Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

samsunlugurbetci

LisandroLopez

Yap bu transferi yemin ediyorum forma ve bilet satışlarından çıkarırsın parasını..

berusa55

Adamın biri de spor 55 sayfasında Ketia Mersin'e gidiyor linki vermiş! Yahu bir haberin tarihine bak da yaz  :kafa:

samsunlugurbetci

Alıntı yapılan: berusa55 - 26 December 2011, 00:58:04
Adamın biri de spor 55 sayfasında Ketia Mersin'e gidiyor linki vermiş! Yahu bir haberin tarihine bak da yaz  :kafa:

he ya ben de yorum yazdım şimdi :)

Serkan

benim yüklediğim dekontları paylaşıp ilk bizde bu haber demesi komik olmuş :D

cgr

Bir ara Almanya'dan veya İsviçre'den sırf reklam olsun diye bir adam çıkmıştı Samsunspor Başkanlığına adayım diye. Bi uçak firmasının sahibi mi ortağı mıydı neydi...  Bi akşam Atilla Cebeci'nin programına katılıp, saçma sapan vaadlerde bulunmuştu... O gün benim gözümde bitmiştir Atilla Cebeci...

- Şu an telefon hattımızda X X kişi var
+ Merhaba Atilla Bey,
- Merhaba BAŞKANIM ! Hoşgeldiniz yayına...

Daha adamın ne olduğunu bilmeden hemen başkan yaptı... Hani nabza göre şerbet, gününe göre adam seçerler ya... İşte tam örneği... Söylemek istemiyorum ama bu kadar yalaka olduğu gün benim için BİTMİŞTİR....

supernatural_55

Sakin ol cgr Sakin ol şampiyon sakin ol:)

ChucKeR

keita geldi diyelim. adam fildişi'den. nijerya mısır falan yok diyorlar bu sene. bu takım turnuvanın en büyük şampiyonluk adayı olur. final maçı şubat sonuna doğru yapılır. şubat sonu bizim ligimizde 28. hafta maçları yapılıyor. 6 hafta için topçu alınır mı. o 6 hafta içinde gelecek topçu ne kadar fayda sağlar. sisteme ne kadar uyar. takımla ne kadar anlaşır. biz keitayı beklerken atı alan üsküdarı geçer mi. birsürü soru işareti.

samsunmania

abdelkader keitaya vereceğimiz paraya bucalı abdülkadiri alsak daha iyi olmaz mı? adam leblebi çekirdek gol atıyor.

samsunlugurbetci

bence keita gelmeyecek program izlesin diye ortaya atılmış bir rivayet.
+ gelse de kaç hafta olmayacak takımda İnşallah o gelene kadar biz ligden kopmuş olmayız
:redcard:

fanatik

samsunspora mesut özil kiralık geliyor.dün bakanımızla görüştü.başbakanımız kefil olmuş.sadece ufak pürüzler kalmış.

Kadir ÇELEBİ

İsimlere gelenlere ve gidenlere takılmayalım Ben derimki Sinerji oluşturalım yeni bir sloganımız olsun eğer burada bulunuyorsak taraftarlar olarak bunda çok büyük payımız var burada kalmak istiyorsak yine payımıza düşeni yerine getirmeliyiz..

brigand

Çamur değil cilim oldu bu başlık. Hani bir temizleyelim deseler yöneticiler heralde 1-2 sayfa kalır. Okumayacağım artık birileri haber verir heralde alınca  >:(

saim55

Sezon başı hastaneleri arayıp Obafemi Martins sağlık kontrolüne geldi mi diye sorduk. Tesislere gidip kim gelmiş diye bekleyenimiz oldu. Yeter artık bu transfer dönemi bari bu başlığa girmeyeyim diyorum ama yine buradayım. Lanet olsun, merak ediyorum ne olacak sonumuz.

55__Gurbet__55

Malesef sezon basindan beri degisen hicbirsey yok. Transferin süresinin bitmesine bir bucuk ay kaldi. 1 ay boyunca samsunspor bombayi patladi diye haberler okuruz ama gelen olmaz. Bizde burda bu gelse iyi olur, o gelse takim ucar diye hayal kurariz. Son hafta'da oltay'i denize atariz, isirana eyvallah deriz.Ondan sonra ugrasir dururuz Ergün Teber'lerle,  Mustafa Sarp'larla.