STSL 2011-2012 / 15.Hafta Mersin Idman Yurdu - Samsunspor'umuz

Başlatan isyan, 08 December 2011, 21:54:50

« önceki - sonraki »

samsunluhakan

ergünün yerine bülent kocabey veya anıl dilaver
bancenin yerine simon zenke girerse ikinci yarı bu işi bitiririz biz haydi olum mersinin defansta iş yok hadi petkoviç alın gelin şu maçı yaaa bi pazarda sevinelim ya hadi allah rızası için

GurbetciFanatik

kalptenþimþek

maçı digitürkweb tvden hd kalitesinde takılmadan 6,99 a izleyebiliyorsunuz..

GençKozluklu

Gol becerimiz sıfır. Bu rahatlıkla rakiplerimiz saldıurıyor. Ah bitirici adam olsa onalrda böyler rahat çıkamazlar ama yok işte. Bance iyi top saklıyor ilerde destek yok. Yine saçma bir golle ahlanmayalım ya.

samsunluhakan

cgr

Begenmedıgınız Bance, su an takımın en ıyısı...

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 11 December 2011, 17:50:05
ekingo bomboş banceye atsa 1-0 giriyoruz devreye

tamam kardes anladim sagol

ekigho oynaminca niye onymiyor dedigim icin kendime kiziyorum.
ama olsun sonucta yenecegizzzzz

cem 55

şu hocadaki ergün aşkı nedir arkadaş çıldırcam ya  bahianın önune sol açıga adam arıyosan koy bülent kocabeyi yada olmadı anıl dilaveri ergün nedir ya bi olumluhareketi yok orta yapmaktan topu kaldırmaktan aciz gene murat yıldırıma top gelince biraz heyecanlanıyoruz gerisi boş tv karşısında şu kapasitesi sınırlı adamları izlemek o kadar acıki 2.yarı allah yardımcımız olsun şu futbola alabilecegimiz en iyi sonuç yine 0-0 olur

davidsavage

Deli etti hakem resmen beni ya,bu kadarda taraflı karar olmazki, bi de Ergün teber lütfen çıksın 2. yarı Bülent Kocabey girsin duy bu sesi petkoo...

celebi

cem ben taktiğii buldum radyoyu da açıyorum tv den en az 5 saniye önce söylüyoyorlar. :evet: :evet:

Musti

Takımın en iyileri Murat ve Ertuğrul.

Ergün'ün nerde oynadığı belli değil. Ekigho kafasına göre takılıyor. Bance yalnızları oynuyor. Adem çok adam kaçırıyor. Fink bizi çok geriye yaslıyor. Kemal idare eder. Akaki rölantide. Bahia sol bekte iyi görünüyor. Hakan görünmez adam.

usare

GurbetciFanatik

yok bu adam malesef dakika 65- 75 olmadan oyuncu degistirmiyor

fanatik samsunsporlu

GurbetciFanatik