Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

designer_55

Bir hikmet karamanin kariyerine bakin bir de petkovicin, daha sonra yorum yapin
Gecen yilda kalpar once istenmeyen adam daha sonra kahraman ilan edildi.
Insallah aynisi petkovic icinde olacak;

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: designer_55 - 08 January 2012, 21:24:43

cehennem buz tutar yine bu dediğin olmaz kardeşim

GurbetciFanatik

Kazim beyyyyyyyyyyyyyyy
Adnan beyyyyyyyyyyyyyyy
daha 15 macimiz kaldiii
transfer yapin transfer
3 tane aldik 3 tane daha lazim fazla gec olmadan.
Sol bek-Oyun Kurucu(10no.)-sag acik

kamuri

Alıntı yapılan: muratertan55 - 08 January 2012, 21:30:56
cehennem buz tutar yine bu dediğin olmaz kardeşim

O KADARDA DEĞİL YA BU PETKOVİÇ DEĞİLMİYDİ ŞAMPİYONLAR LİGİNDE FENERBAHÇEYİ ELEYEN Bİ SONRAKİ TURDA  Tottenham Hotspuru elinden kaçıran yapmayın ya petkoviçi günah keçisi ilan etmeyin tamam bariz hataları var o hatalarını savunacak değilim ama bu kadar da değil ya   :kafa:

lucarelli

Çok iyi bir stoper ve solbek aciliyetle lazım.

epçeli köylü

Anladığım kadarıyla Hikmet Karaman teklif yapılırsa gelecek. Adnan Sezgin'inde arkadaşıymış.Bir telefona bakar be...

rehberci55

Alıntı yapılan: designer_55 - 08 January 2012, 21:24:43
YAA KARDEŞİM ADAM AKAKİ'Yİ MONTE ETTİ BAHİA GİBİ ADAMIN YERİNE. HERİF YÜZÜNDEN YEDİĞİMİZ GOLÜN HATTİ KESABI YOK. HAFTALARCA PAL LAZAR'I OYNATMADI MI BU BEYİN ADAMI PETKOVİC. E HATSINDA DÖNDÜ, DÖNDÜ DE KAÇ PUANA MAL OLDU. AYRICA BU KADAR KAHRAMAN BU ADAM NİYE DEMİYOR SOL KANATIM GİTTİ Bİ TANE KANAT OYUNCUSU İSTİYORUM DİYE? AMA İSTİFA ETMEZSE ALLAHTAN TEK DİLEĞİM BENİ UTANDIR PETKOVİC AMCA DERİM...

Shane_Falco

Arkadaş ne diyeyim tamam Petkoviç'i savunmuyorum etmiyorumda.Yediğimiz gollere bi bakınca Petkoviç'in ne hatası var diyorum kendi kendime.Hep bireysel hatalar hep...

rehberci55

BENCE BU TAKIMA YILMAZ VURAL LAZIM. TEK KLURTARACAK ADAM O DERİM. HA ŞAMPİYON HAYATTA YAPAMAZ 50 SENE SAMSUNDA KALSA DA AMA 2-3 SENE SÜPER LİGDE ÇATIR ÇATIR TOP OYNATIR BİZİ...

lucarelli

Alıntı yapılan: rehberci55 - 08 January 2012, 22:10:00
BENCE BU TAKIMA YILMAZ VURAL LAZIM. TEK KLURTARACAK ADAM O DERİM. HA ŞAMPİYON HAYATTA YAPAMAZ 50 SENE SAMSUNDA KALSA DA AMA 2-3 SENE SÜPER LİGDE ÇATIR ÇATIR TOP OYNATIR BİZİ...

Geçen sene iki takım düşürdü Yılmaz Vural.

kamuri

bazı yorumlara sadece gülüp geçiyorum ;D

rehberci55

AKAKİ'NİN BURNU KANAMIŞ, TEDAVİ İÇİN KAFASINA GÖRE GİTMİŞ TEDAVİ OLMAYA(DİSİPLİNSİZLİK ÖRNEĞİ), SEN OYUNCUNUN TEDAVİ OLDUĞUNU GÖRÜYORSUN BURNUNUN DİBİNDE ORDAN GEÇEN Bİ TOPÇUNA DE Kİ KARDEŞİM GEÇ STOPER'E DİYE O DA YOK. BUR DA BİREYSEL HATA KİMDE TOPÇU DA MI HOCA DA MI. DİSİPLİNSİZLİK KİMDE TOPÇUDA MI HOCA DA MI?

epçeli köylü

Bu takıma Petkoviçin ilk geldiği günden beri gelişen olayları çok ayrıntılı olarak biliyorum.Bu takım tamamen onun eseridir. Bütün transfer listesini gördüm.Tüm istediği ve istemedikleri yapıldı. Bu takımı kurdu.Bu takım beceriksiz  ise, klübede adam yoksa bireysel hata vs. ne oluyorsa olsun tamamen Petkoviçin suçudur. Para dedi verildi,adam istedi alındı,adam istemedi gönderildi.Hangi Türk teknikdirektöre bu kadar sabredilirdi.Bunun ne özelliği var?

rehberci55

1 TRİLYON TAZMİNATI VARMIŞ DENİYOR :)

doðan

saka gibisiniz ya genel futbol yorumu yaptiginiz basliga bakin????