Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Alıntı yapılan: rehberci55 - 08 January 2012, 22:26:17
samsun hangi transfere para verdi ki. bi pal lazar'a 600.000 avro, bi be domingeze 300.000 avro vermişlerdi. şimdi bi gekas'a o kadar verdiler. inş. gekas'ın sonu diğer 2 üçkağıtçıya benzemez.

Umarım günahını almıyorum hocam ama şu hitap tarzı tam Samsun'lu olupta gs,fb gibi takımları destekleyen onların taraftarı olan arkadaşlarımın hitap şekli bana bi an onları anımsattın...

Ollivanders

Rehberci55 kayıt olurken buyuk puntolarla yazılmıs o yazıyı okuyamayacak kadar kör müsün? Galatasaray'ı begenen birinin siteye girip Samsunspor hakkında yazı yazmasından nefret ediyoruz. Yöneticilerden gereginin yapılmasını istiyoruz.

twitter

holigan5565

petkoviç dünkü maçtan sonra demişki türkiyenin en iyi takımına kaybettik peki adam sormazlarmı senin öne geçipte kaybettiğin kaçıncı maç bu ve hep bu şekilde kaybettiğin maçlarda takım yorulmuşken gol yemeden oyuncu niye değiştirmiyorsun kazım başkan da bunları sormuyorsa bu takımı bu hale gelmesinde en az petkoviç kadar kendiside bu sorulara cevap vermeli.Ayrıca maçı izleyenler Allah aşkına söylesin benmi yanılıyorum.Yav Allah aşkına bizim ekigho ve zenkeye top şişirmekten başka bir taktiğimiz varda benmi göremiyorum ne bir ver kaç ne bir kanat bindirmesi yok.takımtamamen taktiksiz sen şurada sen şurada oynucaksın deyip saliyor bence petkoviç bütün sorun petkoviçin kendisi.adnan sezginde bence bu hocanın kalmasını istiyor çünkü yabancı hocayı bişey bilmediği için parmağında istediği gibi oynatıyor. bundan gitmesini istemiyor.yazıklar olsun bunu göremeyen başkanada.bize gekas sevincini bile yaşatmadınız vallaha helal olsun.

furkan5534

Alıntı yapılan: holigan5565 - 09 January 2012, 01:57:37
petkoviç dünkü maçtan sonra demişki türkiyenin en iyi takımına kaybettik peki adam sormazlarmı senin öne geçipte kaybettiğin kaçıncı maç bu ve hep bu şekilde kaybettiğin maçlarda takım yorulmuşken gol yemeden oyuncu niye değiştirmiyorsun kazım başkan da bunları sormuyorsa bu takımı bu hale gelmesinde en az petkoviç kadar kendiside bu sorulara cevap vermeli.Ayrıca maçı izleyenler Allah aşkına söylesin benmi yanılıyorum.Yav Allah aşkına bizim ekigho ve zenkeye top şişirmekten başka bir taktiğimiz varda benmi göremiyorum ne bir ver kaç ne bir kanat bindirmesi yok.takımtamamen taktiksiz sen şurada sen şurada oynucaksın deyip saliyor bence petkoviç bütün sorun petkoviçin kendisi.adnan sezginde bence bu hocanın kalmasını istiyor çünkü yabancı hocayı bişey bilmediği için parmağında istediği gibi oynatıyor. bundan gitmesini istemiyor.yazıklar olsun bunu göremeyen başkanada.bize gekas sevincini bile yaşatmadınız vallaha helal olsun.

petkop!çin kendine guvenı yokki takım kendıne guvensın.böle mı gıdıcek? bız 5 yıl boyunca ccabaladık 2-3 yenı yonetım t.dırektor bızı geldımız yere gondersın.hak mı bu!!!! asansör takım olmak ıstemıyoruz... mersınden farkımız neydı ya bızım!!!!! :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

ercan0655

3 kaliteli oyuncu geldi haydi adam gibi oyun ve galibeyetler görelim artık korkulu rüya görmeyelim

kale5501

UGUR BORAL VAR HALK GAZETESİNDE NE İŞ ANTEPE GİTMEMİŞMİYDİ

lucarelli

Anteple anlaşamamış. Dün Fener İdmanında imiş. Öyle dedi TV kanallarından biri.

Mert

Halk gazetesi bu transfer döneminde yanıltmadı kimseyi.Doğrudur heralde.

Burak

Uğur Boral olursa çok iyi olur Yenal la bu lig bitmeyecek gibi :(

kuzey55

uğur da gelirse artık bu iş tamamdır.kalede ertuğrula güvenmek zorundayız.forvet zaten yeterli.stopere bi takviye düşünülebilir belki

Kodalak

Alıntı yapılan: kuzey55 - 09 January 2012, 11:01:48
uğur da gelirse artık bu iş tamamdır.kalede ertuğrula güvenmek zorundayız.forvet zaten yeterli.stopere bi takviye düşünülebilir belki

orta sahaya 10 numara birisi şart

Kodalak

forvet falanda tamam değil,gekas bir sakatlansa ayvayı hepten yicez,
yoksa paytak ekigho ile ,sırık bance den,tosun zenkeyle gol atamıcaz

**KaR6**

ugur boralı ben de duydum.. O da gelirse ortasaha tamamlanacak, formdaysa tabii.. Eski sistemle oynarsak evet bi 10 numara lazım ama sanırım duz 4 4 2 oynicaz artık.. O yuzden bi stoper şart bir de kanadı farketmezsizin bek oyuncusu lazım..

kuzey55

Alıntı yapılan: Kodalak - 09 January 2012, 11:07:32
forvet falanda tamam değil,gekas bir sakatlansa ayvayı hepten yicez,
yoksa paytak ekigho ile ,sırık bance den,tosun zenkeyle gol atamıcaz

şuan en aksak olan stoper sol bek ve orta saha gibi.hatta stoper ve sol bek daha öncelikli.forvet konusunda şuan için yeterli diye düşünüyorum.