Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: vanlioglu - 05 January 2012, 20:12:22
ağlayanın malı gülene hayır etmez. eğer haberler doğru ise yanlış işler yapıyoruz. bize yakışmıyor.

İyide bu adam bedavaya alınmıyor ki.Adam sözleşmesini fesh etmiş.Sen adamın parasını vermezsen adam tabi gideri.Adam belkide ülkesinde kocaman bir kabileye tek başına bakıyordur.

Bizde ona benzer zamanlar yaşadık,hakkı tomaç bizden futbolcu almayın diye yalvarmıştı resmen diğer takımların başkanlarına.Biz o yoldan geçerken,bizim kimse gözümüzün yaşına bakmadı...

kuzey55

senin hangi mevkilerde eksiklerin oldugu belli devre arası transfer yapman mecbur ama sezon bitmeden anlaştığın futbolcu zaten belli olan murat ceylan.önemli maçlar öncesi hala imza attırdığın oyuncu yok nerdeyse.üstelik elindeki elle tutulur tek forvetin afrika kupasına gidecek belli.nasıl mantık var bunlarda ne düşünüyolar anlamıyorum.5 ocak dediler yine ortada birşey yok.malesef bu yönetim anlayışı bizi bu durumlara getirdi..

transferde hata yapmak istemiyoruz diye diye getirdiğiniz yabancıları gördük.şimdi aynı palavralara devam..bu acemilerin elinde sonumuz ne olacak çok merak ediyorum.

Ollivanders

İnce eleyip sık dokumaya devam... Önümüzde gs , ordu ve tese maçları var. Gerek yok ya. Ne olacak ki.

masbene

adige73

transfer dönemi nezaman kapanıyor herzamanki gibi son dakika transferleri yapıcaz herhalde o zamana kadar sabır

kuzey55

Alıntı yapılan: masbene - 05 January 2012, 20:29:12
sabreden muradına erer sabır

nereye kadar peki sıkıldık artık oyalamalarında hata yapmak istemiyoruz palavralarından.hata yapmak istemiyoruz diye getirdikleri müsveddeleri izledik ilk yarı.bakalım ne zazaman nasıl futbolcu getirecekler.

SSKLA

Alıntı yapılan: adige73 - 05 January 2012, 20:31:40
transfer dönemi nezaman kapanıyor herzamanki gibi son dakika transferleri yapıcaz herhalde o zamana kadar sabır

1 şubat diye biliyorum.ama zaten daha bu gün başladı.

AllydeenleaR

serdar özkan gelirse biri ağzıma koli bandı yapıştırsın  >:(

masbene

1 Şubat Çarşamba günü mesai saati bitiminde sona erecek

yirmiuc

belki de başkan "çarşambayı bekleyin" derken 1 şubat çarşambayı kasdetti :D

Shane_Falco

Benim anlamadığım şey her yerde Tisdell'in kiralandığı yazıyor.Bu adam Ankaragücü'nden sözleşmesini fesh etmedi mi.Biz kimden kiraladık bu adamı ?

yirmiuc

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 05 January 2012, 20:42:27
Benim anlamadığım şey her yerde Tisdell'in kiralandığı yazıyor.Bu adam Ankaragücü'nden sözleşmesini fesh etmedi mi.Biz kimden kiraladık bu adamı ?

haberden benim anladığıma göre, tisdell ankaragücü ile sözleşmesini feshedip, hem ankaraspor hem de mersin i.y. ile anlaşmış.
biz de ankaraspordan kiralamışız.

atakumlu83

arkadaslar mersın taraftar sıtesınde tısdell mersın ıdmanyurdu ıle 2016 yılına kadar sozlesme yapmıs adamlar 1 ay hotelde kalmıs tısdel ve mersını cok sevdıgını soylemıs

cembaba

Yangına körükle gitmek yerine daha sakin davranmalıyız. Onca yıldır forumda yazıyorum. Bu kadar hararetli bir başlık görmedim. Arkadaşlar daha sakin...

GurbetciFanatik

Agzi olan konusuyor
Parmagi olan yaziyor

bi bekleyelim bakalim adamlar imza atsin,o bunu getirdi o surda görüldü onunla anlasildi onun baska takimla anlasmasi var, var da var.
Resmi olsun hersey 5. Ocak diye diye biz nerdeyse ikinci takimi kurduk.

BIr sey gercek oda MURAT CEYLAN gerisi simdilik malesef fasa fiso.