STSL 2011-2012 / 19.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Galatasaray

Başlatan Sercan, 04 January 2012, 21:04:22

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

böylede olabilir tabi ;

fink hakan murat c.

m.yıldırım       serdar özkan

zenke

özkan

Anıl intihar olur,olur da ekighodan daha çok vereceği kesindir her ne kadar kiralık olsada gaysaraydan bu oyuncumuz..

Kaldı ki;şu maç kesşke bir hafta sonra olsaydı yada iki üç hafta sonra..O zamana hem gekas olurdu hem yeniler alışmış olurdu takıma..

davidsavage

AlıntıÇok zor maç arkadaşlar. Samsun deplasmanı ne de olsa. Eskiden gelen bir zorluk var. Öyle düşünüyorum. Tekinli olmalıyız. Ama bu demek değil ki, rakibi savunmada karşılayalım... Topu sürekli orada tutmalıyız. Baskıdan vazgeçmemliyiz. Özellikle Zenke beni ürkütüyor. Tutulması zor bir adam. 1-0 olsun da, bizim olsun.

gs'li birinin maç hakkındaki düşüncesi

55__Gurbet__55

Bence petkovic maca böyle basliyacak.

Fink      Murat Ceylan

M. Yildirim                                                    Serdar Özkan

Dominguez

Zenke

Sahsi tercihim :

Fink     Hakan

M. Yildirim                                                    Serdar Özkan

Murat Ceylan

Zenke

masbene

ortaya çift muratı koy besleme yapıp sızsınlar, ver ekhigoyu sol kanada, serdarı sağ kanada, zenke ile dominguezi de forvet yap. belki gol atabilitesi vardı dominin.

Ajan

Maçta dikkatli olalım ts maçi öncesi emniyetten bir tasfiye operasyonu yapılabilir.

GurbetciFanatik

ibrakadabra55

Gekas göbeklenmiş biraz fotoğraflara bakılırsa :).

Shane_Falco

Eboe'nin olmaması çok iyi oldu bizim açımızdan.İnşallah Fatih Terim Ulfaluji'yi sağ beke çeker Semih'in yanınada Servet'i monte eder böylelikle gs'nin defans hattı bozulmuş olur.Semih'in üzerine oynarsak hata yapacağını düşünüyorum.Hızlı ayaklarımızla tehlikeli olabiliriz.

Benim tek korkum var olduğundan beri sevmediğim Engin Baytar.Kazım'ın yerine oynayacaktır umarım gününde olmaz eline fırsat geçmişken kendini göstercem diye yırtınacaktır.

Ayrıca Emre Çolak'ın bu günkü maçta bir varlık göstereceğini sanmıyorum.Geçen haftaki formundan uzak olacaktır.Defansı zayıf olan Emre'nin kanadından yani bizim kendi sağ tarafımızdan saldırmamız gerekir.Murat Yıldırım'a büyük iş düşecektir.İlerleyen dakikalarda oyuna gireceğini düşündüğüm ve son haftalarda Ankaragücünde formu yüksek olan Serdar Özkanın iyi işler yapacağını düşünüyorum...

ngonge

Murat Ceylan, Murat Yıldırım, Fink...

Emre Çolak, Engin Baytar, Melo...

Objektif bakıyorum sadece Melo daha iyi ortasahalarında ve fiziksel olarak da üstünüz.

KareAs55

Sabırlı bir şekilde oynayalım elbet hata yapacaklardır.

Vurduğun gol olsun Samsunspor'um

Shane_Falco

Alıntı yapılan: ngonge - 07 January 2012, 17:55:44
Murat Ceylan, Murat Yıldırım, Fink...

Emre Çolak, Engin Baytar, Melo...

Objektif bakıyorum sadece Melo daha iyi ortasahalarında ve fiziksel olarak da üstünüz.

Onların ortasahada farkedecek bir adam varsa oda Selçuk olur hocam..

GurbetciFanatik

sitede kimse yok galiba :D :D :D
iyi iyi herkes stadta.
Ah keske bende suan Samsunda olsaydimda bi yerim yirtilana kadar bagirsaydim :evet:

Theofanis Gekas

şimdi gurbetçilerin zamanı Samsuncular stadda  :D