Petkoviç gönderildi, yeni hoca Mesut BAKKAL

Başlatan samsunum, 18 January 2012, 17:06:35

« önceki - sonraki »

yirmiuc

senin kendi söylediğin laf o. galip öztürk istediği için başkan oldu demedin mi ??
bu sözlerin kendi mesajına cevaptır.

Ayberk

iyi ya işte, zaten cümle alem bilmiyor mu kimin başkan yaptığını ayıptır gözünüzü seveyim... Canlı canlı izledik o olağan üstü genel kurulu ;)

Sioux

Alıntı yapılan: yirmiuc - 31 January 2012, 00:24:56
20 Milyon liralık forma reklamı veya sponsorluktan bahsetmedim. bu mümlün değil zaten. benim söylemek istediğim kaç hafta forma reklamı olmadan oynadık. forma reklamının değeri her neyse bu bedeli kendisi ödeyip kulübe katkıda bulunabilirdi.

Kaç hafta forma reklamı olmadan oynadık?

Sioux

Ben cevap vereyim
1 maç!
Sadece sezonun ilk maçında forma reklamımız yoktu
2 hafta gs maçında vardı
Kazım Yılmaz'a sallarken bari gerçekleri yazın.

Tufan

Sioux @ sadece ilk hafta reklamsız oynadık ondan TT Arena'da reklamlıydı formamız

Kongre başlığına attığım msj
Alıntı yapılan: Tufan - 04 June 2011, 18:38:43
şuan arka fonda Atamızın heykeli olan armamız olmasa seçim çalışması programı izliyor sanıcam. vallahi üzüldüm hani Samsunspor'umuz siyaset üstüydü? hani Samsunspor'umuz şehrin değeriydi?
şimdi yarın bir gün siz iktidara sırtınızı yasladınız dediklerinde cevap verebilecek miyiz?
şirketleşiriz, başarı gelir belki kafaya oynarız ama değerlerimizi yitirdikten sonra ne faydası var bunun.

şuan ki durumda Kazım başkanın tek hatası yanlış insanlara güvenmesiydi, Galip Öztürk'le geldi o isteyince gitmeliydi demek bence Samsunspor ruhuna aykırıdır. Gördük seçim öncesi Galip Beyin ve çevresindekilerin siyasi şovunu, şirketleşseydik, adımız Metro Samsunspor olsaydı çok mu iyi olacaktı ki bunu o günde söylemiştim bence bu durumumuz birilerinin kuklası olmaktan evladır.

Burak

iyimser bir yaklaşım olacak ama sırt reklamından bahsediyor olabilir  :-\

Ollivanders

31 January 2012, 00:58:56 #786 Son düzenlenme: 31 January 2012, 01:11:15 Serpico
Hala Galip Öztürk ve ekibini savunanlar var bu şehirde. Bu durumun tek sorumlusu Galip öztürk ve ekibidir. Büyük (!) Samsunsporlu Galip Öztürk nasıl oluyor da Samsunspor'dan maddi manevi destegini kesebiliyor biri bana anlatsın? Büyük Samsunsporluluktan anlamamız gereken bu mudur? Galip Öztürk büyük Samsunsporluysa bu sitede bulunanlar , canı pahasına deplasmana gidenler kim oluyor? Biri açıklayabilir mi?

yirmiuc

@Sioux , kendin yaz, kendin cevap ver.  >l<

@Tufan ,
yazdıklarım başka yerlere çekiliyor.
bu durumda kazım yılmazın görevi bırakmasını ben de istemem.
galip öztürk'ün ricası ile başkan olmamalıydı , göreve gelirken şirketleşmeye karşı olduğunu belirtip kendine yakın isimlerle bir yönetim kurulu oluşturmalıydı. sonuçta şirketleşme amacıyla yapılan bir kongreydi.

@Burak,
göğüs reklamını kastetmiştim. ;) kaç hafta olduğu da önemli değil aslında, bakanın talimatıyla Spor-toto forma reklamı karşılığı 500bin tl veriyor sanırım yıllık.

Sioux

Alıntı yapılan: yirmiuc - 31 January 2012, 01:08:45
@Sioux , kendin yaz, kendin cevap ver.  >l<

Sen cevap verseydin ne diyecektin ki?
Kazım Yılmaz'ı haksız eleştirdiğin için özür dilemelisin bence.

babasamsunlu

31 January 2012, 08:19:16 #789 Son düzenlenme: 31 January 2012, 09:55:06 babasamsunlu
ula kazım yılmaz  o trabzon deplasmanında bizim yanımıza gelip suat kılıcı telefonda aradı ve neredeyse ağzına geleni söyledi ya,bu adam benim için sevabıyla günahıyla her türlü Samsunsporludur.
Başarısızlığını kabullenebilirim.Hatalarını kabullenebilirim.
En azından Diğerleri gibi "Samsunspor benim anamdı babamdı" deyip kulübe haciz gönderip trabzonspora bağış yapan bir adam asla olmaz.

Bu şehirde biz Hakkı Tomaçı erkut tutuyu başkan olarak gördük.
Eline senet alan Samsunsprodan alacağım var diye kulübün kapısını çalıyor
Galp özütrükün bağış diye verdiği primler nasıl oluyorsa bi anda borca dönüştürülmüş oluyor..
Samsunsporda 1 maç bile oynamamış topçu Samsusnproda alcağım var diye federasyona şikayet ediyor.
Böyle saçma salak yönetimlerden sonra Kazım la düşelim o kadar koymaz bana.

ahmetsefa55

hangi delikanlılık kitabında yazıyo la 250.000 lira verip 1.250.000 lira istemek ?

Samsunsporluymuş , bu durumda ya biz ?

kayacan

Belki kızacaksınız ama ben birazda İsmail Uyanıkta suc görüyorum. Klüp superlige çıkar çıkmaz ilk gelirine temlikten el koymak zorundamiydin?Ilk kavga bundan basladi.

brigand

Manipülasyoncunun önde gideni, borsaya sokabilseydi işte o zaman yanmıştık. Metro grubuyla borsada yaptıklarını ilgilenenler çok iyi bilir. Zor yırttık. Yaşantısı, yaptıklarıyla kulübümüzün ismiyle bile anılmamasını isterim artık. Leke bırakıyor çünkü.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: muhalif - 31 January 2012, 10:38:30
hangi delikanlılık kitabında yazıyo la 250.000 lira verip 1.250.000 lira istemek ?

Samsunsporluymuş , bu durumda ya biz ?

bize kimbilir kendi aralarında ne diyorlar ...
Ama ekranlara çıktıkalrında;onların iyi yaptkları şeyleri övüyorsak  "cefakar trafatar" kötü işlerini eleştirip tepki koyuyorsak "bir kaç çapulcu"  diye adlandırıyorlar.
dediğim gibi kendi aralarında ne dediklerini tahmin etmek güç değil.

Alıntı yapılan: kayacan - 31 January 2012, 10:51:00
Belki kızacaksınız ama ben birazda İsmail Uyanıkta suc görüyorum. Klüp superlige çıkar çıkmaz ilk gelirine temlikten el koymak zorundamiydin?Ilk kavga bundan basladi.

üstad kzıacak birşey yok ama bunların zihniyeti zaten belliydi.İsmail Uyanık işin bahanesi oldu.
Ben borsa uzmanıyım.İşim bu.Daha adı kongrede geçmezken stadyumda dillenmeye başladığında bile demiştim.
Bunlar sadece yemeye gelir diye.
Hatta ismi lazım değil bizim keloğlan Erkut bana kızmıştı.
Para babası adam neyi yemeye gelecek diye.  :evet: :evet:
Sonrada haklıymışsın deyip oturdu  :evet: :evet:

Kazım Yılmaz o günlerde doğru olanı yaptı.
Kendi aralarında olan işi Samsunspor üzerinden halletmeye çalışan Galip Öztürkü eleştirmeyip İsmail Uyanıka suç bulmak da bana biraz insafsızca geldi ..
Saygılar..

Serkan

Ne Bakan talimatı lig'de forma reklamı olmayan tüm takımların sponsoru' spor toto; Bakanın ayrıcalığı filan yok o işte...