Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Şu başlıga kilit atsak? Transferler gerçekleşince güncel haberler , sağlam kaynaklar site yönetimi tarafından konulsa?

Sony

Neden başlığa kilit atılsın ki iki üc gereksiz yüzünden insanlar neden habersiz kalsın bu başlığı karıştıran iki kişi var birisi feveran diyeri bu samisos55 ?

samisos55

Alıntı yapılan: CurvaSs - 05 January 2012, 13:41:58
ya arkadaşım, uğur boral nasıl geliyor. adam antep'le anlaştı, sen uçakla samsun'a geldi diyorsun, adam mı seçiyon, adam mı ....... ?
dostum ben yazılanları söylüyorum gir atillanın sayfasına oku

Ollivanders

Tamam Sony sen daha iyi bilirsin.

feveran

Alıntı yapılan: Sony - 05 January 2012, 13:43:55
Neden başlığa kilit atılsın ki iki üc gereksiz yüzünden insanlar neden habersiz kalsın bu başlığı karıştıran iki kişi var birisi feveran diyeri bu samisos55 ?

şimdi bişey dicem serkan olmıcak neyse sen haklısın kocum

samisos55

Alıntı yapılan: Sony - 05 January 2012, 13:43:55
konusmalarına dikkat et kaç paralık adamsın sen?

Sony

Alıntı yapılan: Serpico - 05 January 2012, 13:44:31
Tamam Sony sen daha iyi bilirsin.

sen daha iyi ben daha iyi bilirim meselesi değil ? Haksızmıyım şu iki adam belkide aynı kişi ne zaman gelse başlığa saçma sapan şeyler yazıyorlar; birbirlerinin saçma sapan yorumlarını beğeniyorlar; yok beyaz evde çift lavaş yiyorlar diye ukalalık yapacak kadar siteyi babalarının oyuncağı görüyorlar;bunlar için şu başlığı kilitlemek sence doğru olur mu ?

seydo55

Alıntı yapılan: samisos55 - 05 January 2012, 13:42:11
yok hacı yannıs duymusun çiflikte beyaz evdeymiş yemek yiyormus
yannıs değilde yanlış duymuşum o zaman çok sağol aydınlattığın için  :rulet:

Sony

Alıntı yapılan: samisos55 - 05 January 2012, 13:45:59
konusmalarına dikkat et kaç paralık adamsın sen?

insanların değeri parayla ölçülmez adamlıkla ölçülür; Ama adam olmadığından anlayamazsın bu gibi şeyleri

oguz_5528

Alıntı yapılan: feveran - 05 January 2012, 13:41:19
bende dıyorumkı bu hocayla zaten sistem oturmuyo olmuyo murat olmasa battık sene başında zenkeye gıder yaptı şimdi zenkeye sarıldı inş. uyum sürecını atlatırda gollerı patlatır.

ha sen hocayı değiştirelim diyon :D gekas ile işin ne o zaman :D salla kardeşim bekleyelim zaten gekas haberi balon

kaptan 55

arkadaşlar dün başkan dönmemiş,bugün asal otelde saat10:30'da kahvaltı yaparken bizim mali müşavir görmüş kendisini gitmiş konuşmuş bugün transferlerin netlik kazanacağını listenin baya kabarık olduğunu söylemiş başkan,ayrıca bizim arkadaş bobo'yu sormuş oda varmış listede,yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bugün transferler netlik kazanır.

arkadaşlar dün akşam ucagınla gelen topcular .holosko.ugur boral..toni tisdell.gegas.ismail haktan  gelmiş  havalanından zeynepoğluna ait aracla alınıp omtel otele yerlestirilmişler kaynak atilla cebecinin duvarına biri yazmıs

dün sadece tisdell geldi.

maraton

samisos55

Alıntı yapılan: Sony - 05 January 2012, 13:47:31
insanların değeri parayla ölçülmez adamlıkla ölçülür; Ama adam olmadığından anlayamazsın bu gibi şeyleri
kardes ben sapına kadar delikanlıyım şüphen varsa söyle mekanını geleyim orda konusalım

Sony

Alıntı yapılan: feveran - 05 January 2012, 13:45:23
şimdi bişey dicem serkan olmıcak neyse sen haklısın kocum

Adım Ahmet soyadım da Çamlıca

CurvaSs