Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

SSKLA

Alıntı yapılan: ekigho55 - 24 December 2011, 14:40:49
holosko gelsin her maçta enaz 1 gol atar.

:deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli:
iyiymiş

AntZ

Bizim maçta oynadığını, maçın ortalarında spiker; "Beşiktaş ataklarında Holosko nun olduğu kanadı kullanmıyor, ataklarını sagdan geliştirmeye çalışıyor" dediğinde farkettim. Daha sonra oyundan çıkarken görünce oynadığından emin oldum  :ok Evet, gerçekten Holosko'ydu  :D

samsunmania

son vuruşu üst düzey olan çok sağlam 2 forvet, sağ sol açık, atağa dönük ortasaha öncelikli ihtiyaçlarımız. Hem de üst düzey oyuncular olmalı. Çok işimiz var çooook. Ama bunlar isabetli olursa rahatlıkla ligde kalırız. Derinliği olan bir kadro kurmamız lazım. Malum haftada 2 maç oynayacağız.

mehmet yılmaz

Bir de her maç öncesi Petkovi'in çayına müshil ilacı atacak sağlam bir çaycı bulmamız lazım.
Eğer Petkoviç, takımın başında maça çıkamazsa 1 puanımızın garanti olduğunu düşünüyorum.  :-\

55ertan

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 24 December 2011, 12:03:46
Kaliteli isimlerin kadroya dahil edilmesi kadar bu isimlerin en kısa zamanda takımla antremanlara çıkarılmasıda çok önemli, takıma kazandırılacak isimlerin adaptasyon sürecini atlatıp hemen takıma katkı sağlamaya başlaması lazım. Bizim artık kaybedecek zamanımız yok, 3-4 hafta daha aynı düzen devam edersek üst sıralarla aramızda kopmalar başlar sonrasında herşey dahada zorlaşır. İnşallah sezon başındaki gibi görüşülen isimlerden sonra alternatif isimlere yönelmeyiz tek korkum bu..

Biz zor maclari ligin basinda, rakiplerimiz ligin sonunda oynayacak..
Son haftaya kadar moral bozmadan her puan icin savasmaliyiz.

**KaR6**

Alıntı yapılan: samsuni - 24 December 2011, 15:19:53
Bir de her maç öncesi Petkovi'in çayına müshil ilacı atacak sağlam bir çaycı bulmamız lazım.
Eğer Petkoviç, takımın başında maça çıkamazsa 1 puanımızın garanti olduğunu düşünüyorum.  :-\

bi babam bi de bu samsuni, iki laflarından biri petkovic, bırakın şu adamcagızın yakasını yahu  :D

holigan5565

Alıntı yapılan: **KaR6** - 24 December 2011, 15:34:26
bi babam bi de bu samsuni, iki laflarından biri petkovic, bırakın şu adamcagızın yakasını yahu  :D

o samsunsporun yakasını ne zaman bırakırsa bizde onun yakasını bırakırız

**KaR6**

Alıntı yapılan: holigan5565 - 24 December 2011, 15:36:52
o samsunsporun yakasını ne zaman bırakırsa bizde onun yakasını bırakırız

peki  :'(

holigan5565

pardon seni üzmek istemedim ne petkoviçle nede seninle bir derdim yok tek derdimiz samsunspor

**KaR6**

Alıntı yapılan: holigan5565 - 24 December 2011, 15:40:46
pardon seni üzmek istemedim ne petkoviçle nede seninle bir derdim yok tek derdimiz samsunspor

senin canın sağolsun.. hem gitsin petkovic, ters psikoloji yapıyorum gider belki diye, git diyince gitmiyo terbiyesiz  :)

Sol Açık

Alıntı yapılan: 55ertan - 24 December 2011, 15:33:33
Biz zor maclari ligin basinda, rakiplerimiz ligin sonunda oynayacak..
Son haftaya kadar moral bozmadan her puan icin savasmaliyiz.

Kesinlikle doğru!

holigan5565

Anlaması için 2 tercüman lazım ona (bir maçtan sonra röportaj verirken lig tv ye 2 tercüman kullanmıştıda) :D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: **KaR6** - 24 December 2011, 15:34:26

Beni geçtim de, futboldan anlayan adamın hali başka oluyor demek ki! :)

Dün kongre üyeliği kartıyla ilgili bir mesele için kulübe gittim. Adnan Sezgin, Başkan ve Petkoviç dışında kimsenin net bir bilgisi yok transferlerle ilgili. Ne çıkacak bakalım bahtımıza?

celebi

gerçi hocam bahtsiz deve misali olmasın bizimkisi

AhmetDenizci

Ahmet Şahin, Ergün Teber, Mustafa Sarp, Dilaver Güçlü, Orhan Taşdelen gönderildi. 5 kişi yollandı.

Kalede Ertuğrul ne kadar sağlam olsa da bir transfer şart. Orhan'ın yollanmasıyla da sol bekte sadece Yenal kaldı. Sol beke de bir transfer şart. Ama hoca Bahia'yı da sol bek oynattığından belki sol bek transferi istemeyebilir.

Acilen şu isimlerin fesih haberlerini okumak istiyorum artık resmi siteden: Pal Lazar, Voldomiro, Dominquez, Akaki, Bülent Kocabey, Anıl Dilaver.