Petkoviç gönderildi, yeni hoca Mesut BAKKAL

Başlatan samsunum, 18 January 2012, 17:06:35

« önceki - sonraki »

ult55ras

ibbyi yenersek burakla devam edilir bence

özkan

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 27 January 2012, 01:19:16
Ne alıp veremedigin var bu Adnan Sezginle yahu.Bence iyi is cıkardi.Hoca konusu yarin hallolur.Forza Adnan Sezgin
Ali ihsan abi yaşına hürmetim sonsuz ancak,bilinenler hususundada sessizkalmak ihanet etmek olur armaya..

Şöyle ki;sezon başından beri deyim yerindeyse 650 transfer yaptı adnan sezgin 1 tanesi tutmadı.Hadi birilerini yine kendi vasıtası ile biilerine gönderdi yine devre arasında birilerini aldı.O alınan adamları almak için sanmıyorumki adnan sezgin olmak gereksin ..

En flaş transferimiz olan gekas bile bir mal pazarın bonservisinden düşük maliyet ile alındı.Demekki az isteyip araştırınca birileri bulunuyormuş..O ayrı konu..

Devamında;kadro seçiminden oyuncu iznine kadar hususlarda adnan efendi klübün ağası ya kendisi herşeye karıştı durdu.Petkonun bu denli başarısızlığında,özellikle ve özellikle saçma sapan oyuncu değişikliklerinde başrolde adnanın olduğunu klüple içli dışlı abilerimiz dahil biçoğu biliyor bu şehirde.Hatta ercüment güldü yanlış hatırlamıyorsam bir köşe yazısında bu konulardan bahsetmiş,uyarı almıştı  :)

Kısacası abi,fikrine,yaşına,düşüncene saygım var ama,adnan tam bir ghjklgjh  ;)

ibrakadabra55

Alıntı yapılan: ult55ras - 27 January 2012, 13:54:45
ibbyi yenersek burakla devam edilir bence

ibb maçına yeni hoca gelir.Samet Aybaba geliyor arkadaşlar başkan Kazım Yılmaz Ankara'da onunla görüşüyor işi %80 tamam gibi.

GökhanÇağlar

Samet Aybaba,Ziya Doğan bu adamlar geleceğine Burak hocayla devam edelim.

samsunluhakan

Alıntı yapılan: GökhanÇağlar - 27 January 2012, 14:01:13
Samet Aybaba,Ziya Doğan bu adamlar geleceğine Burak hocayla devam edelim.

bencede eger bunlar gelecekse hiç gelmesin arkadaş bu işin şakası yok alın artık mesut bakkalı

ali ihsan

Mesut Bakkal gün içinde açıklanır.Rahat olun ...Kaynak benim bu arada...

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 27 January 2012, 15:24:10
Mesut Bakkal gün içinde açıklanır.Rahat olun ...Kaynak benim bu arada...

beyefendi lütfen kaynak belirtirken isim kullanmayınız.  ??? ??? ???

Sol Açık

Alıntı yapılan: özkan - 27 January 2012, 13:56:52
Şöyle ki;sezon başından beri deyim yerindeyse 650 transfer yaptı adnan sezgin 1 tanesi tutmadı.Hadi birilerini yine kendi vasıtası ile biilerine gönderdi yine devre arasında birilerini aldı.O alınan adamları almak için sanmıyorumki adnan sezgin olmak gereksin ..

En flaş transferimiz olan gekas bile bir mal pazarın bonservisinden düşük maliyet ile alındı.Demekki az isteyip araştırınca birileri bulunuyormuş..O ayrı konu..

Arkadaşlar yapmayın, bu kadar mı çabuk unutuyoruz?! Adnan Sezgin geldiğinde ligin başlamasına 10 gün kalmıştı, bayram tatilinin hemen öncesiydi.

Adnan Sezgin'den önce tüm yaz boyunca yapılan transferler (yaklaşık 3 ayda):
Lazar, Dominguez, Valdomiro, Bahia, Ekigho, Selim Teber, Burak, Yenal, Hakan Arslan

Adnan Sezgin ile beraber apar topar alınan adamlar (Ertuğrul ve Anıl'ı bilmek, Bance ve Fink'i almak o kadar da kolay değildi):
Ertuğrul, Fink, Bülent Kocabey, Ergün Teber, Mustafa Sarp, Anıl, Akaki ve Bance (lig başlamadan).
Serdar Özkan, Uğur Boral, Murat Ceylan ve Gekas (devre arasında).

Bunlardan tutanlar oldu, tutmayanlar oldu vs ama kötü olan Adnan Sezgin'i geç getirmekti.

Bir de yazmadan edemeyeceğim, lig başlangıcındaki o transferleri yapmasaydık, şu an Ankaragücü'nün de altında olurduk. Ertuğrul, Fink ve Bance ilk dönemde bu takımın puan almasını sağlayan (Kemal ve Murat Yıldırım ile beraber) başlıca oyunculardı. Yani "gerçek" katkı veren yegane transferlerimizdi. İkinci yarıda da (şimdilik) Gekas, Murat Ceylan ve Serdar Özkan öyle.
Oynamalarına (ve bazılarını beğenmeme) karşın Ekigho, Bahia, Valdomiro, Hakan Arslan ve Yenal'ın katkısını ise hesaplamaya çalışmayacağım.

babasamsunlu

beğen tuşuna neden iki kez basılmıyor.. yönetim uyuma öneriye sahip çık.
yıldızlı oalrak beğeniyor harfi harfine katılıyorum....  :ok :ok

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 27 January 2012, 15:38:06
beğen tuşuna neden iki kez basılmıyor.. yönetim uyuma öneriye sahip çık.
yıldızlı oalrak beğeniyor harfi harfine katılıyorum....  :ok :ok

Abi yıldızlı demeseydi iyiydi  :'( Bana yeteneksizsinizde ki bir jüri üyesini hatırlattı  .:.:. Ama kim diye sorma abi, söylersem adresimi istersin benden  :)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 27 January 2012, 15:41:07
Abi yıldızlı demeseydi iyiydi  :'( Bana yeteneksizsinizde ki bir jüri üyesini hatırlattı  .:.:. Ama kim diye sorma abi, söylersem adresimi istersin benden  :)

ver ule adresini.
sen maça gelcen daaaa  :x(( :x(( :x((

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 27 January 2012, 15:41:45
ver ule adresini.
sen maça gelcen daaaa  :x(( :x(( :x((

Ben en iyisi amcoğlumu dayoğlumu alıp geleyim maça  :-[  8)

Cheregi

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 27 January 2012, 15:38:06
beğen tuşuna neden iki kez basılmıyor..

Tuş yalama oluyormuş, daha yeni değiştirmişler  :evet:

babasamsunlu

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 27 January 2012, 15:43:45
Ben en iyisi amcoğlumu dayoğlumu alıp geleyim maça  :-[  8)

vallamı.. oo çok güzel.
hiç sevmem öyle teke tek maç yapmayı en az 3 kişi olmalı karşımda  8) 8)
hala oğlu teyzoğlu ne varsa getir  :peeh: :peeh: :peeh:

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Cheregy - 27 January 2012, 15:44:18
Tuş yalama oluyormuş, daha yeni değiştirmişler  :evet:

sen kimsin bilader yeni üye olmuşsun herkese laf atıp duruyorsun.
ben şuan kavga halindeyken araya girip mesaj atmazssın.
ben eski üyeyim.
hem başkanın adamıyım.
akıllı ol  :peeh: :peeh: