Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

AntZ

Alıntı yapılan: jean - 02 January 2012, 14:55:51
demin superspor a haber dustu samsunsporda transfer tamam diye 3 oyuncuyla anlasmisiz isim vermiyorlarmis galatasaray macinda oynayabileceklermis ins guzel oyuncular almislardir

AlıntıSamsunspor'da transfer tamam

Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, Murat Ceylan dışında 3 futbolcuyla daha prensip anlaşmasına vardıklarını, bu oyuncuların ligin ikinci haftasında oynayacakları Galatasaray maçında görev alabileceklerini söyledi.

Spor Toto Süper Ligi'nin ikinci yarısının ilk maçında Çarşamba günü Gençlerbirliği ile oynayacak olan Samsunspor hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde ara vermeden sürdürüyor. Ülkesinin milli takımında bulunan Bance'nin katılmadığı antrenmana futbolcular tam kadro çıktı. Teknik Direktör Vladimir Petkoviç nezaretinde yapılan antrenman, taktik ağırlıklı geçti. Gençlerbirliği maçının taktiğini çalışan Kırmızı-Beyazlılarda futbolcuların hırslı olmaları dikkat çekti.

Öte yandan Başkan Kazım Yılmaz, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Murat Ceylan dışında yurt içi ve yurt dışından olmak üzere 3 futbolcuyla daha prensip anlaşmasına vardıklarını söyledi. Bu oyuncuların isimlerini şimdilik açıklamayacaklarını dile getiren Başkan Kazım Yılmaz, "Resmi olarak transfer dönemi 5 Ocak'ta başlıyor. İmza attırmadan anlaşmaya vardığımız oyuncuları açıklamayı doğru bulmuyoruz" dedi.

Başkan Kazım Yılmaz, yeni alınan oyuncuların ligin ikinci haftasında oynayacakları Galatasaray maçında teknik heyetin görev vermesi halinde sahada olacağını da ifade etti.

http://www.sporx.com/futbol/superlig/samsunspor/samsunsporda-transfer-tamamSXHBQ262522SXQ

kýzýlyýldýz55

devlet sırrı gibi saklanan isimleri merakla bekliyoruz

AntZ

Alıntı yapılan: kızılyıldız55 - 02 January 2012, 15:00:39
devlet sırrı gibi saklanan isimleri merakla bekliyoruz

Biri Devlet, diğeri Sırrı, 3. yü bilmiyorum  :deli:

binikalamadım

yani açıklama 5 ocak ta imiş

jean

holosko insallah gerceklesmistir alirsak buyuk is yapmis oluruz

bengülü

ben transferlerden umutsuzum taraftarları oyalasınlar dursunlar bakalım

silopilimuhsin

3 transfer daha yapacaz Demekki. Yeterli mi?

Recep

bu işte fasa fiso değildir inşallah
ondan sonra son gün yok menajeri sorun çıkardı yok parada anlaşamadık bir sürü bahane mevcut

feveran

bakalım atilla cebeci bu akşam ne kolpa dıyecek

AntZ

Alıntı yapılan: silopilimuhsin - 02 January 2012, 15:15:35
3 transfer daha yapacaz Demekki. Yeterli mi?

3 yeni isim + Murat Ceylan + Selim Teber + Gurur = 6 yeni isim

3 yeni ismin kimler olduğunu görmek lazım, nokta isimlerse yeterli bence

usare

selimle gurur oynayabilecek duruma geldiler mi ki ya. Özellikle selim lazım bize.

55cem55

Herkes oyle bi durumdaki Samsunspor'dan gelecek transfer haberi bekliyor..en ufak bi gelişme faceden 5 sayfadan bu sayfadan ve diğer haber sayfalarından 1 dk bile geçmeden anında görebiliyoruz...

çamot_55

arkaşlar beni özledini biliom ama canım sıkkın arkadaslar aldım duyuma göre a.gücü teo weeks.ts ferhat.a.spordan mehmet eren ve fb den uğur

çamot_55

bu isimler beni tatmin etmedi...

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: çamot_55 - 02 January 2012, 16:30:34
arkaşlar beni özledini biliom ama canım sıkkın arkadaslar aldım duyuma göre a.gücü teo weeks.ts ferhat.a.spordan mehmet eren ve fb den uğur

Aynen çok özledik.Sensiz geçen günlerime lanet ediyorum çamot