Petkoviç gönderildi, yeni hoca Mesut BAKKAL

Başlatan samsunum, 18 January 2012, 17:06:35

« önceki - sonraki »

deriaKR

yillar önce rausch denen pe..almanda istifa etmiyordu bursasporda..bi yönetici bizzat kenara cekmis at ulan imzayi demis atmazsin ayakklarindan ..s..arim demis....bu hirboda bunu istiyor....cunku yogposlv ayak yapiyor

hacettepeli

şimdi ırk ayrımı yapmayalım da adam olan gider bu kadar kötü sonuçtan sonra.

isyan

Alıntı yapılan: deriaKR - 20 January 2012, 18:45:30
yillar önce rausch denen pe..almanda istifa etmiyordu bursasporda..bi yönetici bizzat kenara cekmis at ulan imzayi demis atmazsin ayakklarindan ..s..arim demis....bu hirboda bunu istiyor....cunku yogposlv ayak yapiyor

Jörg Berger'di onu yanlis hatirlamiyorsam yillar önce bir reportajinda Bursa'da yasadiklarini anlatmisti silah konusu dogru yane  :) Aynisini petko'ya yapsalar hemen sehir'i terk eder  :)

engin55

Yarın takımın başında gene petkoviç mi çıkacak maça?

ult55ras

hikmet karaman gelecek takımın başına

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: ult55ras - 20 January 2012, 19:47:29
hikmet karaman gelecek takımın başına

Hikmet Karaman gelecek derken bu bir temenni mi yoksa bildiğiniz bir şey mi var.

fanatik samsunsporlu

beklentimiz o.ama ne çıkarsa bahtımıza artık

samuray

bi hevesle siteye giriyorum petko gönderilmitir diye ama yok kabusumuz devam ediyor çok acemice işler yapılmış kulüpte bu hem transferlerden hemde hocanın sözleşmesinden belli oluyor bi türk hoca olsaydı bu durumda ben baarısızım istifa ediyorum derdi ama bu p....t kovmadan gitmeyecek gurur diye bir şey yok adamda arsız yüzssüz sanki hoca dünyaca ünlü de öyle sözleşme tazminat md.si falan ya bu kulüpte hiçmi bi mantıklı akıl başında bi adam hukukçu yokanlamıyorum başımıza bela oldu adam 5 sene bekledik bir sene sonunda gidiyodruz ya bunun lamı cimi yok

mehmet yılmaz

Yeni hoca belli, neyi tartışıyoruz artık?
Ziya Doğan...
Tek sorun Petkoviç denen teknik direktörlükten ve haysiyetten nasibini almamış yaratıktan kurtulabilmekte.

masbene

nedense ziya doğan bana hep antipatik gelmiştir

isa55

Ziya Doğanı sevmem. Ancak Petkoviç'in dışında kim olursa olsun bize faydalı olacaktır. Denize düştük Ziya'ya sarılacağız mecburen.

deriaKR

yarin maca kim cikacak....evet berger di yanlis yazmisim. :rulet:

AllydeenleaR

tahminim yarınki maçın skoru olumsuz sonuçlanırsa tazminatı ne olursa olsun gönderilecek. galibiyette ise gidiş haberini beklemeye devam edeceğiz...

SSKLA

bence yarın ki maçın skoruna göre getirsinler. eğer yenersek ziya doğan gelsin eğer yenilirsek gelmesin çünkü yarın ki maçı kazanamasak dilimin varmadığı birşeyi nerdeyse garantileyeceğimiz için hiç boşuna petkoviçe de tazminat ödenmesin.

isa55

Yensekte yenilsekte hoca gitmeli. Çünkü yarın ki maçı alsak bile Petkoviç yine aynı Petkoviç. Diğer maçların sistemi de(sistemsizliği)eskisi gibi olacak.