Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

samisos55

ilk önce konusmalarına dikkat etceksin ondan sonra başkalarında suç arıyacaksın anladınmı dostumm ayık ol

FaTiH_HaN

Abiler, kardeşler lütfen ya, neden uzatıyoruz bu kadar, yakışmıyor bize, hafta sonu aynı formayı giyip stad da omuz omuza olacaksınız cidden yakışmıyor.

fındık

feveran

gekas murat ceylan tısdell mehmet eren ahmet abı var tff de çalışıyo lısansda ondan ögrendım

Sony

Baruthana mahallesi kolcu apt kat 3 gel..

Ollivanders

@Sony benim düşüncem saçma sapan transfer dedikodularının artmaması , taraftarın heyecanlanıp hayal kırıklılıgına uğramaması içindi. Bu tarzda davrananlar varsa ve yalan yanlış konusuyorlarsa site yönetimi gerekli yaptırımı uygular , uygulamalı. Uygulamayacaksa kilit koyup söylentilere son vermek bana göre en mantıklısı. Sadece öneri bizimkisi.

ethm55

Gekas Ve Tonia Tisdell Samsunsporumuzun yeni transferleri.Camiamıza hayırlı olsun... Kaynak : Şirinler Facebook Sayfası

cem

haydaaahhh iyice saçmaladınız ama...

MeL_55

Buraya sırf geyik yapmak için üye olan insanlar var. Arkadaşlar geyik muhabbeti buraya kadar.Buraya biz doğru dürüst haber okumaya giriyoruz. Lütfen artık herkes kaynağı sağlam ise buraya yazsin

buonanotte

Samsunspor.org yazmadığı sürece hiçbir habere inanamıyorum.

samisos55

Alıntı yapılan: feveran - 05 January 2012, 13:51:40
gekas murat ceylan tısdell mehmet eren ahmet abı var tff de çalışıyo lısansda ondan ögrendım
arkadasım yazma bunada inanmazlar makara yapiyo zannederler

feveran

Alıntı yapılan: samisos55 - 05 January 2012, 13:53:58
arkadasım yazma bunada inanmazlar makara yapiyo zannederler

walla bu sefer kaynak saglam ahmet abıden duydum tff de çalışıyo şimdi bunada makara yapıyoalr sanırlar

feveran

Alıntı yapılan: feveran - 05 January 2012, 13:51:40

lisansları bu akşama kadar yetişrmeye çalışıyomuş hafta sonu için aradm konustm

maraton

Kulubümüze kim transfer edilirse edilsin resmi imza atmadan oynamayacagina göre demek ki sabretmenin erdem olduğunu hatirlayip sabredin biraz birbirinize saldirip hakaret edeceğinize  ::)

silopilimuhsin

Ayıp oluyor burda tartışmayalim lütfen. Samsunspor için burdayız hepimiz kimsenin kötü niyetli olduğu düşünmüyorum. Lütfen fikirlerimize karşılıklı saygı gösterelim samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x