Petkoviç gönderildi, yeni hoca Mesut BAKKAL

Başlatan samsunum, 18 January 2012, 17:06:35

« önceki - sonraki »

cembaba

Bi git artık Petko bıktık artık ya. Cahilin en önde gidenisin Petko!

Mert

Kan değişikliği lazım.Ziya doğana ben de sıcak bakmıyorum ama en azından futbolcularıyla iletişim kurabilecek bir adam.Onu da geçtim en azından yabancı değil.Petkoviç bugün uçağa bindin bindin binmedin yarın taraftar seve seve yollar seni zaten.

ahmetsefa55

Sonuna Kadar 55

hala inat ediyor yönetim ve petkoviç nereye kadar olacak bilimyoruz..

jurista

20 January 2012, 14:56:48 #229 Son düzenlenme: 20 January 2012, 15:01:38 jurista
Böylesine keyfe keder bir sözleşmenin hazırlanmasında kimin emeği geçtiyse saygılarımı gönderiyorum kendisine.Lige yeni çıkan bir takıma , ülkemize yabancı ve muhtemel bir başarısızlıkta gönderilmesi kesin olan bir hocaya yüklü bir tazminat hakkına nasıl evet dedik ?

Bunu kimler onayladı , kulübümüzün hukukçuları çok ağır maddeleri olan bu sözleşmeye nasıl olur dedi ?

Çok soru var sorulması gereken ama olan olmuş ,iş btmiş.

Kalitesi tartışılmaz ve başarısız olma ihtimali çok zayıf biriyle onu ikna etmek için fedakarlık yaparsın ama Petkoviç kim ?

Kısa vadede 1.5 gidecek ama şimdi neşter vurulmaz ise bir kentin umutları , ''babam üzülürsün dedi ama ben samsunsporlu oldum'' diyen çocuğun gözyaşları boşa kacak.

Çektir git Petkoviç !!!

Stoper

Ziya Doğan transferine burun kıvıranlar var. Şu durumda kimin gelmesini bekliyordunuz.Mesut Bakkal ve Hikmet Karaman'ın teklifi kabul etmediği söyleniyor.Petkoviç gibi sıfır bi' adamdan kurtuluyoruz sonunda.Ziya Doğan'a başarılar diliyorum.

GökhanÇağlar

Petkovicin gittigine sevindim ama Ziya Dogan dogru adam degil bence.
hakkimizda hayirli olsun,en azindan takimin havasi degisir...

kamuri

ziya doğan iyidir hem boyle zor koşullarda çalışmaya alışık bii hocadır bakınız diyarbakır ankaragücü yeterki petkoviç gitsin

Lusage

Şu durumdan bizi kurtaracak bir isim gelsin de Ahmetmiş, Mehmetmiş hiç önemli değil.

özkan

petko sen varya orta doğu ve özellikle balkanların en y....k adamısın la.Utanmadan hala daha devame diyosunya yazıklar olsun sana.Bilinki adnanda en az başkan kadar suçludur bu petko konusunda.

holigan5565

Alıntı yapılan: samsuni - 20 January 2012, 14:31:31
Yeni teknik direktörümüz yazıldığı gibidir, yani Ziya Doğan.
Ancak önemli bir sorunumuz var. Bugüne kadar bir adamlık alametini göremediğimiz Sırp ( Boşnak değil, Boşnak, müslümsan Bosnalıya denir ) Petkoviç, belli bir miktar tazminatını hemen verelim talebine rağmen, ben profesyonelim idmana çıkarım, maça hazırlanıyoruz diyerek yüklü bir para istemiş. Ziya Doğan'la imzalamamız için nun sözleşmesini fesh etmemiz lazım.

Teknik direktör değilsin
Adam hiç değilsin...
Kimse çıkıp da "iyi de sözleşmesinde yazanı istiyormuş" demesin. Takımın anasını ağlattı, insanda utanma olur biraz...  :kafa:

hocam seninle aynı fikirdeyim de adamda zaten utanma olsa şu ana kadar çoktan istifa ederdi örnekse yücel ildiz yada ziya doğan onlar bişey yapamayacaklarını anlaınca şstifa ettiler onurlarıyla bizim adi herifte istifa edecekmisin deyince ben savaşan aslanım diyor.ziya doğan ismi güzel bence bizi kurtarabileceğine inanıyorum inşallah yüzümüzü kara çıkarmaz.

cany

Alıntı yapılan: muhalif - 20 January 2012, 14:36:37
çarşambalı sıksın işte topuklarına  ;)

bu herif anca o dilden anlar

brigand

Kimle anlaşılırsa anlaşılsın tepkide koysak, bir tarafımızı da yırtsak hocayı değiştirme imkanımız var mı yok. E değiştirsen hepten bitiklere oynarsın. O yüzden şahsi görüşüm gelen isme desteğimizi hissettirmemiz lazım. Bu saatten sonra itici güç olmaya başlamamız lazım. Ziya Doğan'la bir kez karşılaştım oda Lig Tv' de sigara içerken. Kısa da olsa konuştuk. O zaman hakkında düşündüklerimle şuan arasında bir fark olmamasına rağmen umarım bizi gururlandırır ve iyi yerlere getirir. 

kaptan 55

daniel timofte gelsin,yardımcılığınada ercan

sabahlara kadar çeksinler kafayı topçuları döve döve oynatırlar  :D

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 20 January 2012, 16:00:03
daniel timofte gelsin,yardımcılığınada ercan

sabahlara kadar çeksinler kafayı topçuları döve döve oynatırlar  :D

Metin Türel nerde abi :)