Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

ercan0655

Valla hepinize helal olsun beyler benim aklıma gelmeyen iyi laflar geçirdiniz .....pnelere :D

berusa55

Gekas transferini Frankfurt da doğruladı

Murat SANDIKÇI/SAMSUN, (DHA)6 Ocak 2012

Samsunspor'un prensip anlaşmasına vardığı Yunan futbolcu Gekas'ın transferini, kulübü Eintracht Frankfurt da resmi siteden duyurdu.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Gekas'ın Samsunspor'a gidişine izin verildiği belirtildi. Ayrıca Almanya'daki "spox.com" sitesi de Gekas'ın Samsunspor'a transfer olduğunu bildirdi. Kırmızı-Beyazlıların, hafta içinde Gekas'ı Samsun'a getirip 2.5 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi. Samsunspor'un Alman kulübüne 500 bin Euro bonservis bedeli ödeyeceği de öğrenildi.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19622639.asp

SametYılmaz55

Milli mücadele döneminde savaştığımız devletlerin oyuncuları Türkiye'ye adım atmasın o zaman bir daha.milletin kafa nasıl çalışıyor arkadaş.nasıl bir psikoloji içine girip böyle saçma sapan laflar ediyorlar anlamak mümkün değil.araştırma başlatmak lazım bu konuda

GurbetciFanatik

Yigidi öldür hakini ver demisler.
Yanlislari elestircegiz tabiki ama dogrularida alkislicagiz.
Gekasi sadece 500 bin Avro getiren menajeri tebrik ederim.
Bravo Adnan Sezgin bu sefer alkisi hak etdin.

Gaziosmanpaşalı3455

yalnız anlamadığım bir şey aldığımız oyuncular 3-5 aylığına geliyor sebebi ya şubattaki kongrede başkan aday olmayacak yada sezon sonu düştüğümüzü şimdiden kabul ediyorlar.....!!!!!!!!!!!!

berusa55

orhan enes keskin
06 Ocak 2012 18:57
beşiktaşlıyım almeidadan iyi adam bence

---------------------------------------------------

erdal turk
06 Ocak 2012 05:37
Ben Trabzonsporluyum valla mümkün olsa gekası Trabzon alsın isterdim uzun zamandır izlediğim ve çok beğendiğim gerçek bi golcü yaşı daha genç olsa kesinlikle ispanyada oynardı emin olun Tanju dan sonra samsuna gelen en iyi golcü olur.

---------------------------------------------------

ercan ercan
05 Ocak 2012 14:20
devre arasında ligde şu ana kadar yapılan tranferlerin en iyisi senelerdir bu futbolcuyu takip ediyorum 4 büyüklerden biri transfer eder diye beklerken Samsunspor aldı.Gekas'tan sonra Samsunspor küme düşmez :)...

http://www.fanatik.com.tr/Default.aspx?aType=HaberTumYorumlar&ArticleID=249051

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 06 January 2012, 21:03:07
yalnız anlamadığım bir şey aldığımız oyuncular 3-5 aylığına geliyor sebebi ya şubattaki kongrede başkan aday olmayacak yada sezon sonu düştüğümüzü şimdiden kabul ediyorlar.....!!!!!!!!!!!!

sen bende bi profesyonel futbolcu olsaxdik gittigimiz takim su an itibariyel Küme Potasindaysa her türlü bi madde koydururduk.
2 Lige düsme olasiniginda sözlesmem geregi gidebilrim diye. Bence ondandir.
Yoksa düstük diye kabul ediyorlar diye sacma bisey olamaz, yok hangi enayi bile bile gelir.

lucarelli

Spor din, dil, ırk ayrımı yapılmaması gereken bir organizasyon. Yunanistanda basket oynayan Türkler, veya Türkiye'de oynayan Yunan basketçiler var. İş Samsunspor olunca bir de transfer iyi olunca millet tutuştu tabi. Gekas'tan önce GS alacaktı Basinas'ı, onlarla ilgili böyle bir şey söylenmemişti.

GurbetciFanatik

Bu konuyu isterseniz hic tartismayalim. Yok Yunan nasli gelir diye.
Cocukca bi konu bi kac capulcu cikmistir yine yazmistir bir iki kelime.
Büyütmeye bile gerek yok ben bu konu hakkinda daha yazmiyorum.
Buna kim ve kimler yazdi bilmiyorumda tek bildigim bunu yazan kisilerin daha ilk okulu bitirmedikleri

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 06 January 2012, 21:05:21
sen bende bi profesyonel futbolcu olsaxdik gittigimiz takim su an itibariyel Küme Potasindaysa her türlü bi madde koydururduk.
2 Lige düsme olasiniginda sözlesmem geregi gidebilrim diye. Bence ondandir.
Yoksa düstük diye kabul ediyorlar diye sacma bisey olamaz, yok hangi enayi bile bile gelir.
fakat bunu içinde bilindiği üzere  örnek1+ 3 yıllı opsiyonlu vb gibi anlaşma olurdu fakında iseniz direkt 5 aylık gibi kesin annlaşma var.ve gelen oyuncuların çoğuda kiralık...yani opsiyon olurdu haksızmıyım?

KotuCocuk55

Theofanis Gekas

Alman kaynaklari Gekas oldu diyor,sezon ortasinda yapilabilecek en iyi transferlerden beri..19 mayisin cimleri boyle kramponlari ozledi!

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 06 January 2012, 21:09:38
fakat bunu içinde bilindiği üzere  örnek1+ 3 yıllı opsiyonlu vb gibi anlaşma olurdu fakında iseniz direkt 5 aylık gibi kesin annlaşma var.ve gelen oyuncuların çoğuda kiralık...

ya devre arsinda transferler cogu zaten kiraliktir.
Sezon basi kapan kapiyor zaten , dikis tutmuyorsa kulübede durcagina kiraliyor.
Bu is böyledir.

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 06 January 2012, 21:10:37
ya devre arsinda transferler cogu zaten kiraliktir.
Sezon basi kapan kapiyor zaten , dikis tutmuyorsa kulübede durcagina kiraliyor.
Bu is böyledir.
peki üstad senin dediğin gibi olur inşallah(fakat söyleyeyim sanki ''kral çıplak'')

SSKLA

bir serdar sezon sonu başka kim var ?
Gekas 2.5 yıllık.
Murat 1 yıllık kiralık.

lucarelli

Serdar Özkan ile 6 aylık anlaşma çok da mantıksız değil bence. Belki kendini de sağlama almak istemiştir. Zaten ligde kalınca ister istemez uzatır sözleşmeyi. Gekas'ı 2,5 yıl diyorlar. Murat Ceylan da kiralık zaten. Başka bir transfer kaçırmadıysam gayet mantıklı anlaşmalar kanımca.