Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

samsunspor.co.nr

03 January 2012, 02:47:25 #1890 Son düzenlenme: 03 January 2012, 03:01:18 samsunspor.co.nr
xatu99 Xatu Karahan
@ntvsporgecesi samsunspor gekas ile anlaştı... Yayınlarsanız seviniriz...
1 saat önce

Bu tweet verildi mi ? bilmiyorum fakat,anlaşma olduysa hayırlı olsun.
Benzer çok soylenti var burada,inşallah bu iş bitmiştir.
Takımımıza çok faydalı olacağını düşünüyorum.

Başka bir tweet de şu şekilde
merttorall Merto
@tribundergi Samsunspor Tisdell ve Mehmet Eren ile anlaştı. Yunan golcü Gekas için de son adımlar atılıyor.
5 saat önce

Lusage

Transfer olmaz vay adam lazım neden çalışmıyorlar geç kalıyoruz.
Transfer isimleri geçer o olmaz bu olmaz şu olmaz. Devre arasında gerçekten katkı sağlayacak transfer yapmanın deveye hendek atlatmaktan zor olduğunu kaçıranlar var.
Anlaşıldığı iddia edilen gerçek bir golcü var. Yaşına takılmış durumdayız.

Devre arası 17. Sırada bulunan bir takım için çok çok iyi bir transfer olacak Gekas'ı tartışıyoruz. Kimi bekliyorduk? Ronaldinho ve Adriano'yu mu..

Bu sitede bence biraz fazla Demokrasi var. :)

Ayberk

Hele bir gelsin, imzayı atsın, sahaya çıksın da...

Gekas olacaksa şuan alabileceğimiz en iyi "golcü"dür. Ama hala tartışmak için erken bence

celebi

feveran

bir kaç gün öncesınden gekas gekas dedı bırı neden sılındıgını şimdi anladım vay serkan vay gol atarsa yunan bayragımı accaz şimdi

salihcakir

Kısmen de olsa, Gekas'a top taşıyacak adam olmaz ise boşa transfer yapmış oluruz gibi bir kanı var. Sivasspor maçında son dakikalarda birinin hakem tarafından sayılmadığı 3 tane pozisyonumuz vardı sadece doldur boşalt ile bulduğumuz. Gaziantep maçında girdiğimiz pozisyonları düşünün. Bizim ligde üst sıralardaki takımlarda nispeten az olsa da orta ve alt sıralardaki takımlarda gerçek anlamda bir takım savunması mevcut değil. Yani ne zaman baskı kurarsan herhangi bir varyasyona ihtiyaç duymadan pozisyon bulabileceğin bir lig süper dediğimiz bu lig. Kaldı ki; kanat bindirmeleri ile ara topları ile verkaçlar ile pozisyona girdiğimizde de son vuruş beceriksizliği yüzünden ne gollere ah vah ettik hatırlayın. en basit örneği ekigho'nun eskişehirde kaçırdığı gol.

ÖZet olarak; bizim ligimizi medya kuruluşları abartıyor, öyle ahım şahım takım savunması yapabilen bir ya da iki takım var. avrupada öne geçen takımların nasıl savunma yaptığını izleyin. Geriye düşen takım pozisyon bulmakta ne kadar zorlanıyor. biz de durum hiç de öyle değil. kesinlikle gekas çok iş yapar, gelirse...

FaTiH_HaN

03 January 2012, 09:41:46 #1896 Son düzenlenme: 03 January 2012, 09:45:39 FaTiH_HaN
Keşke sene başında alabilseydik gekası, saç baş yolduran, hunharca harcanan pozisyonların yarısı gekasa gelseydi hepsini yazardı, çok iyi oynadığımız bjk maçında bile attığımız gole bakıyorum, muratın vuruşundan önce bancenin önü açıkken gözü kapalı Allah ne verdiyse kalecinin üstüne vurduğu pozisyonda gekas olsa o topu ayak içi ile üst ağlara asardı, en iyi oynadığımız maçlarda bile beceriksizlikler yüzünden (artık şanssızlık demek abes olur) sayısız pozisyon kaçırdık. Gekas bizim gol yükümüzü rahatlıkla çeker.

Ama gekas gibi bir golcüyü takıma kazandırdıktan sonra iş bitmez, attığı gollere bakarsak, genelde kanat oyuncularının asistleri ön plana çıkıyor, bizim adam eksiltip sıfıra inen sonra kafasını kaldırıp düzgün orta kesebilen kanat oyuncusuna ihtiyacımız var, uğur boral sol kanat için bence biçilmiş kaftan, sağ kanat için Mehmet Eren ismi dolaşıyor, vasat bir oyuncu ama takımda hiç kanat oyuncusu olmadığını düşünürsek bence iş yapar. Birde Gekasın yanına Holoskoyu alırsak oyoyoy tadından yenmez.

En büyük korkum yeni transferleri oynatamayacağımız gençler maçı ve yeni transferlerin 1-2 idmanla çıkacağı gs maçı, bu maçlardan birini kesinlikle kazanmalıyız ki üstümüzdeki takımlar alıp başını gitmesin, bu maçlardan alacağımız kötü sonuçlar (Allah korusun) bizi yine umutsuzluğa sevkeder, inşallah bu iki maçı minimum kayıpla atlatır yeni transferlerle yolumuza devam ederiz, Allah bizi utandırmasın, inanıyoruz, inandığımız gibi olacak inşallah.

holigan5565

bu yunanlıyı bu kadar sevebileceğim hiç aklıma gelmezdi

Ahmeti

Dün akşamdan sonra ilk defa giriyorum siteye ve fazlalık 13 sayfayı görünce inanın bu şekle  :deli: girmişimdir. O kadar sayfa okudum hiç bir şey anlamadım Gegas,Holosko,Uğur Boral isimleri geçiyor eğer bu isimler gerçekleşip orta sahayada on numara bir futbolcu alırsak ligin ikinci yarısına zımba gibi gireriz.

ngonge

Keşke Gekas gelse ama Samsun formasıyla görmeden inanmak çok zor.

Çoğu yazılanı okudum, pozisyon bulamadan Gekas bir işe yaramaz denmiş kısmen doğru ama şu da unutulmamalı ki  daha önce pozisyon bulamadığımız yerlerde Gekas sayesinde pozisyon bulacağız, çok iyi pozisyona alan bir oyuncu Gekas. Bir korner, bir serbest vuruşta ya da bir kontrada araya sarkmada ani pozisyon bulabileceğiz.

Umarım gerçekleşir, 10 numara transfer olur. Belki de Samsunpor!un tarihindeki en kariyerli yabancı oyuncu transferi olur.

samsunluhakan

Alıntı yapılan: ngonge - 03 January 2012, 10:56:19
Keşke Gekas gelse ama Samsun formasıyla görmeden inanmak çok zor.

Çoğu yazılanı okudum, pozisyon bulamadan Gekas bir işe yaramaz denmiş kısmen doğru ama şu da unutulmamalı ki  daha önce pozisyon bulamadığımız yerlerde Gekas sayesinde pozisyon bulacağız, çok iyi pozisyona alan bir oyuncu Gekas. Bir korner, bir serbest vuruşta ya da bir kontrada araya sarkmada ani pozisyon bulabileceğiz.

Umarım gerçekleşir, 10 numara transfer olur. Belki de Samsunpor!un tarihindeki en kariyerli yabancı oyuncu transferi olur.

evet bence dogru bulabilecegimiz en iyi golcülerden biri

Sol Açık

Alıntı yapılan: Ahmeti - 03 January 2012, 10:31:20
Dün akşamdan sonra ilk defa giriyorum siteye ve fazlalık 13 sayfayı görünce inanın bu şekle  :deli: girmişimdir. O kadar sayfa okudum hiç bir şey anlamadım Gegas,Holosko,Uğur Boral isimleri geçiyor eğer bu isimler gerçekleşip orta sahayada on numara bir futbolcu alırsak ligin ikinci yarısına zımba gibi gireriz.

Aynen, 12 saatte neler olmuş...  ;)

Bence tartışmaya bile gerek yok! Eğer aldıysak harika bir transfer (ben inanmakta güçlük çekiyorum). Gekas'tan iyisini nerede bulacağız!

55_OrHaN_55

keşke ferhat kiraz veya onun ayarında bir oyuncu bulabilseydik. ayrıca geçen sene zenkeyi gol kralı yapan agbetuyu almak çok mu zordu? domingues, lazar, ekigho gibi isimlerden kat kat üstündü agbetu.

ngonge

İsmi geçen prensip anlaşmasına varılan 3 oyuncu bu durumda:

Gekas
Theo Weeks
Uğur Boral

mı yoksa ben mi yanlış yorumladım.?

Ertuğrul Sağlam

Son on yildir gol ortalamasi cok yuksek forvetler pek yok olanlarda Messi, Ronaldo, Hulk, Suarez vs. Onlarida almamiz soz konusu olmadigina gore Gekas kariyeri, tecrubesi ve gol yuzdesi bakimindan alabilecegimiz en iyi oyunculardan biri insallah transferi olur. Ben eger alabilirsek cok faydali olabilecegine inaniyorum. Hayirlisi bakalim...