STSL 2011-2012 / 14.Hafta Samsunspor'umuz - Kayserispor

Başlatan ahmetsefa55, 03 December 2011, 18:10:48

« önceki - sonraki »

deriaKR

hadi ben veya bizler anlamiyoruz...buyuk kaptan ERCAN KOL bi tvde derhal yollanmali bu hoca dedi...devre arasini bekledemen hemn bugün....daha neyi beklyiorusn gürol

fat55

sola adam gibi bir oyuncu ergün teber in yerine defansa da adam lazım.orta sahaya bir adam sağa da gerekli forvete de adam gibi forvet.

isyan

bidahaki mac Pazar günü hoca ilk 11 seciminde 3-4 degisiklik yapabilir. Mustafa sarp cezali galiba dedigim gibi 3-4 yeni oyuncu ile galip gelebiliriz

engin55

Umutlar tükendi. Bir arkadaşın dediğine katılıyorum beşiktaş maçında bize müsade artık pankartını açalım :(

berusa55

fanatik samsunsporlu

biz mi taraflı bakıyoruz bilmiyorum.bancenin pozisyonlarına hiç faul çalmıyor hakemler.adamı bi düdüklemedikleri kalıyor.yine de çalmıyor şerefsizler.evimizde bile hakem mağduru oluyoruz

KotuCocuk55

Alıntı yapılan: ibrakadabra55 - 08 December 2011, 20:56:56
Bize Müsaade Artık kareografisini atmadıysak  besik_tas maçında yapalım.

Alıntı yapılan: holigan5565 - 08 December 2011, 21:00:27
SAMSUNSPORUM
Sana seni anlatamam isyan edersin

Bugün yeneriz diye tahmin ediyordum!
Birseyler kötü gidiyor biliyoruz ama sorun tahmin ettigimden cok daha buyuk!

Simdi gecen sene young boys un oynadigi futbolu hatirliyoruz.Ben petkovicten surekli galibiyette beklemiyorum ama oyunda da hayat yok,heycan yok! O takima siir gibi top oynatan adam yenilmek pahasina ki yeterince de mac kaybetti ve kredi kullandi,nasil olurda hala bu kadar rezilce bir futbol oynatmaya devam eder?

Kadro hakkaten mi yetersiz? o zaman bu adam don kisot mu? ben bu kadroylada  savasirim mi diyor,ama olmuyor?

Yönetim?

3-4 maclik bir galibiyet serisi bir anda bizi yukariya tasir ve bunu yapacak sansimiz hala var ve olacakta ama düzensizlik,heycansizlik ve bu gidisat can sikiyor...

Yoksa ben üzülmem..3 ligede gitse izlerim takimimi!

Napalim! Ben fazlasiyla hakettigimi dusunsemde  tüm camia ve sehir olarak hak etmiyormusuz süper ligi deyip elimdekiyle yetinirim!

binikalamadım

5 kişi kadro dışı bırakılarak futbol hayatları bitirilmeli hocayada bunlarsız kurgula oyunu denilmeli...bu saatten sonra bir cacık olmaz zaten..ligde kalabilmek büyük başarı olacak artık.. :-X

KotuCocuk55

08 December 2011, 22:02:54 #293 Son düzenlenme: 08 December 2011, 22:10:48 KotuCocuk55
Petkovic ilk yari sonunda gorevinin basinda kalirsa,türk futbolunda bir ilk olur herhalde!
Bende memnun degilim durumdan ve oyundan ama görevi basinda kalmasindan rahatsiz degilim...

Bu isi gögüsleyenler eger bir plan dahilinda kendisini tutuyor ve isin sonunda basariya ulasirlarsa uzun vadede kahraman olurlar herhalde!

Senaryolar baslasin:
1-Simdi bu adnan sezgin gibi kurt o kadar futbolcu getirdi,teknik direktör mü getiremiyecek!
Herkez diyorki takimi o yönetiyormus..

2-Sarp,Fink ve Bance gibi adnan sezginle gelen! (Sarp-adnan sezgin galatasaray yakinligi da hatirlanmali) oyuncular takimda düzenli olarak oynuyor! Bizce formda olmamalarina ragmen!

3-Burdan adnan sezgin takimin kurulmasinda petkovice istedigi gibi karisiyor ve kendisini istedigi gibi yönetiyor diye bir yorum yapabilirmiyiz acaba?

4-Takimi kim yönetiyordu? Adnan Sezgin!

5-Taraftar ayaga kalkmis petko istifa derken,petko rahat ve kendinden emin istifayi dusunmuyorum diyor!
Bu rahatligi ona madde 3 nedeniyle adnan sezgin veriyor olabilirmi?

???

fanatik samsunsporlu

hiç dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama içerideki maçlarda sol taraftaki yedek kulübesine oturduğumuz zaman maçI KAYBEDİYORUZ.manisa ve kayseri.artık herşeyi düşünmeye başladım

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 08 December 2011, 22:02:54
Petkovic ilk yari sonunda gorevinin basinda kalirsa,türk futbolunda bir ilk olur!

Bence Dünya futbolunda ilk olur.

Bu adama bizden baskasinin sabretcegini inanmiyorum.

fanatik samsunsporlu

epçeli köylü

Alıntı yapılan: berusa55 - 08 December 2011, 21:55:26
TFF'nin alacagi kararlari beklemeye basladim!

Bu korkaklıkla o tff ancak bizi harcar.Bende umut ediyordum diğer takımlar şikeden düşerse biz kurtarırız diye ancak korkaklık dehşet....

GurbetciFanatik

isimiz TFF kaldiysaaaaaaaaaaa
petkoya kalsin daha iyi

berusa55

08 December 2011, 22:13:18 #299 Son düzenlenme: 08 December 2011, 22:17:30 berusa55
Isimiz su anki durumda aynen alinacak kararlara kaldi kardesim... Umut isigi yok malesef bizim icin... Boyle bir kotu gidisi kimse hayal etmemisti sanirim ama korkulan oldu. Bu kadro bu hoca ve bu ic cekismelerle kendi gobegimizi kendimiz kesemeyecek kadar aciziz...