STSL 2011-2012 / 20.Hafta | Trabzonspor - SAMSUNSPORUMUZ

Başlatan BabaYiğitSamsunlu, 08 January 2012, 03:51:25

« önceki - sonraki »

cany

target_t.t.b

Deplase Keyifler 8. Bölüm "Diriliş" Teaser

SAMSUNSPOR HER ZAMAN BİTTİ DENİLEN YERDEN GELMİŞTİR. bence bu söze bi pankart veya kaeografi gider ordu maçında

Serkan

Abi kimse iyi konuşmuş  :D ; Siteye yazıyor mu ?

Kaya

Arkadaş su gibi geçen zaman şimdi geçmiyorrrr.Pazar olmuyorrrr  :kafa:

cembaba

Ts lilerin forumlarını okuyorum, bir de bizim foruma bakıyorum. Biz çok rahatız. Lan düşecek olan biziz. Adamlar o kadar hırs yapmış ki anlatamam. Biz büyüğüz ayağındalar hala. Size bir basalım da o zaman görürsünüz... Allah'ım şu mübarek gecede dualarımızı kabul et. Kazanalım şu maçı. Kendimize gelelim.

KotuCocuk55

maviay55

Alıntıiddaa oranları

Travzan - Samsunsporumuz

1.20 4.50 6.75

vay vay vaayy kaçar mı babaaa  :holey: :holey:

emrullah

Pazar günü 19 Maaaayıs laylalalay laaay diye bağırmak istiyorum . Malum kentte !(ceza yermiyim acaba )

feveran

salihcakir

Bu sezon, gerek bulunduğumuz konum, gerekse de Trabzon ile olan çekişme dolayısı ile oynayacağımız en önemli maç diyebilirim. Bundan sonraki haftalar için ligdeki gidişatımızı etkileyecek, önümüz hafta oynayacağımız Ordu maçı ile birlikte en önemli maç. Bu deplasmandan en azından 1 puan ile dönersek Orduspor maçı ile bir çıkış ivmesi yakalayabiliriz.

Maçta orta alanı kalabalık tutmalı ve tempoyu arttırmamız gerekir diye düşünüyorum. Dengeli bir savunma yaptığımız zaman rakibin pozisyon üretmek noktasında sıkıntı yaşayabileceğini biliyoruz. Buna göre oynamalıyız.

ilk 11 önerim
ertugrul
adem kemal bahia yenal
serdar murat fink murat c. uğur
gekas

maçın devamında öne geçmemiz senaryosunda, Zenke,Hakan Arslan ve Ekigho düşünülebilir.
diğer senaryoyu hiç düşünmüyoruz bile...

kaptan 55

özkan

kayacan

Bu Trabzon yaptıgı haksızlıkların ve yediği haramların cezasını çok ağır çekecektir.Kimsenin bu konuda endişesi olmasın.

feveran

SON ALINAN BİR İSTİHBARATA GÖRE AKÇABATDA MOLOTOF ATILCAKMIŞ DİKKATLI OLMAK LAZIM SITE AHALISINE DUYURULUR

usare

Ya bu biletiz de şaşırmış ha, misafir tribün yok seçenekler arasında, nasıl olcek.