STSL 2011-2012 / 20.Hafta | Trabzonspor - SAMSUNSPORUMUZ

Başlatan BabaYiğitSamsunlu, 08 January 2012, 03:51:25

« önceki - sonraki »

masbene

ozaman bahia yı sol beke cekip akakiyi kemalin yanına alacak

masbene

Alıntı yapılan: masbene - 12 January 2012, 14:48:57
ozaman bahia yı sol beke cekip akakiyi kemalin yanına alacak
ki daha iyi olur bence de

elexir

Şu maçı bir alabilsek çok rahatlıyacağız haydi Samsunsporum...

samsunluhakan

bu maçı hemde deplasmanda kazanabilirsek ki ben çok inanıyorum kazanacağımıza o zaman ordusporu içerde rahat yeneriz inşallah tek gollü bir galibiyet alır ve travzonu yeneriz

sosaka

Hakem Yunus Yıldırım
yardımcıları Serkan Gençerler , Serkan Akarca
4. hakem Çağatay Şahan

**KaR6**

petkovic 11 oyuncunun 6 sını doğru yerleştirirse puanlarla döneriz..

fink murat y murat c

serdar uğur

gekas

bitti gitii..

cembaba

mehmet yılmaz

Gerilim yüklü bir maç olacağı kesin...
Bu gerilim kimi olumlu etkiler bilemiyorum, Bu maçta Hakan Aslan ve Akaki kesinlikle oynamamlılar. Çünkü hem yetenekleri belli seviyede hem de tecrübesizler. Onların yerinde Fink ve Bahia oynamalı. Bahia özellikle soğukkanlılığı ve bu tür maçları çokça oynamış olması nedeniyle banko olmalı. Trabzon'un normalde oturarak maç seyreden ve oyuna etkisi olmayan maraton tribünü bizim oradaki kalabalık varlığımız nedeniyle gaza gelecektir. Hava yağışlı olursa kırmızı kart ihtimali daha da artar. Trabzon'da Burak Yılmaz tekrar form tuttu, bizi çok zorlayacaktır. Bizde ise markaj altında kaybolur gibi görünecek olsa da gerçek bir golcü olan ve bu gibi maçları çok fazla oynamış olan Gekas vaktinin bekleyecektir. Uğur Boral ve Serdar Özkan bizi ileriye taşıyacak oyunculardır. Maçın temposunun düşük olması her türlü bize yarar ama ben baskılı başlayacak olan bir Trabzon bekliyorum. Eğer sağlam durabilirsek çok sayıda kontra atak fırsatı yakalayabiliriz. Hepimiz için untulmaz bir deplasman olmasını ve Samsun'a üç puanla dönmemizi diliyorum.

Serkan

usare

Biletleri biletix ten tek tek alacağız di mi abi. Toplu bişeyler yapmayacağız.

burakbas

özellikle geçen seneki ordu maçını örnek vererek diğer grupların ve her türlü durumlara karşı bizlerin dikkatli olmamız gereken bir maç. her ne kadar sinirlerimize hakim olamayacağımız bir karşılaşma olsa bile bu böyle. bu zor durumdayken seyircisiz oynama cezası hiç iyi olmaz. ve gelelim takımımıza, 3puan herkesin temennisi. unutmayalım o  pazarı , kazıyalım hamsi beyinlere. gösterelim SAMSUN U , KARADENIZ IN TEK SAHIBINI !

ChucKeR

trabzonun manisa maçını izledim.

bazı zaafları var. mesela maç 1-1 e gelince oyundan koptular. ama ne kopma. takım tamamen 6'ya 4 ayrıldı. hücumcular ilerde savunma geride kaldı. orta sahada manisa at koşturdu. şimdi o ortasahadan bi de zokora oynamayacak. öyle bi 10 dakika yakalarsak neler neler olur.
tabi bunun için 90 dakikanın tamamında dinç olmak lazım. murat ceylan bunu yapacak gibi. ama hala murat yıldırım ve fink 90 dakikayı çıkartamıyor. nedendir anlamam.
bu yüzden maçın başında hakan'la başlayıp ikinci devrede fink'i dahil edebiliriz.
bahia kesin oynamalı bence de. ortada olur bekte olur bilemem ama oynasın.  savunmada akaki'den ziyade kemal'in belirleyici olacağını tahmin ediyorum. burak'a yakın olan o olacaktır.
olcan-adem eşleşmesi de diğer bir sıkıntılı konu. ama  o bölgede çok seçeneğimiz yok. duasını edecek çıkacak elinden geleni yapacak adem.
uğur-zenke-gekas düşünüyorum ilerde. uğur sol çizgide zenke biraz daha içe yakın. ama ordu maçında gekas-zenke arasındaki uyumsuzluk kafamı karıştırdı. umarım konuşarak hallederler bu mevzuyu. 75'ten sonra da serdar'ın çizgideki performansını izleriz diyorum.

cany

Biletleri orda almayacak mıyız topluca. Biletixten nasıl olcak anlamamki fazla of :kafa:

Serkan