87 - Serdar Özkan

Başlatan ahmetsefa55, 06 January 2012, 16:22:28

« önceki - sonraki »

Kaya

Geleceği söylentileri başladığında da demiştik belki de futbol hayatının en formda dönemini yaşıyor Serdar. 90 dakikayı da kaldırabilecek düzeyde fizik kondüsyona sahip gözüküyor..Bu takımda direk oynar

Sol Açık

Gerçekten de duran topları çok iyi kullandı, ayrıca oyun içinde de iyiydi. Çok samimi söylüyorum, Ekigho karşı karşıyayken ayağa kalkmadım ama Serdar frikiği kestiğinde, top havada süzülürken ayaktaydım. Topun gelişinden belliydi...

1 puanın yaratıcısıdır kendisi...

kamuri

bugün oyuna girdikten sonra takımı canlandırdın 1 puanın mimarı oldun umarım belediye maçında 3 puanın mimarı olursun senin şu oyununu gördukten sonra senden beklentilerim daha da arttı hadi serdar görim seni pazar günü

FaTiH_HaN

Serdarın ihtiyaç duyduğu tek şey özgüven ve kondisyon, kondisyonu iyi gibi duruyor, ama biraz daha rahat olması lazım, kendini yeniden ispat etme çabası onu son dokunuşlarda çok etkiliyor, manisa maçındaki gibi oynamaya devam ederse gekasla birlikte en iyi transferimiz olur.

babasamsunlu

evet bu maç ile beraber soru işaretleri kalkıyor serdar..
inşallah böyle güzel devam edersin..

sadece55

Mesut hocayla birlikte direk ilk 11 oynayacak diye düşünüyorum

**KaR6**

Alıntı yapılan: Erdinc - 31 January 2012, 12:33:46
Mesut hocayla birlikte direk ilk 11 oynayacak diye düşünüyorum

kadroda kalsın da ilk 11 de gözü yok  ;)

ahmetsefa55

idman ziyaretinde bu konuyu da tatlıya bağlasalar ?

bir bu konu eksikti

Theofanis Gekas

babasamsunlu

m6 reyiz açtı madem konuyu bizde inceden yazalım geri kalanını.
hoca ile daha önceden a.gücündeyken aralarında tatsızlıklar yaşanmış sanırım.
inşallah birşekilde tatlıya ağlanılır.

Theofanis Gekas

tatlıya bağlanması lazım abi takımda 5 tane orta saha var yoksa hakan arslanla kanser etme seanslarına devam

GökhanÇağlar

Serdar oynamalı bu takımda,inşallah tatlıya bağlanır.bir de hoca-topçu kaprisi çekmeyelim bu zor durumda.

Sol Açık

Bence de! Sorun herneyse çözümlenmeli, profesyonel bir iş bu. Kötü oynamayı anlarım ama bu tip kişisel meseleleri anlayamam...

HoliganSamSunLu

serdar özkan tecrübesi ile bu takımda yer alması gereken birisi

burakbas

serdar özkan yarın mutlaka oynamalı...