yaslanmadan oynamaları Mesut Bakkal'ın elinin takıma değdiğini gösteriyordu adeta.Fenerbahçe Alex ve Semih'i oyuna alıp hücum gücünü artırmak istedi.Fakat defansta özellikle yeni transferimiz Kelhar kusursuz oynadı.Sanki sezon başından beri bizimle gibi bir havası vardı.Serdar Özkan'ın yaptığı ortayı iyi takip edip yaptığı klas kafa vuruşuyla Gekas farkı 2'ye çıkarırken şanssızlığımızı da kıran isim oluyordu.Gerçekten ona ayrı bir parantez açmak lazım.Gol vuruşlarına söylenecek laf yok.Yeter ki ceza sahasında onu topla buluşturun.Fakat onun yanında orta sahaya gelip top alması ,oyunu açması ,arkadaşlarını yönlendirmesiyle ve her şeyden önce takımı sahiplenmesiyle büyük bir alkışı hak ediyor.
İnanarak, çok iyi mücadele ederek ve Fenerbahçe'ye gol haricinde çok ciddi pozisyon vermeyerek net bir galibiyet aldık.Takımın moral bulması ve özgüven kazanması adına bu 3 puan çok önemliydi.Burada henüz takımın başına geçeli çok kısa zaman olan hocamız Mesut Bakkal ve ekibini,attığı 3 nefis golle Serkan Aykut'tan sonra golcü özlemimizi dindiren Gekas'ı,çok iyi mücadele eden bütün takımı ve bu takıma inanmaktan hiçbir zaman vaz geçmeyen,hafta arası idmanda takıma moral veren,yaptığı kareografi ve tribün şovlarıyla "Diriliş" gününü adeta müjdeleyen büyük Samsunspor taraftarını tebrik ediyorum.
Artık final maçlarına çıkıyoruz.Bu maçları kazanacak cesaretede fazlasıyla sahibiz.Hafta sonu,karşımızda  hafta içi maç yapmayan ve haliyle dinlenmiş olan Karabükspor olacak.Bu deplasmandan mutlaka puan ile dönmeliyiz.
Maçın hakemi M.Kamil Abitoğlu'na gelirsek genel manada iyi bir yönetim gösterdi.Bence tek hatası atılmayı fazlasıyla hak eden Chrıstıan'ı oyunda tutması oldu.

furkan5534

"Şehri ayağa kaldırırız"
Samsunspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Fenerbahçe galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında kendi sahasında Fenerbahçe'yi 3-1 ile geçen Samsunspor'da teknik direktör Mesut Bakkal maç sonunda yayıncı kuruluş mikrofonlarına açıklamada bulundu.

Tecrübeli hoca: "Galibiyet çok güzel. Sezon boyunca üç galibiyet almış bir takım, arkasından da kötü giden bir süreç... Bu adeta şehrin bir dirilişi oldu. Çok güzel bir kent burası ve çok güzel bir başkanım var. Bu şehirde çalışmaktan mutluyum. Bu mutluluk da sonuçlara yansıyor. Takıma bakınca Süper Lig'de oynamış çok oyuncumuz var. bunlar oyuna katkılarını ön plana çıkarınca farklı bir takım ortaya çıktı iyi bir golcümüz var ama takım Bugün inanılmaz bir mücadele örneği gösterdik. Yolumuz çok uzun. Aslında maça kötü başladık ama sonra çok iyi oynadık. 1-0 yenilgiden 3-1'lik galibiyete getirdik. Takımın kendisine güven de geldi. İyi bir skor aldık ama daha bitmedi bu dönemde her maçı kazanmak zorundayız. Bu takıma inanıyorum ben inşallah bu şehri ayağa kaldırırız. Taraftara destekleri için teşekkürler" dedi

deado

çok önemli dönüm noktasında bence de dirlişin başlangıcı olan bir galibiyet. Hak ederek kazandığımız, mücadele ettiğimiz bir oyun sonrası gelen bu galibiyetin çok daha anlam kazanabilmesi için Karabük maçından da galip gelmemiz gerekli. Haydi Samsunsporum arma aşkına utandırma bizleri. Her zaman her yerde en büyük Samsun...

GurbetciFanatik

Ya zevk alamiyorum artik
heyecan kalmadi bu Gekas yüzünden
her girdigi pozisyon gol oluyor bu ne yavvvv
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

KOYDUUUUUUUUUUUUUUKKKKKKKKKKKK
KOYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYDUK

Serdar Özekn-Gekas-Bakkal  :_nazar :_nazar :_nazar :_nazar

samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x 3
fener_bahce fener_bahce fener_bahce fener_bahce fener_bahce fener_bahce fener_bahce fener_bahce 1
:deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli:
:holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey:
:deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli:

furkan5534

Samsunspor'un Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada Karadeniz ekibinde hat-trick yapan Theofanis Gekas maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluş Lig TV'ye konuşan Yunan golcü, "Takım halinde bir şeyleri başardık. Golleri takım arkadaşlarıma amağan ediyorum. İnanıyorum önümüzdeki günlerde daha iyi olacağız" dedi.

Atttığı gollerden sonra stat hoparlöründen sirtaki çalmasıyla ilgili olarak Gekas, "Kendimi evimde gibi hissediyorum" ifadesini kullandı.

Son olarak Samsunspor'un son durumuyla ilgili konuşan Ytecrübeli golcü "İlk final maçımızı kazandık. Umarım diğer final maçlarımızı da kazanacağız" diyerek sözlerini noktladı.

ugrass

Fenevliysen maça 1-0 önde başlarsın heveslenirsin , Gekas diye biri çıkar 3 tane atar 3'ün 1'ini alırsın hevesin kaçar...

KOYDUK MU?

SametYılmaz55

cany

kumköylü ahmet

SametYılmaz55

bugün çalışıtığım sette sözde Samsunlu lavuğun biri bu akşam ki maç için bende Samsunluyum ama önce can sonra canan demişti :x(( :x(( :x(( gerekli cevabı önce ben saha dışında verdim bu akşamda saha içinde oyuncularımız verdi 8) 8) gördü canı cananı :D :D

mehmet yılmaz

Sonunda kulübede gerçek bir teknik direktörümüz var. Petkoviç denen fasulye sırığını 10 hafta önce gönderip Mesut Bakkal'ı alsaydık çok farklı şeyler konuşuyor olacaktık. Arkayı Fenerlemek üzereydik ama Gekas gerek görmedi :) Üç tane kafi dedi büyük golcü, adamsın Gekas... Kalacağız bu ligde, çünkü çok yazık olur...

Yok böyle mutluluk :)

Kadir ÇELEBİ

Söylenecek çok söz var belki ama biz susalım sahada Samsunsporumuz konuşsun kafi.

cembaba

doðan

Lalalalaylay lalalaylay , Lalalalaylay lalalaylay ,Lalalalaylay lalalilalalilayyyyyyy ........(hepberaber) KOYDUKMU.... :deli: :holey: :holey:

emre