Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

Ollivanders

özkan

adnan babanın şirkette stoper kalmış heralde sadece.

ahmetsefa55

özkan kardeşim bişeyler bildiğine inanıyorum.
ama bunları söylemezsen hep hava da kalıyo söylediklerin.
sonucta adnan sezgın benım gozumde senden degerlı degıl.
sen samsunsporlusun o değil.
ama bişe biliyosak söyleyelim  ;)

Turuncu

Samsunspor futbolcu deniyor

Samsunspor, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında kendi sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına kar altında yaptığı idmanla başladı.   

Nuri Asan Tesisleri'nde, teknik direktör Mesut Bakkal gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana, Afrika Kupaları müsabakalarında forma giyen Aristide Bance dışında tüm oyuncular katıldı. Diğer yandan İsrail'in Hapoel Haifa takımında oynayan Slovenyalı stoper Dejan Kelhar da denenmek için antrenmana çıktı.   

Kar altında yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda oyuncular, düz koşu ve istasyon çalışması yaptılar. Antrenman ayak tenisi ve taktik ağırlıklı çalışma ile sona erdi. 

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=10123#.TyaPd0doK0I.twitter

özkan

Kardeşim ben erdem abi dahil herkeze herşeyi söyledim.başkanın gözünde bitiyor olay.gerisi teferruat.

FaTiH_HaN

Deneme mi? Hadi deneyelim fener maçında bakalım kaç gol yememize neden olacak, ön yargılı bakmak istemiyorum da bu saatten sonra ne denemesidir ya.

fındık

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 30 January 2012, 15:47:07
Deneme mi? Hadi deneyelim fener maçında bakalım kaç gol yememize neden olacak, ön yargılı bakmak istemiyorum da bu saatten sonra ne denemesidir ya.

İnce eleyip sık dokuyoruz abi bilmiyormusun

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 30 January 2012, 15:58:50
Beyler Dejan Kelhar Ankaragücüyle anlaşmıştı sezon başı, sıkıntılar olunca da ayrılmak zorunda kalmıştı.Aydınlar falan varken banko oynuyordu.Çok dengeli bi oyuncu.Alırsak çok işimize yarayacak
canlı izledin mi hiç kardeşim ?
yada hiç maçını izledin mi ?
özellikleri nedir bilgilendirsene

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 30 January 2012, 16:03:37
Canlı izledim.
Hatta burda sezon başı Ankaragücü hazırlık maçına geldiğinde izledim.
Ankara kupasında da izledim tv den stoper mevkiinde fizikli güçlü ve çabuk bi oyuncu..

Zaten o dönem Ankaragücünün hocası Mesut Bakkaldı..
hadi inşallah olur o zaman diyelim.
ama hocası o zaman mesut bakkalsa daha niye deniyoruz o zaman ?

kuzey55

stoper ekmek su gibi lazım tamam da bize orta saha lazım adam gibi.

ngonge

Ortasahada ve beklerde bu kadar eksik varken ve Bahia, Kemal, Valdomiro varken alınması gereken en son yerdi ama inşallah faydalı olur. Bu saatten sonra çöpe atacak paramız olmamalı.

samsunluerhan

brigand

Şöyle bir bakıyorum da bu kadar çok transfer bu kadar çok hareket bu kadar çok kaos yaşanır mı 7-8 ayda ? Bu hale getiren herkese en içten dileklerimi sunuyorum. Şerefsizin evlatları  :kafa: :kafa: :kafa:

jean

ne transferi kardesim sapikmisiniz siz zaten yuzde 70 2.ligdeyiz daha fazla batakliga girmeyelim senenin kadrosunu simdiden olusturalim elimizdekilerin cogunu tutabilkirsek geri donus cabuk olabilir