Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

Uğur Yıldız

sene sonu Rosicky,Pizarro,Seedorf'un sözleşmeleri bitiyo.İlaç olurlar  :holey: :holey:

FaTiH_HaN

Hürriyet kaliteli bir orta saha oyuncusu, hem kesici özellikleriyle hemde hücuma katkısıyla, 2 sene önceki Hürriyet değil zaten o zamanlar para ile alınabilecek bir oyuncu değildi, kulübü satmayı düşünmüyordu, kimsenin mağduriyetinden faydalanmamak en iyisi ama Hürriyet Ankaragücünden ayrılacaksa bize gelmesini isterim.

AntZ

Alıntı''Ne Hürriyet ne de Turgut için resmi teklif almadık''

Altınyuva, oyunculardan takım kaptanı Hürriyet Güçer ile Turgut Doğan Şahin ile ilgili son günlerde yazılı ve görsel basında transfer söylentilerinin yer aldığını ancak bunların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

''Ne Hürriyet ne de Turgut için resmi teklif almadık'' diyen Altınyuva, şöyle devam etti:
''Kulübümüze böyle bir teklif ulaşmadı. Ancak ben şunu belirtmek istiyorum; biz hiç bir futbolcumuzu göndermek istemiyoruz. Elimizdeki mevcut kadroyu korumak istiyoruz. Hatta biz kulübümüzün transfer yasağının kalkması için büyük bir uğraş içindeyiz. Benim en önemli yapmam gerekenlerden biri transfer yasağının kaldırılmasını sağlamak. Bununla ilgili neler yapılabilir arkadaşlarımla yoğun mesai harcıyoruz. Sorunlu olan futbolcularla, federasyonla görüşüyoruz. Biran önce bunu kaldırmak istiyoruz. Bütün mesaimiz bu. İnşallah transfer dönemine kadar sonuçlandırırız. Bu yaparken de görüştüğümüz ve izlettirdiğimiz oyuncular var.''

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20111220/ne_hurriyet_ne_de_turgut.html

mehmet yılmaz

Bayern Vereinslos'dur ilki, dehşet bir takım. Adeta ordu gibi :)
Karrierende de ise çok meşhur futbolcular var, Pele, Maradona, Zidane, Beckenbauer, Cruyff ilk anda aklıma gelen isimler..  ??? :P

Yani sonuçta ben Nonda'nın hayranı değilim, sadece almamız gerek oyuncu tipi olarak uygundu. Emekliye ayrılmışsa gelsin Atakum'a, sessiz, sakin bir mahal...

AntZ

Valla ne yalan söyleyeyim ben hayranıydım  :) İç çekerdim bizde olsa diye, oynamamış, bu yaştaki halinin bile ilk devre bizde olmasını isterdim.

FaTiH_HaN

7 ay top oynayıp oynamaması ciddi bir durum ama futbolcunun profesyönelliği daha önemli, eğer idmanlarını yapıp, kondisyonunu ve kilosunu belli bir seviyede tutabildiyse, bir kamp gördüğü zaman nondaya yeter, zaten emeklilik yaşamak için gs den ayrıldıktan sonra antin kuntin bir takımda oynamış olsaydı bile 7 ay top oynamamasından çok farkı olmayacaktı. Zaten nondadan çok fazla bir beklentimiz olmayacakki, günü kurtarmak adına yarım sezon gelen topları köşeye yuvarlayacak, 35 yaşındaki adamdan pres yapmasını, defansı yıpratmasını, 90 dk depar atmasını bekleyemeyiz. Yeteneğinden, tecrübesinden, soğukkanlılığından faydalanmaya çalışacağız ki ben faydalı olacağını düşünenlerdenim. Tum bile Bülent Korkmaz zamanında bursaya geldiğinde yaşı 30'un üzerindeydi, adam hala oynuyor, gol de atıyor. Nonda aranan kan faydalı olur.

SAMSUNLU ORUMA 55

35'lik nonda bance gibi çıkmaz öttürür takımları :-*

Levent ÖCAL

Nonda hayat Onda  :D (Yakıştı da kerataya forma)  ???

kuzey55

nonda bence süper olur kariyeri zaten ortada bir oyuncu avrupa liglerinde gol krallığı olan bir oyuncu.gs den ayrılırken de formu düşük değildi.

Burak

Serkan Geçen sene Nonda diye diye getirdiniz adamı :)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Burak - 20 December 2011, 17:10:18
Serkan Geçen sene Nonda diye diye getirdiniz adamı :)

Burak benim de aklıma direkt o geldi.
Geçen sene Serkan, Hapay falan lambada müziğiyle "Şabani Nonda lalalalaylaaayyy" yaparlardı sürekli. Bu arada Hapay'ın yaklaşık 3 haftadır Samsun'da olmadığını, soranlara yıllıki izinde İzmir'de olduğunu söyletmesi de dikkat çekici bir durum. Acaba Nonda transferi için mi yoktu buralarda? İnsan işkillenmiyor değil. :)

Theofanis Gekas

nondadan bi cacık olmaz kanımca,holoskoda aradığımız bitirici değil,ben avrupa takımlarından sürpriz bi golcü bekliyorum açıkçası

twitter

nonda geldi mi simdi   ???
shabani nonda shabani nonda 30  :deli:

Ahmeti

Umarım takım yine yabancı çöplüğüne dönmez bu saatten sonra hata yapma lüksümüz yok dışarıdan gelecek kalitesiz her türlü yabancıya karşıyım ama Türkiye lig'ini bilen yabancı transferler ve kaliteli yerli ( papaz olmayacak ) oyuncularla ikinci yarı güzel bir çıkış yakalayabiliriz. Tabi böyle futbolcuları devre arası bulabilirsek.

Bu sene diğer senelere göre maddi yönden iyiyiz o yüzden transferin hakkını vermeliyiz ve yapılacak kampa biran önce tam kadro katılmalıyız,umarım yine yurt dışı kampı yapmayız ve süper lig takımları ile bol bol hazırlık maçı oynamamız gerekiyor.

samuray

bencede nonda kariyerinin sonuna gelmiş üstelik uzun bi süredir top oynamamış o form tutana kadar atı alan üsküdarı geçer buna tahammül edemeyiz holosko bobo bence çok iyi olur uğur boral eski formundan çok uzak doğru dürüst forma şansı bulamıyor uzun zamandan beri oynamıyorda sanırım hürriyet hem defansif hem hücum
yönü kuvvetli iyi olur olursa tabi aman ist takımlarındaki papazları almasınlarda sarp gibi ergün gibi 5 6 isabetli nokta transfer iyi bi golcü orta saha sağ ve sol kanat alınmalı bide kaleci tabiki ertuğrul cezası sakatlığı olursa diye benim kanaatim bu yönde