Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

berusa55

Yeterince cevap verildi bırakalım koray muhabbetini artık. Hala anlamazsa; bu sitenin misyonu nedir burdakilerin amacı nedir vakıf değilse bunlara olacak malum zaten; uçar gider...

Son haberlere bakılırsa Gekas olayı Frankfurt cephesinde de bitmiş gibi ama geleceksen gel artık be arkadaş...

ngonge

Gekas işi cidden oluyor sanırım, müthiş transfer olacak bu.
Ocak ayı sonunda inşallah Bance ile Selim Teber de katılırsa izlemek çok keyifli olacak.

berusa55

İşin trajikomik yanı haberleri Frankfurt cephesinden, elin sitelerinden öğreniyoruz; bizimkiler meydanda yok...

isyan

Gekas'in Samsunspor'a transfer istegini kabul etmisler (Gekas israr etti galiba  8) )
Transferin resmiyete kavusmasi icin imzalar ve Formalite isleri kalmis yaziyor (galiba para isinden bahsediyorlar, muhtemelen parayi almadan oyuncuyu vermezler)

Musti

AlıntıSamsunspor'un prensip anlaşmasına vardığı Alman futbolcu Gekas'ın transferini, kulübü Eintracht Frankfurt da resmi siteden duyurdu.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Gekas'ın Samsunspor'a gidişine izin verildiği belirtildi. Ayrıca Almanya'daki "spox.com" sitesi de Gekas'ın Samsunspor'a transfer olduğunu bildirdi. Kırmızı-Beyazlıların, hafta içinde Gekas'ı Samsun'a getirip 2.5 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi. Samsunspor'un Alman kulübüne 500 bin Euro bonservis bedeli ödeyeceği de öğrenildi.

http://www.medyaspor.com/haber/samsunspor-dan-buyuk-transfer-3068692

ngonge

Lazar'ın 600.000 EURO ettiği yerde Gekas 500.000 EURO... yorumsuz

Ollivanders

Ngonge neden oyle diyorsun o macarların gökhan gönül'ü...

özkan

hafta içi..hangi hafta içi.. zzzzz

twitter

neyse gekasda geldi
tisdell kaldı herhalde

Ollivanders

Bir etkili ortasaha da alın şu takıma ne olursunuz :(

berusa55

06 January 2012, 20:00:42 #2575 Son düzenlenme: 06 January 2012, 20:28:29 berusa55

Atakumlu

06 January 2012, 20:02:47 #2576 Son düzenlenme: 06 January 2012, 20:41:14 AtAKuMLu55
İnşALLAH abi ya su adam bi gelse benim icin transfer biter ...

Theofanis Gekas

gekas Samsunsporumuzda kendiside çok istiyor belliki ona Türk misafirperverliğini göstermeliyiz

Lusage

Bizden yana bir sorun çıkmaz. Lakin rakiplerle bayağı uğraşacağımız kesin.

Serkan Aykut'tan uzun bir zaman sonra yeni bir tık tıkçı kazandık.

Shane_Falco

Gekas'ın gelişini çok istiyordum fakat bunu küçük bir ihtimal olarak görüyordum.Ama sanırsam cidden bu işi hallediyor yönetim.Umarım son anlarda bi sorun çıkmaz her zamanki gibi beklemedeyiz :)