Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

elexir

Arkadaşlar Gekas felan hikaye acilll oyun kurucu adam lazım bize birde kanatlar inşallah tisdel ve uğur haberleri doğrudur bunların üzerine gekas olursa süper bir alternatif olur ancak öncelik oyun kurucu ve kanatlar olmalı.

emre__ss

adam gekas beyler neden bahsediyoruz? gekas la bu GEKAS... bance ile ekigho varken gekas antrenmana çıkmasa bile ilk 11 oynar.

emre__ss

şimdi bide biz bu kadar konuşuyoruz bance 9-10 gol atıyormuş ekigho da 7-8 gol asistler falan yapıyormuş :rulet: ;D rüyada mıyım Allahım? :deli:

ugrass

gekas atilla cebecinin programında mı iddaa edildi yoksa ciddi kaynak mı var?

FaTiH_HaN

Gekas daha önce anlaşılan ama isminin saklandığı bir isimdi, Atilla Cebeci açıklamadan önce de biliniyordu diye tahmin ediyorum, Mehmet abinin ismini söylememe adına söz verdiği isimle özellikleri uyuşuyor, inşallah gerçekleşir.

Burak

Üşenmeden 8 sayfayı okudum Gekas'ı beğenmeyen arkadaşları Gökhan Kaba'ya Savaş Esen'e havale ediyorum :-X

samisos55

oguz_5528

Gekas Bizi Uçurur.Alınabileceğini inanmıyorum.

Ollivanders

Alıntı yapılan: samisos55 - 03 January 2012, 13:07:19
saathanede görülmüş

Lezzet nerde döner yiyeceğim diye tutturmuş Gekas. :)

özkan

yazmaman gerken şeyleri yazma o zaman sende kardeşim..başka nicklerle üye olmayın kendi nickininzi kullanın.

holigan5565

Arkadaşlar hala inanamıyorum inşallah son dakşika sürprizi olmaz inşallah gekas kesin olarak bizdedir

samsunspor.co.nr

03 January 2012, 13:39:23 #1916 Son düzenlenme: 03 January 2012, 13:43:07 samsunspor.co.nr
Deplasmanda yarın Gençlerbirliği ile oynayacak olan Samsunspor, bu sabah karayoluyla Ankara'ya hareket etti. Sakatlığı bulunan Selim Teber ile ülkesinin milli takım kadrosunda yer alan Aristide Bance'nin Gençlerbirliği maçında forma giyemeyeceği açıklandı.
Samsunspor Teknik Direktörü Vladimir Petkovic, kafilenin hareketinden önce iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek şunları söyledi:
"Bizi zor bir ikinci yarı bekliyor. Ancak takım olarak bunun üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Futbolcularıma güveniyorum. Gençlerbirliği deplasmanından 3 puanla ayrılarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmayı amaçlıyoruz."
TRANSFERLER SIR GİBİ SAKLANIYOR
Öte yandan Kulüp Başkanı Kazım Yılmaz'ın, "İmza attırmadan isimleri açıklamayacağım" demesinin ardından taraftarlar, heyecanla resmi transfer döneminin başlayacağı 5 Ocak tarihini iple çekmeye başladılar.

Yönetimin sır gibi sakladığı isimlerin Beşiktaş'tan Holosko, Fenerbahçe'den Uğur Boral ve Fulham'dan Dickson Etuhu olduğu ileri sürüldü.
Kaynak: DHA 03.01.2012

Bir de Gekas nokta transferler olur.
İsabetli isimler ve hazırlarsa eğer, direk forma alacak kalitedeler.

masbene

LisandroLopez

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 03 January 2012, 02:18:23
Arkadaş ben bu sözü çerçeveletip odama asacağım ne kadar doğru bir cümledir şu ya...
Alıntı yapılan: Serkan - 03 January 2012, 02:25:16
Çoğu zaman kızıp sinirlensem de sana şimdi yanaklarını sıkıp öpesim geldi. :kanka:

Teşekkürler  :evet::)

LisandroLopez

Bu arada Yattara ile 1 buçuk yıllık anlaşma sağlandığı bilgisini aldım..