Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

SSKLA

bence daha transfer yapmayalım dahada borca girmeyelim.transferle bir şey olmadığını gördük tabi şu takıma ruh transfer edebilirlerse ayrı :(

mehmet yılmaz

Gerçek bir teknik direktör lazım bize, açık ve net.

Jnr.Serkan

5 aylık Yılmaz Vural'la sözleşme imzalansa takımı direk şahlandırır.Bize takıma cesaret verecek hoca lazım.Hikmet Karaman,Yılmaz Vural...Denize düşen yılana sarılır

sosaka

bugün bi yorumda gördüm facebookda başkandan habersiz yapılmış anlaşması bayaa yüklü bir tazminatı varmış falan diyorlardı
hatta o paraya 4-5 iyi topçu alınır falan yazmıştı.

radikal-fma

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 16 January 2012, 22:10:40
5 aylık Yılmaz Vural'la sözleşme imzalansa takımı direk şahlandırır.Bize takıma cesaret verecek hoca lazım.Hikmet Karaman,Yılmaz Vural...Denize düşen yılana sarılır
şahlanmak için teknik dirökter yeterli değil şahlanacak futbolcuda lazım gidiyoruz bank asya demiycem 2.lig B ye.....

Kaya

Yok yok amatör deseydin..2.lig b olmamış amatör amatör.. Hey ALLAHım sen sabır ver yarabbim...

Desiqner

Alıntı yapılan: radikal-fma - 17 January 2012, 00:48:57
şahlanmak için teknik dirökter yeterli değil şahlanacak futbolcuda lazım gidiyoruz bank asya demiycem 2.lig B ye.....

Ne dersin yaaa :D

Theofanis Gekas

tazminat olayında her kafadan bi ses çıkıyor anlamak mümkün değil,bu hocayı kovamadıklarına göre bi sıkıntı olduğu kesin mantıklı düşünürsek bencede ağır bir tazminat var

erkutdem55

Ben tazminat yuzunden oldugunu dusunmuyorum.Kazim baskan dunyanin parasini harcadi,bunu da tazminatini verip gonderir isterse,once arkasinda durdu,simdi de oyle boyle bununla bitirmek istiyor kanaatindeyim.

radikal-fma

Alıntı yapılan: Kaya - 17 January 2012, 00:58:53
Yok yok amatör deseydin..2.lig b olmamış amatör amatör.. Hey ALLAHım sen sabır ver yarabbim...
bi sor kendine bank asyada oynatacak futbolcumu kaldı? bir diğer soru bank asyaya düştüğümüzde bu başkan bu futbolcular kalacakmı?

erkutdem55

Alıntı yapılan: radikal-fma - 17 January 2012, 01:23:54
bi sor kendine bank asyada oynatacak futbolcumu kaldı? bir diğer soru bank asyaya düştüğümüzde bu başkan bu futbolcular kalacakmı?

Oyle bi yaziyosun ki ustadim sen de kalmican heralde  :(

Musti

Bu kulüp düşmeyecek kardeşim.

Eğer sorularının cevaplarını merak ediyorsan son 5-6 sezona bir bak. Kimler başkanlık yapmış kimler oynamış kimler teknik direktör olmuş. Neler çekmişiz bir bak.

Kaya

Alıntı yapılan: radikal-fma - 17 January 2012, 01:23:54

Bunu benim kendime mi sormamı istiyorsun..6 ay sonrasını görüyorsan git medyumluk yap..Bankasyaya futbolcu kalmamışmış..İlk mesajında 2.lig b felan demişsin ikincisinde Bankasya bir ilerleme var bravo  :evet:  >l<  Böyle düşünceler içinizde kalsın içinizdeeeeee..4 tane yediğimiz maçın dönüşünde deplasman otobüsünde demiyor kimse düşeceğiz diye

kamuri

sokakta da oynasan biz gene kaldırımdayız samsunsporum :evet: mehmet abinin de dediği gibi sevdanın ligi olmaz

samsunluhakan

Alıntı yapılan: kamuri - 17 January 2012, 01:46:48
sokakta da oynasan biz gene kaldırımdayız samsunsporum :evet:

bu sözü tuttum vallahi biz takımımızı başarılı olsun diye tutmuyoruz
biz yüreğimizle tutuyoruz elbet kötü günler gelecek geçecek ama şanlı armamız kalacak ve bu takım petkoviçe ragmen ligde kalacak ben buna inanır bunu bilirim...