STSL 2011-2012 / 20.Hafta | Trabzonspor - SAMSUNSPORUMUZ

Başlatan BabaYiğitSamsunlu, 08 January 2012, 03:51:25

« önceki - sonraki »

hacettepeli

GurbetciFanatik

Söyle haberde olur

Pontus icten yikildi

Goller : gekas (3)  :D :D :D :D

furkan5534

bu moralle ınsallah alırız bu macı.futbolcuların moralı ınanılmaz kendıne geldı

samsunluhakan

ertugrul
adem      kemal     bahia    uğur
             fink      m.ceylan
zenke        m.yldırım       s.özkan
                 gekas

bu kadro iş yapar beyler

twitter

ertuğrul
adem kemal  bahia uğur
             fink
      murat   murat
serdar              ekigho
            gekas

kamuri

maçın biletleri ne zaman satışa çıkıyo haberi olan var mı

Sioux

Tufan

Alıntı yapılan: kamuri - 12 January 2012, 01:42:22
maçın biletleri ne zaman satışa çıkıyo haberi olan var mı

taraftar kart sahiplerine yarın kartsızlara cuma 10da yazıyor biletix'in sitesinde
herhalde biz cuma alabiliriz abi 25tl bu arada

berusa55

ethm55

Alıntı yapılan: Tufan - 12 January 2012, 01:56:52
taraftar kart sahiplerine yarın kartsızlara cuma 10da yazıyor biletix'in sitesinde
herhalde biz cuma alabiliriz abi 25tl bu arada
Taraftar kart derken abi? bide biletixten hıc bılet almadım az acarmısın abicim ?

CurvaSs

Alıntı yapılan: ethm55 - 12 January 2012, 09:47:07
Taraftar kart derken abi? bide biletixten hıc bılet almadım az acarmısın abicim ?

valla taraftar kart olayı trabzon tarafı için geçerli. bizim biletler cuma çıkarsa, 56'lardaki errea'dan alabilirsin. trabzonspor-samsunspor maçı dersen anlarlar zaten. ayrıca samsun'da değilsen internet üzerinden de alınabiliyor. kredi kartı olması lazım ama internetten almak için. hiç internetten almadım ama kredi kartı istiyorlardır yani.

Akyol

Kredi kartıyla alınıyor, ancak sitelerindeki onay kodu ile birlikte bileti herhangi bir biletixten almakta gerekiyor. Otobüs ile gelecek arkadaşların biletleri muhakkak yanlarında olmalı bu yüzden internetle falan uğraşma gerek yok direk biletix en mantıklısı  ;)

özkan

Şimdi biz oraya gitmeyelimde taşamı dönelim ?

King Of The North

Travzandan 3 puanla dönebilirsek, cincon maçının büyük üzüntüsünü ancak atabiliriz üstümüzden, yeni transferlerden umutlu olma istiyorum, Petkoviçe rağmen...

Desiqner

Trabzonun taraftar sitelerinde maçla ilgili yorumlara göz attım.Allah'ım böyle bi ego tatmini olamaz ya :) Ne bizim trabzonun ilçesi olmamız kalmış , ne amatör küme takımı olmadığımız kalmış.Ayrıca internet üzerinden bizi linçte etmişler.Korktuk ya :( Naparık acaba :(