Teknik Direktör | Mesut Bakkal

Başlatan Kaya, 27 January 2012, 17:01:49

« önceki - sonraki »

binikalamadım

YaşarDoğu

O linkin içeriğini de paylaşır mısınız?

binikalamadım

Mesut Bakkal'dan iddialı açıklamalarMURAT SANDIKÇI / SAMSUN (DHA)22 Şubat 2012Samsunspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 'küme düşme'yi akıllarından bile geçirmediklerini söyledi.Takımının her maçına final havasında çıktığını, Süper Ligde tutunmak istediklerini vurgulayan Mesut Bakkal, "Hedefimize ulaşmak için evimizdeki kalan maçlarımızı mutlaka kazanmamız gerekiyor. Bunun dışında deplasmanlardan puan ya da puanlar çıkarmalıyız" dedi.

"EKINGO ÇOK BÜYÜK FUTBOLCU"

İlk geldiği andaki duruma göre çok mesafe katettiklerini belirten Mesut Bakkal, oyuncusu Ekigho'nun çok büyük futbolcu olduğunu vurgularken şöyle konuştu:
"Ekigho gibi böylesine dikine oynayan çok az oyuncu var. Bizim için çok büyük bir kazanç. Oyuncularımızda birlikte olma havası oluştu. Bunun meyvesini topluyoruz. Herkes özveriyle oynuyor. Çok daha iyi olacağımızı umuyorum. Yedek olmasına rağmen Yenal'ın Ankaragücü maçı öncesi, (Hocam merak etme biz bu maçı kazanacağız) demesi, takımdaki birlik ve beraberliği, uyumu yansıtıyor."

"ERTUĞRUL İÇİN SÖZÜ ALDIK"

Mesut Bakkal, kaleci Ertuğrul konusunda ise müjde verdi. Ertuğrul'un çok iyi kaleci olacağını, Fenerbahçe'den Samsunspor'da kalması konusunda söz aldıklarını açıkladı.

Bu sezon ligde kalma barajının 38 olacağını düşündüğünü belirten Mesut Bakkal, "Ama kazanmaya devam edersek, ilk 10 neden olmasın" dedi.

"BURSASPOR GÜÇLÜ TAKIM"

Bu hafta oynayacakları Bursaspor maçını da değerlendiren Bakkal, rakiplerinin güçlü olduğuna dikkat çekerken şunları söyledi:

"Hiç bir zaman küçümsenmemesi gereken bir rakip. Bursaspor'un son maçını kazanması, Samsun'a rahat gelmesi anlamına geliyor. Ama İlk 8'i düşündüğü içinde çok ciddi oynayacak, bizde gerekli tedbirimizi alacağız."

Karabükspor yenilgisine çok üzüldüğünü ifade eden Mesut Bakkal, "Bu maçı çok talihsiz bir şekilde kaybetttik. İshal olan Gekas'ın bu maçta hasta hasta oynaması, sonucu etkilediğini düşünüyorum. Bu maçı kazanmış olsaydık, şimdi önümüzü daha net görebilirdik" diye konuştu.

Jnr.Serkan

İlk 10 diyor.Hoca yapma yanarız (=

ahmetsefa55

55__Gurbet__55

Zenke'yle baslaman büyük hataydi hocam. Sen bir kisi'yi kazanmak isterken, biz bugün cok sey kaybetdik.

SametYılmaz55

aynen bugün zenkeyi kazanmanın günü değildi Mesut hoca :( :( :(

kumköylü ahmet

zenke ??hocam olmadi yaaa bu adamla baslanmazdi ama sende anlamisindir ama gec kalindi olsun hocam canin sagolsun ne diyelim ki

Theofanis Gekas

zenke nerden çıktı hocam iyisin hoşsun ama bugün maçı sen verdin haberin ola

erkutdem55

Şu durumdayken ''İlk 10'' diye demeç verirsen,takımın bütün motivasyonunu bozarsın.Futbolcular olduklarından daha iyi olduklarını düşünmeye başlar,2 yıl önce şampiyon olmuş takımla oynarken kendilerini favori sanar,sonra da daha karşı kaleye gidemeden golü yersin.Sonra da şapşallar gibi saha içinde dolanırsın,pozisyona bile giremeden maçı bitirir,3 tane yersin.Ha bi de Serdar dururken,Zenkeyle başlarsan,o da ortada boş adam varken sıfırdan şut çeker,seni de yakar,bizi de.

twitter

binikalamadım

zenke ilk 11 de görünce petko geldi aklıma..aman hocam bırak macera

HoliganSamSunLu

hocam antalyayı yenelim bursa maçını unutalım

masbene

hocam burayı takip ediyorsanız veya sana birisi tarafından aktarılıyorsa lütfen şuna dikkat edin. hakan arslan ve zenke ile daha fazla zaman kaybetmeyin. ne zaman 2-0 ya da 3-0 önde olursak orada bir yerde bu iki futbolcunun olduğunu hatırlayın

twitter