STSL 2011-2012 / 20.Hafta | Trabzonspor - SAMSUNSPORUMUZ

Başlatan BabaYiğitSamsunlu, 08 January 2012, 03:51:25

« önceki - sonraki »

masbene

ertuğrul

adem  kemal   bahia   yenal

fink   m.ceylan

serdar                     uğur

m.yıldırım  

gekas

benim 11'im bu...

Desiqner

Alıntı yapılan: masbene - 12 January 2012, 10:44:42
            ertuğrul

adem  kemal   bahia   yenal

fink   m.ceylan

serdar                     uğur

m.yıldırım   

gekas

benim 11'im bu...

Güzel bir 11.Zenke son zamanlardaki performansıyla biraz yedekte dinlenmeyi hakediyor...

Ollivanders

brigand

Adem kapasite olarak sınırlı olsa da sol tarafımızda da bir Adem olsaydı idare edebilirdik diye düşünüyorum.

Tufan

Uğur'u beke çekip önüne dün dinlendirdiği Ekigho'yu oynatacaktır Petkoviç. stoperde kesinlikle Bahia-Kemal oynamalı şöyle bakıyorum da kağıt üzerinde taş gibi takım olduk.
Ertuğrul
Adem-Kemal-Bahia-Uğur
Fink-Ceylan
Serdar-Murat-Ekigho
Fani Gekas

FaTiH_HaN

-----------Ertuğrul------------

-------Kemal----Akaki---------

Adem--------------------Bahia

---------Murat--Murat--------

Serdar-------------------Uğur

---------Ekigho---------------
---------------Gekas----------

Bahia Ordu maçında çok iyi oynadı, hamleli bir defans oyuncusu ayağını koyduğu zaman topu alıyor. Akaki de fena oynamadı, topla fazla oynamadığı sürece oynayabilir, hava toplarında da iyi sayılır. Bahia'yı bence sol beke alıp Uğuru hücümda etkili olmak adına sol açıkta oynatmalıyız. Ordu maçında defansın solunda her ne kadar etkili oynadıysa da ts maçında o kadar hücuma çıkma fırsatı bulamayabilir, hem defansif anlamda Bahia orda daha etkili olacaktır. Bence tek forvet oynamalıyız ama Petko Ekighoyu dinlendirdiğine göre çift forvet oynayacağız. Orta sahada 2M hem defansta hem hücumda üzerlerine düşen görevleri yapacaklardır, bence maçtaki kilit rol eğer bu dizilişle çıkarsak Ekigho da olacaktır, atak yönüne göre kanatlara yaklaşıp Uğur ve Serdarı kaçırması lazım, o sırada Gekas zaten kendini boşa çıkarmış olacaktır ki Uğur da Serdar da Gekası topla buluşturabilecek kapasitedeler. Biraz riskli bir kadro Uğur ve Serdarın hücümda olduğu kadar defansif olarakta mücadele etmeleri lazım beklerin yanlız kalmaması adına. Ben gollü bir maç olacağını düşünüyorum ama golü ne kadar geç bulursak o kadar iyi olur, öne geçtiğimizde çok yaslanıyoruz baskı yiyoruz bundan ders çıkaramadık bir türlü ama her yönüyle farklı bir maç olacak inşallah 3 puanla ayrılan taraf oluruz.

masbene

ben sildim kaptan55 istersen sen de sil. haklısın boyle insanları konusmaya bile değmez

kayacan

Cahil azgın rezil kafa yapısı.Kiskanclik diz boyu. Buna borderline kişilik bozukluğu deniliyor.Acidim garibana.

feveran

trabzon maç bılet fıyatları

TRİBÜN
Bilet Fiyatı
MARATON
25,00 TL
KAPALI KENAR (A,D,E,H)
50,00 TL
KAPALI ORTA (B,C,F,G)
60,00 TL
VIP
150,00 TL
VIP ÖZEL
400,00 TL
MİSAFİR SEYİRCİ TRİBÜNÜ
25,00 TL
BU TARAFTAR TRABZONADA GİDER AMA HER TÜRLÜ GİDERRRR

usare

Bilet alamıyormuyuz internetten ne zaman alabileceğiz.

kamuri

mehmet yılmaz

Güzel bir Karadeniz Derbisi olsun
Biz kazanalım... ;)

Serkan

feveran

dakka 89 hamsi kafalılar 0 samsunspor 1 gooool  gekas

fanatik samsunsporlu

Alıntı yapılan: masbene - 12 January 2012, 10:44:42
            ertuğrul

adem  kemal   bahia   yenal

fink   m.ceylan