Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

supernatural_55

bancenin top almak için orta sahada süründüğü takımımızda videolarda da göründüğü gibi gekasa o şekilde top getirebilecek adam yok işin özü gekas çok iyi tecrübeli son vuruşlarda başarısı tartışılmaz bir oyuncu olabilir,ancak adam gibi takımı ileriye taşıyabilecek bir oyuncu alınmadığı takdirde gekastan kurtarıcı rolü üstlenmesini beklemek bence hayal kırıklığı olur.orta sahaya oadaklanmalıyız biraz da ya da belki de odaklanmalıydık yakında göreceğiz inşallah orta saha transferi murat ceylanla kapatılmamıştır

Serkan

Alıntı yapılan: 5trawberry - 03 January 2012, 01:36:04
Saygı duyarım, yalnız eklemek isterim..
En iyi lig olması, katı futbol ya da, kaliteli oyuncu kadrosundan ötürü değil..
Oyun kaliteli, futbol kültürü kaliteli,isimsiz de olsa, yapılan transferler ve oyuncu yatırımları kaliteyi artırıyor.
Mesela Fransa'da İspanya'da Türkiye'de takımlar arasındaki puan farkı bariz, kimlerin düşeceğini ilk 10 haftadan sonra söyleyebiliyorsun. Ama Almanya ve İngilterede bakıyorsun, en köklü takım biel bakmışsın gidiyor. Giderken de öyle bir oyun oynayarak gidiyor ki, bu takım nasıl düştü diyebiliyorsun.

Ee tamam işte abim sen cevabı vermişsin zaten; kaliteli  futbol kültürü yüksek bir lig'de başarılı olmuş bir futbolcu bizim için biçilmiş kaftan;

Siox'un da dediği gibi Bu ligin şampiyonluk adayı bir takımın Forveti biennevu iken bu adam iyidir:d

Desiqner

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 03 January 2012, 01:38:19
bancenin top almak için orta sahada süründüğü takımımızda videolarda da göründüğü gibi gekasa o şekilde top getirebilecek adam yok işin özü gekas çok iyi tecrübeli son vuruşlarda başarısı tartışılmaz bir oyuncu olabilir,ancak adam gibi takımı ileriye taşıyabilecek bir oyuncu alınmadığı takdirde gekastan kurtarıcı rolü üstlenmesini beklemek bence hayal kırıklığı olur.orta sahaya oadaklanmalıyız biraz da ya da belki de odaklanmalıydık yakında göreceğiz inşallah orta saha transferi murat ceylanla kapatılmamıştır

Ekighonun kaçırdığı pozisyonları gol yapsın bana yeter :D

5trawberry

Alıntı yapılan: Sioux - 03 January 2012, 01:37:32
Gekas'ı kimse beğenmek orunda değil ama eleştirlerde insaf ve mantık içinde olsun bence.
he bir de olmuyormuş transfer, yalanmış. o zaman görürüm işte gelecek olanı.
adam hazır, oynamış frankfurtta, 7-8 de gol atmış.
forumun ne suçu var birader, bu ligleri bizim kalitesi düşük, çakma ligle kıyaslayan üyenin ciddiyeti kalmamıştır demen lazım.

İstediğim düşünceyi saygı çerçevesinde söyleyemeyeceksem, söylediğimde ise ciddiyetim eleştirilecek ise, hiç tartışmayalım silin o zaman üyeliğimi ya da forumu kapatın öyle mi demek oluyor?

cgr

Alıntı yapılan: Serkan - 03 January 2012, 01:36:30
Başkan inan ben guiza'yı da beğenirdim; bakma adam bizlerin  makara konusu oldu  (=

Ne çektiysem Güiza'dan çektim zaten...  :( :)

Mert

Benim anlamadığım gekas kesin olarak geliyor mu ?

Sioux

arkadaşım nasılki senin yazdığın forumu bağlamazsa benim eleştirim de forumu bağlamaz. ben kimsenin üyeliğini silin demiyorum, silme yetkimde yok. yazacaksın tabi ama gekası geçtim, bundesligayı bile bizim ligle kıyaslıyorsan orada bir sorun var demektir. yok mudur?

Serkan

Bu kadar tartıştıkdan sonra gelmezse artık isyan çıkar:d

ahmetsefa55

Serkan

Zaten eski üyeler de yazmıyor :d

Shane_Falco

Kanatlara adam almamız gerekiyor.Biz Holosko hayalleri kuruyoruz yalnız şöyle bir durum var bu bjk maddi kriz içerisinde olduklarından dolayı adam almayacaklardır buda Holosko'yu bırakma ihtimallerini düşürüyor.

Ayrıca kesinlikle sol açık oyuncusu almamız gerekiyor.Bunun için ilk yarı az oynamış olsa bile umarım Uğur Boral'ı kadromuza katarız.Bir tanede 10 numara edasıyla oynayacak ofansif ortasaha aldığımız zaman forvete kimi koyarsan koy oynar arkadaş.Ama bu adam Gekas olursa bir başka oynar...

cembaba

Bence fazla demokrasi var. Hala birileri atılmamış ;D

Sioux

Gekası beselyecek Holosko ve uğur boral şahane olur. inşalalh doğrudur bu transferler. ortaya birde oyun kurucu almak lazım. selim teberi bile ne kadar aradık ilk yarı.

kamuri

gekas bu kadar tartışılıyosa hakikaten buyuk oyuncudur demek ki :evet:

supernatural_55

başlığı 1 gün okumayan biri benim sürekli yaşadığım gibi transfer yaptığımızı düşünecek yine:))