Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

cem

Alıntı yapılan: çamot_55 - 02 January 2012, 16:30:34
arkaşlar beni özledini biliom ama canım sıkkın arkadaslar aldım duyuma göre a.gücü teo weeks.ts ferhat.a.spordan mehmet eren ve fb den uğur
inanmıyorum kusura bakma....

holigan5565

kimseyi tatmin etmeyeceği ortada

feveran

arkaşlar beni özledini biliom ama canım sıkkın arkadaslar aldım duyuma göre a.gücü teo weeks.ts ferhat.a.spordan mehmet eren ve fb den uğur

OYALAMA BİZİ ARTIK

holigan5565

alın bendende haber halk gazetesinden
HOLOSKO VE ROMEN GÖLCÜ
PETKOVİC İSTİYOR
Kırmızı-Beyazlılarda transferk çalışmaları büyük bir gizlilik içinde sürdürülüyor. Uzun zamandır istanbul'a karargah kuran Başkan Kazım Yılmaz ve Genel Koordinatör Adnan Sezgin, transferde yolun sonuna geldi. Birçok futbolcu, yönetici ve menajerlye görüşmeler sürerken, Başkan Kazım Yılmaz'ın aklı Beşiktaşlı Holosko'da. Petkovic'in Holosko'yu ısrar istediği bildirildi.
SAMSUN'A GELECEK
Başkan Kazım Yılmaz Holoskoyu takımda görmekten memnun olacağını belirterek,"Beşiktaş başkanı sayın Yıldırım Demirören iyi bir dostumdur. Kendisinden Holosko'yu istedim. Bana (Hocamız istelmezse, size vereceğim) diye söz verdi. Bu taransfere bende çok istiyorum. Her şeyi göze aldık. Holosko her an Samsun'da olabilir" dedi.
ROMEN GOLCÜ
Bu arada, santrafor arayışını da sürdüren Samsunspor, Romanya Milli Takımı'nda da forma giyen Almanya 1. Ligi'nde (Bundesliga) düşen Mainz'in golcüsü Marius Constantin Niculae'la görüşmelerini sürdürüyor. Rumen oyucu geçtiğimiz sezon Almanya 1. Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Mainz'da mücadele etti. Marius Niculae 32 maçta 15 asist yapıp, 5 gol attı.
MARİUS NİCULAE KİMDİR
16 Mayıs 1981'de Romanya'da doğan Marius Niculae 1.85 boyunda ve 80 kg ağırlığında. Marius Niculae daha önce Romanya'nın Dinamo Bükreş, Portekiz'in Sporting Lizbon ve Belçika'nın Standart Liege takımlarında forma giydi. Rumen oyucu geçtiğimiz sezon Almanya 1. Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Mainz'da mücadele etti. Marius Niculae 32 maçta 15 asist yapıp, 5 gol atti. 2000-2001 sezonunda Dinamo Bükreş"te 27 maçta 20 gol atan Niculae, Sporting forması ile 2001-02'de 16 maçta 7 gol, 2002-03'de 17 maçta üç gol, 2003-04'te 14 maçta 3 ve 2004-05' te ise 12 maçta 1 gol attı. 2005-07 sezonunda Standard Liege'de forma giyen Niculae burada 4 gol attı. Romanya milli formasını da giyen 26 yaşındaki oyuncu, milli takımda da 12 gol kaydetti.

feveran

BUNLARMI KURTARCAK BİZİ HANİ AVRUPA ÇAPINDA OLCAKTI

özkan

çamot başlık sensiz çok anlamsız  :(

GurbetciFanatik

gecen dediklerin olmamisti üzülmüdstük
umarim simdide olmaz , bu saydiklarindan bizdede aynisi var.
Bunlar eger kurtariciysa bende Samsunspor kadrosunu zorlarim artik.
Camot_55 senin klasinda bi menajeri bu isimler yakismadi :deli: :deli: :deli:
Senden Elemander-Quaresma isimleri beklerdim

kýzýlyýldýz55

boboya verdiğimiz kaporayı geri aldık mı  :rulet: :rulet:

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: kızılyıldız55 - 02 January 2012, 16:52:47
boboya verdiğimiz kaporayı geri aldık mı  :rulet: :rulet:

üstüne yatmış *******, ben kimseden para mara almadım diyormuş ;D ;D ;D

kýzýlyýldýz55

brezilyanın kayserio bölgesinden demekki bu paragöz bobo neyse alamadıysak çamot abiden alırız

celebi

kusura kalma inanmıyorum ben. seni yönlendiren yanlış yönlendiriyor bilgilendiriyor.

Shane_Falco

Eğer bu isimler doğruysa Sağ açık Mehmet Eren ile Sol açık Uğur Boral ile takviye edilmiş olacak.Uğur'u ne kadar önceden beğeniyo olsamda sakatlıktan sonra göremedik kendisini Mehmet Eren'de neler yapar ne kadar formda olur bilemiyoruz.Eğer bu isimler alınırsa yönetim kumar oynamış olur...

Ayrıca buradaki isimler doğru ise içlerinde hala forvet oyuncusu yok...

AhmetDenizci

Kayserispor'un geçen sezonki ligi bitirdiği yer ve oynadığı futbolu düşünürsek, eğer Selim Teber yetişirse ve Mehmet Eren'de alınırsa bu ikili geçen sezonki uyumlarını yakalayabilirler, fakat yine de kumar oynanmış olur.

FaTiH_HaN

Theofanis Gekas

uğur boral,rumen golcü,holosko