STSL 2011-2012 / 20.Hafta | Trabzonspor - SAMSUNSPORUMUZ

Başlatan BabaYiğitSamsunlu, 08 January 2012, 03:51:25

« önceki - sonraki »

samuray

hangi sezondu hatırlamıyorum ama sanırım celilin golüyle yine en kötü dönemlerimzden bi sezonda yenmiştik inşallah yine yenerek çıkışa geçecez artık

binikalamadım

petkoviç 3 - 4 - 3 ü dene

Ertuğrul

Adem Kemal Fink

Serdar Murat Murat Uğur

Ekigo Gekas Zenke

gelsin goller gülsün yüzler yeter yaa...

fanatik samsunsporlu

samuray

fazla uçmayalım arkadaşlar 3 4 3 ü oynayacak kapasitemiz yok üçlü defansla oynayacaksak hem3 yetenekli stoper gerek bize öncelikle  biz daha temkinli olmalıyız 4 5 1 4 4 2 takıma katılan transferlerle birlikte hem önemli olan rakamlar da değil aslında yeterki yüreklerini ortaya koysunlar iyi mücadele etsinler bundan sonra kaybedeceğimiz bişey yok her maç üç puan parolasıyla çıkmamız gerekir düşüncesindeyim artık bi seri yakalayalım ya herkes bizi yenen takımlara dikkat edin ya bizi yenen yükselişe geçti nerdeyse yeter ya sıra bize gelsin of

Burak55

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 08 January 2012, 19:18:59

Zenke:kale karşında vursan kaleciyi sakatlarsın. pas veriyosun

hahahahaha öldüren yorumlar vol 2 :D

Serkan

Samsunspor taraftar grubu şirinlere...

Samsunspor taraftar grubu şirinlerin bugün Trabzonspor taraftarına yönelik yaptığı açıklamaya ilk yarıdaki maçta tribünde olan gruplardan biri olduğumuz için cevap verme gereksinimi duyduk.Bahsettiğiniz hassasiyeti sizler değil bizler gösterdik bizlerin Samsun lehine yaptığımız tezahüratlara Samsun tribünlerinden küfürlerle cevap verenler hangi hassasiyetten bahsediyor.Stada girdiğimiz andan itibaren düşmancasına tezahüratlar ve ıslıklar yuhlamalar neydi peki.Tekrar belirtiyoruz ki hassasiyeti gösteren bizlerdik.90 dakika boyunca tek bir küfürlü tezahüratta bulunmayıp ayrıca bizlere edilen küfürlere o seviyeye inip küfürle karşılık vermeyen yine bizlerdik.2 Ligde şampiyon olduğunuzda yaptığınız kutlamalar da dahi kutlamayı bırakıp bize küfrederken o hassasiyet neredeydi.Her fırsatta Trabzonspor adının geçtiği yerlerde her zaman küfürle ve aşağılayıcı söylem ve tezahüratlarla karşılık verenler yine sizlerdiniz.1991 Yılında tribünler açtığınız pankartı unuttuk sanmayın.Yine aynı şekilde bu sezonun ilk yarısında ki maçta açtığınız tahrik edici pankartıda unutmadık.Sizler onu açsanız dahi bizler bize heryerin Trabzon olduğunu herkese her zeminde gösterdik,göstermeyede devam edeceğiz.
Bişe diysiniz ama ne diysiniz!

Trabzonspor taraftarı her zaman en büyük ve örnek taraftar olmuştur olmaya da devam edecektir..Merak etmeyin bizler aynı seviyeye inip kutsal olan annelere ve diğer değerlere kesinlikle küfür etmeyeceğiz.Büyüklüğümüzü her zamanki gibi yine göstereceğiz ve seviyemizi düşürmeyeceğiz.Karadenizin en büyüğü bizleriz.Müzemizdeki kupalarımız ve anlı şanlı tarihimiz bunu çok güzel şekilde anlatmaktadır.Büyüklük nasıl olur yine herkese göstereceğiz.
Saygılarla;

Büyük Trabzonlu Gençler Grubu!

Bakan için yapılan açıklamayı üstüne alıp yazı yazarlar ama şu cevapla *** olurlar...

Alıntı
Dün Yaptıgımız basın açıklamasını trabzondan bir grup üzerine alınmıştır.Bizim açıklamamızda Ligin ilk maçında kulup başkanlarının yedigi yemege öncelik eden Gençlik Ve Spor bakanının trabzondaki maçta da aynı hassasiyeti göstermesini kulup başkanlarına Samsundaki yemegin,deklarasyonun aynısının trabzonda da yapılması için göreve çagırdık.

Samsunspor taraftarı olarak ne rakip takımdan ne de taraftarından bu konuda özel bir istedigimiz ricamız yoktur.Muhattabımız grup degil Bakandır.

ŞİRİNLER

Sioux

trabzonlu gençlerin açıklamasını hayretle okudum
küstah ve cahil olduğunu bildiğimiz bu insanlar yine aynı kafayla devam ediyorlar
o kadar kötü bir metinki galiba TG-İlkokul yazmış bunu..

güya bizi muhatap almıyorlar bu uşaklar, ama 1991'deki o anlamı pankart halen içlerinde  ;D ;D
köpek girer trabzonlu giremezi mi diyorlar
yoksa ne yunanistan ne bulgaristan, tek düşmsn trabzon'u mu? :)

emre

grubun adı büyük Trabzonlu gençler grubu ama yazıya bakar mısınız mahalle ağzıyla yazmışlar.Benim babam seninkini döver,önce o başlattı diyen çocuk gibiler, hiç mi aranızda iki kelimeyi bir araya getirebilen yok.Birde Şirinlerden gelen açıklamayı okuyun arada ki farka bakın..

Bu arada ilk maçta ki pankart nasıl koymuş onlara  :D

edit. görmeden yazdım, Sioux'da aynı şeyden bahsetmiş  :)

Sioux

Hani şu akp mitingi öncesi paraları cukka eden Büyük(!) trabzonlu gençler grubu değil mi?
ama bişey yapmayacaklarmış, rahat rahat gidebiliriz artık
korkacak birşey yok

Serkan

Bişe diysiniz ama ne diysiniz!

Ben burayı gözden kaçırmışım bir grup kendini büyük diyerek  nitelendirip açıklamasında şu komik cümlelere yer veriyorsa kafadan kaybetmiştir ;

cany

Demin facebookta üni.şirinler grubunda sövüyolardı tsliler.admin silmiş

ugurozkan

Alıntı yapılan: samuray - 10 January 2012, 21:14:28
fazla uçmayalım arkadaşlar 3 4 3 ü oynayacak kapasitemiz yok üçlü defansla oynayacaksak hem3 yetenekli stoper gerek bize öncelikle  biz daha temkinli olmalıyız 4 5 1 4 4 2 takıma katılan transferlerle birlikte hem önemli olan rakamlar da değil aslında yeterki yüreklerini ortaya koysunlar iyi mücadele etsinler bundan sonra kaybedeceğimiz bişey yok her maç üç puan parolasıyla çıkmamız gerekir düşüncesindeyim artık bi seri yakalayalım ya herkes bizi yenen takımlara dikkat edin ya bizi yenen yükselişe geçti nerdeyse yeter ya sıra bize gelsin of

3-4-3 yalnızca bir diziliştir, tek başına ofansif olamayı ya da temkinli olmayı belirlemez; oyuculara verilen görevler takım mentalitesini belirler.
bance dönünce, uğur'u atakta daha etkili kullanmak için 3-5-2'yi şöyle uygulayabiliriz.

Burak

Büyük Trabzonlu Gençler Grubu!

Bir insanın veya bir grubun kendine büyük demesi bence bir savunma mekanizmasının göstergesidir bunu anlamak için psikolog olmak gerekmiyor ve komediden ibarettir. Ben kendime büyük diyorsam bir sıkıntım vardır ki savunma pozisyonu alıyorum bütün yazının özeti bile burada yatıyor bence

alex agbo

ne dediğimizi anlamamanıza hiç şaşırmadık desek de olurmuş  :deli: