Deplase Keyifler - Samsun ( Diriliş )

Başlatan mehmet yılmaz, 12 January 2012, 21:04:11

« önceki - sonraki »

55JNR55

Belki vardır sinema,tv okuyan hatta aklında bu tarz işler yapmak falan olan birisi sitede 1dk!!!, ama ekipmanlar pahalı diye duydum bu tarz işlerde lig tv Canon 600d falan kullanmıştır çekimlerde ama objektifleri kameradan daha pahalıymış diye duydum  :evet: ;D

Edit: Canım Türkçe'mizi ne hale getirmişim..

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 21 January 2012, 19:54:15
Belki vardır sinema,tv okuyan hatta aklında bu tarz işler yapmak falan olan birisi sitede 1dk!!!, ama ekipmanlar pahalı diye duydum bu tarz işlerde lig tv Canon 600d falan kullanmıştır çekimlerde ama objektifleri kameradan daha pahalıymış diye duydum  :evet: ;D

Sen de kısa film çek, peh...  8) :P
Başrol oyuncun sıkıntı zaten :)

YILDIRIM

Belki vardır sinema,tv okuyan hatta aklında bu tarz işler yapmak falan olan birisi sitede 1dk!!!, ama ekipmanlar pahalı diye duydum bu tarz işlerde lig tv Canon 600d falan kullanmıştır çekimlerde ama objektifleri kameradan daha pahalıymış diye duydum  :evet: ;D

Bilmediğimden soruyorum şimdi bu yerel televizyonların kullandığı kameralar falan olmaz mı ? İnanıyorum içimizde yönetmen bile vardır. ;)

Serkan

Belki vardır sinema,tv okuyan hatta aklında bu tarz işler yapmak falan olan birisi sitede 1dk!!!, ama ekipmanlar pahalı diye duydum bu tarz işlerde lig tv Canon 600d falan kullanmıştır çekimlerde ama objektifleri kameradan daha pahalıymış diye duydum  :evet: ;D

Dostum benim var bu işlere hevesli bir kardeşim tanıştırırım seni istersen :  )

##kdc##

Sercan

brigand

Jön Jingen sana teklif gelecek yakında haberin olsun. Refarans verdik yüzümüzü kara çıkarma : )

##kdc##

Az sahne tozu yutmadık zamanında, geliyorum beyaz perde bekle beni  :rulet:

babasamsunlu

La alayınız cingan oldunuz başıma..  :peeh: :peeh: :peeh:

mehmet yılmaz

Deplase Keyifler, yarın İnönü'deki BJK maçımızda.
Samsunspor tribünleri de programın önemli bir parçası olacak.
Eminim yine çok güzel bir çalışma olacaktır.
Ve inşallah değerli dostlarımız Özer ve Sertaç Samsunspor'un tarihi bir zaferine şahitlik edip, o zaferi kayıt altına alırlar..

kalptenþimþek

inşallah hem biz hem de bursa yener ve bir diriliş kısa filmi çekilir..filmde rocky final müziğini de kullanırsanız tadından yenmez artık.. :_nazar

Kaya

Özer ile bende görüştüm bugün inşallah güzel bir deplasman,galibiyet ve efsane bir deplase keyifler olacak.. Çorum,Osmancıktan deplasman otobüsünden sevgiler :)

mehmet yılmaz

bu sefer oldu diriliş :) sivasla son noktayı koyacağız insallah...

haftaya salı günü vereceklermiş bu bölümü..

Kodalak

özer asker arkadaşımın , arkadaşı çıktı baya bir çekti bizi,aslında biz inönün yıkılması sebebi ile çekim yapıyorduk dedi,ama tarihi siz yazdınız dedi,gol sevinçlerimiz,benim son on dakika maçı bırakıp ettiğim dualar,maç sonu röportajım(ne konuştuğumu hatırlamıyorum)hepsini çekti siz büyük takımsınız dedi vesselam

emre

aynen Mehmet abi, bu adı Özer olan elemana da aynı şeyleri söyledim. O da mutluydu, bu sefer uğurlu geldik dedi  :)