STSL 2011-2012 / 14.Hafta Samsunspor'umuz - Kayserispor

Başlatan ahmetsefa55, 03 December 2011, 18:10:48

« önceki - sonraki »

5trawberry

Sarı Zeybek belgeselindeki acı sözü hatırladım,

''İçimde bir ufak ümit şulesi bile kalmamıştı, Atatürk ölüyordu.'' diye  :(

Şimdi bizlerde de öyleyiz, bir ufak ümit yok, düşüyoruz... :(

binikalamadım

Samsunspor'a dair ' İMKANSIZ ' ı hep sevdim...
ÜMİTSİZLİĞİ ise asla ve asla ...

Jnr.Serkan

Bu takımın 38 39 puana ulaşamayacağını ve küme düşeceğini aslında hepimiz az çok biliyoruz ama gönül işte sindiremiyor insan takımına...Yazıklar olsun aldığınız parayada oynadığınız futbolada...Sırılsıklam oldum burnum akmaya başladı hapşırıyorum.İçim yanıyor.Bance Ekigho Zenke falan filan hepsi traş.Oynat şu Burak Çalık Anıl Dilaver,Dilaver güçlüyü be İnat herif.Az bir insanlara şans ver.14 maçta toplam 3 gol gol atan forvetlerde bu kadar ne buluyorsun.Neyse küfür etmeden susim

saim55

Hocanın açıklaması var mı maçtan sonra çok merak ediyorum

babasamsunlu

santra  vuruşunu yaptığın maçta 30. asniyede gol yiyorsan bu maç hakkında yorum yapmaya bile gerek yok..
tek kelime ile rezalet bir maçtı...

yağmura hafta içi mesai sattindeki bir maç olmasına rağmen Samsunspor sevdasını yüreğinde yaşayaıp koşup gelen taraftara selam olsun...
gerisi fasa fiso...

Jnr.Serkan

Bu arada golde santradan sonra topu kaptıran kimdi ? Birde orda troisi iki adamı ekmeğe yolladı sanırım biri ademdi diğeri kemal miydi akaki miydi ? Ben daha otururmadan gol yedik ne olduğunuda anlayamadım ki

babasamsunlu

adem topu kaptırdı..
kemal ve adem ekmeğe gitti..
banada alın iki tane dedim..
bana hastir çekti hinbeler :)

Uğur Yıldız

federasyonun alcağı karar umrumda değil kendi elimizle ligde kalamadıktan sonra mahkeme kararı cart curt bizi ligde bıraksa ne yazar ki?

twitter

3 mac kaldi ilk yarida
3 ude bizden cok daha iyi takimlar

yapacak bir sey de yok pek bekliyoruz iste

vanlioglu

takımın mücadelesine lafım yok ama bu şekilde lig sonuna kadar 20 golü bulmamız çok zor

5trawberry

Alıntı yapılan: ugur_yildiz - 08 December 2011, 22:47:05
federasyonun alcağı karar umrumda değil kendi elimizle ligde kalamadıktan sonra mahkeme kararı cart curt bizi ligde bıraksa ne yazar ki?

Çok şey yazar.
Ligde kalırız.
Bir daha süper lige çıkamama/çıkma stresi çekmeyiz.
Çeşitli gelirler elde ederiz.
Süper lig de olmak her zaman bir markadır.
Kıçı kırıkların olduğu yerde, biz niye yokuz diye kendimizi yemeyiz.

binikalamadım

samet_55

08 December 2011, 22:57:05 #312 Son düzenlenme: 08 December 2011, 23:09:05 samet_55
ben özelgüvenliktim maçta .önce samsunsporun soyunma odasına gittim.kenan yelek.gözlemciye bişeler anlatıyodu banceye yapılan faullerin hiç çalınmadıgından bahsediyo.süperlige hakemlerin şekil verdigini.bukafayla türk futbolunun hiç biyere gidemeyecegini falan filalan.sonra banceyi gördüm morali bozuk aval aval tavana bakıyodu bide adam aynı barışmanço gibi altın yüzükler atnalı gibi kolye.samsunsporyenilmiş çoktatın herifte.sonra murat yıldırımı gödüm lig tv mikrofonlarına o konuştu iyi oynadık hep kyserisporun ceza sahasında falan oynadık gibi bişeler dedi..takım otobüse giderken herzamankinden daha fazla bi yuuu sesleri.SONRA kayserisporun soyunma odasına gittim.herkes takım otobüsüne binmiş.bitek şota binmemişti.bizdeki(güvenlik)bazı ts yalamaları foto falan çektirdi.ben yaktın bizi şota dedim.bişe demedi iyi akşamlardedi.çok neşeliydi.bana ise koskoca bi hüzün dona kadar ıslak üniforma. 35 tlda para. :(

ErkÇay55

Bir türlü başaramıyoruz.Gol atamıyoruz.Seyirci elinden gelen çabayı gösterdi ama gelin görünki maç sonunda boynumuz bükük ayrıldık yine stadyumdan her zamanki gibi.

engin55

Bu polislerde iyice saçmalamaya başladı. Şemsiyeleri bile içeri almadılar bazıları kırıp attı bazıları merdivenin altına sakladı rezillik ya..