Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

kamuri

pal lazar valdomiro domingez ve akaki giderse süper olacak klubun üzerindeki yuk hem maddi hem de manevi anlamda kalkmış olacak eğer etuhu gelir bu dort isimden en azından üçü giderse yönetim çok akıllı işler yapmış olacak devre arası.

usare

Hakikaten, bu hamleler kimin işi, Kazım Yılmaz?, Adnan Sezgin?, Petkoviç? hangisinin. Kim yapıyorsa helal olsun.

Kaya

Etuhu gelir ise rakip takım oyuncularını orta sahada ezer ezer..Stoper tipli ön libero  :hnk:

kamuri

ne yapıp edip bu sene ligde kalmalıyız ben seneye kazım yılmaz başkanlığında  çok canlar yakacağımızı zirveye oynayacağımıza eminim ama dediğim gibi şu seneyi hayırlısıyla kazasız belasız atlatsak :evet:

Tufan

şuan kurmaya çalıştıkları kadroya bek stoper kaleci takviyesi yapılsa bu takım oturmuş haliyle gelecek sene başaltına oynar abi :)

Ollivanders

Bu stoperler ve bu beklerle idare edecekmişiz gibi duruyor. Biz konsantre olursak defasif sıkıntı yaşamıyoruz yeter ki gol atalım.

Shane_Falco

Sağ bek'e adam alınacağını sanmıyorum.O yüzden Pal Lazar'ın gönderilmesini beklemiyorum...

ChucKeR

etuhu düz bir adam. kabul ediyorum. ama geldiği lig çok üst düzey. bizim şu an alabileceğimiz 10 numaralardan daha faydalı olabilir. 10 numara mevkiinde oynamayacaktır fakat oyun bilgisiyle ağırlığını koyacaktır.
fink-muratc.-muraty.-etuhu-hakan  birbirini yedekleyen 5 adam. bu 5 adamdan 3ü 11 çıkacak. 1'i alternatif olacak. sakatlık ya da ceza durumunda hakan klübeye girecek.
yeni gelen kenar adamaları - uğur,serdar- ve santrafor sıkıntısını hallettiğimiz için kenarda oynama fırsatı yakalayan zenke ve ekigho ile oyun planı şekilleniyor.  10 numara bölgesine muhtaç olmadan takım kurabiliriz. kenarlardan verim alırsak daha çok seçenek, enine daha geniş alanda oynama fırsatı elimize geliyor.  hoca sene başında denemişti , dar kadrodan dolayı verim alamadık, caydı.

cezayir55

Ahmeti

Halk gazetesinde Etuhu'un pzartesi günü Samsun'a gelceği ve sağlık kontrolünün ardından imza atacağı yazıyor.

cembaba

hakikaten ha daha yeni dikkatimi çekti ;D

Jnr.Serkan

Reports from Turkey claim that Dickson Etuhu is set to complete a move to Samsunspor in the next couple of days.

The Turkish club's president Kazim Yilmaz has promised a number of signings in January to help lift the second-bottom side out of the Super League relegation zone and press reports claim that Etuhu is expected in Samsun by the weekend to sign a contract with the 'Red Lightning'.

The Nigerian international has spoken of his disappointment at a lack of first-team football under Martin Jol, hinting at a possible January exit, but delivered a string of fine performances when he replaced the injured Steve Sidwell in central midfield. The credibility of the report is undermined when they describe the Fulham midfielder as being aged 30, when in fact he is still 29.

İngilizcem pek iyi değil ama anladığım kadarıyla Etuhu transferinin önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi bekleniyormuş.Marjin Jol kendinisi oynatmadığı için hayal kırıklığı yaşıyormuş ya da martin jol etuhu nun performansından hayal kırıklığı yaşıyormuş,tam çözemedim oradaki davayı (= Hocası Etuhu'yu ocak transferinde göndermek istiyormuş Sidwell diye ortasaha oyuncusu sakatlanmış onun yerine kadroda düşünüyormuş şimdilik.

Tercüme tamamıyla yanlışta olabilir tamamıyla doğruda olabilir : ) Ama buna benzer birşeyler sanırım

özkan

deli 55

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 14 January 2012, 11:11:31
Reports from Turkey claim that Dickson Etuhu is set to complete a move to Samsunspor in the next couple of days.

The Turkish club's president Kazim Yilmaz has promised a number of signings in January to help lift the second-bottom side out of the Super League relegation zone and press reports claim that Etuhu is expected in Samsun by the weekend to sign a contract with the 'Red Lightning'.

The Nigerian international has spoken of his disappointment at a lack of first-team football under Martin Jol, hinting at a possible January exit, but delivered a string of fine performances when he replaced the injured Steve Sidwell in central midfield. The credibility of the report is undermined when they describe the Fulham midfielder as being aged 30, when in fact he is still 29.

İngilizcem pek iyi değil ama anladığım kadarıyla Etuhu transferinin önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi bekleniyormuş.Marjin Jol kendinisi oynatmadığı için hayal kırıklığı yaşıyormuş ya da martin jol etuhu nun performansından hayal kırıklığı yaşıyormuş,tam çözemedim oradaki davayı (= Hocası Etuhu'yu ocak transferinde göndermek istiyormuş Sidwell diye ortasaha oyuncusu sakatlanmış onun yerine kadroda düşünüyormuş şimdilik.

Tercüme tamamıyla yanlışta olabilir tamamıyla doğruda olabilir : ) Ama buna benzer birşeyler sanırım
transferin önümüzdeki günlerde tamamlanması bekleniyor diyor.türk kulübü başkanı kazım yılmaz takımı alt ısralardan kurtarmak için yıldız transfer yapmak istiyor diyor.martin jol dickson etuhu nun ilk yarıdaki performansından hayal kırıklığı yaşadığı söyleniyor.türkiyeden gelen haberlere raporlara göre transfer önümüzdeki bi kaç güne tamamlanır diyor.