Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

Serkan

Alıntı yapılan: çamot_55 - 30 December 2011, 18:00:28
serkan hangisi tutmadı; samsunspor bobo ya resmi teklifini dün akşam yapmış ve beklemeye geçmiştir.ancak boboyu tek isteyen bzi değiliz.özellikle bursaspor çok yoğun bir şekilde ısrar ediyor.sen diyeceksin bursasporla anlaştı; girin bahkın bursa yerel basınana bursa boboya imza attırabildimi .benim verdiğim tüm bilgiler doğrudur.siz rahat olun.mesale ben 2gün önce romen golcüyü bildiğim halde ertana dün önderi,romen golcüyü söyledim.bobo yu beklicez sabır edicez.bir bakmısız c.tesi sabahı bobo samsunda olabilir.bizim yönetimiz elinden gelen tüm fedakarlığı sonuna kadar yapıyor.bunu da bizzat dün baskanının ağzından duydum.oda çok bunalmış paraysa para veriyoruz diyor başka sıkıntılar çıkıyor dedi...

Abi hala bobo dıyorsun biz forvetimizi aldık bile bobo ya teklif de bile bulunmadık kim diyorsa yanlış yönlendiriyor

Ertuğrul Sağlam

Yahu bu Ankaragucu ile tek Samsunspor'mu dostlul anlasmasi yapti butun takimlar ac sirtlan gi saldirdi birtek bizden tik yok...

melihözkan

alınacak oyuncular kesınlıkle bızım tanımadıgımız oyuncular olacagını dusunuyorum  baskanın okadar cok para verceğini sanmıyorumm az para degıl cunku dedıgımız holosko bobo önder  ferhat alı oyuncuları alsa en az 10 trlyon masrafıı olur dıe dusunuyorumm buda butceyı asar

engin55

Bobo Bursa'ya gitmeyebilir

Mersin İdman Yurdu forması giyen Mert Nobre, Bursaspor'un transfer etmek istediği Bobo ile iki gün önce görüştüğünü ve golcü futbolcunun, yeşil beyazlı kulüple görüşmesinin yüzde yüz imzayla sonuçlanmayabileceğini söylediğini ifade etti.

Bursaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın kadrosunda görmek istediği ve bir süredir görüşmelerin sürdüğü Bobo ile ilgili ilk haber eski takım arkadaşı Mert Nobre'den geldi. Şu anda Mersin İdman Yurdu forması giyen Nobre, özel bir radyoda yaptığı açıklamada, Bobo ile iki gün önce görüştüğünü, Ertuğrul Sağlam ve Bursaspor'la bir transfer görüşmesi olduğunu doğruladığını söyledi. Nobre, "Ancak bu görüşmenin yüzde yüz imzayla sonuçlanacağını söylemedi. Sadece transfer görüşmesi yaptığından bahsetti" şeklinde konuştu.

http://tr.eurosport.com/futbol/spor-toto-super-lig/2011-2012/bobo-gitmeyebilir_sto3083958/story.shtml

SSKLA

Alıntı yapılan: Serkan - 30 December 2011, 19:51:13
Abi hala bobo dıyorsun biz forvetimizi aldık bile bobo ya teklif de bile bulunmadık kim diyorsa yanlış yönlendiriyor

Serkan abi bu adam peki daha önce Süper Lig de oynamış biri mi?Başka anlaştığımız mevkii var mı varsa onlar içinde 1. soru geçerli?

jean

ins baskanin dedigi gibi resmi imzalar atilir pazardan sonra

Serkan

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 30 December 2011, 20:18:46
Serkan abi bu adam peki daha önce Süper Lig de oynamış biri mi?Başka anlaştığımız mevkii var mı varsa onlar içinde 1. soru geçerli?

İsmi bende bilmiyorum berkay sadece duyduğum herkesin beklentisini karşılicak bir kariyeri olduğu.

twitter

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 30 December 2011, 19:48:05
Akaki ve Bahia iyi oyuncu değiller.Birini gönderip Ankaragüçlü Rajnoch u alabilirdik.Kemal in yanına iyi bi stoper olmuş olurdu.
Sivassporla anlaştı Rajnoch.

oha sivas mı aldı  :kafa: :kafa:

silopilimuhsin

5trawberry

SporX'in haberine göre Hasan Kabze ile ilgileniyormuşuz.

Tahir

masbene

kabze ne yapacak bizde anlamadımki.yalandır o

isa55

Artık flört, bakışma zamanı geçti. İcraat lazım, gittiğin zaman alıp getireceksin Adnan Bey.

Ollivanders

Yine sınıfta kaldık... Aceleye gerek yok. 2011 biter 2012 gelir. Sayılı gun çabuk biter vs vs.

55__Gurbet__55

Ince eleyip sik dokuyoruz  :rulet: :rulet:
Bombalari patlatacagiz      :rulet: :rulet: