STSL 2011-2012 / 14.Hafta Samsunspor'umuz - Kayserispor

Başlatan ahmetsefa55, 03 December 2011, 18:10:48

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

Öncelikle ilk yapılacak iş Ahmet Şahin, Mustafa Sarp ve Ergün Teberi  göndermek.
2.yapılacak iş kaptanlığa Murat Yıldırımın getirilmesi.
3.yapılacak iş ise Bu takıma Murat Ceylan ve Emir Kujovic şart.Bununla birlikte kaleye Senecky gibi tecrübeli bi adam şart.
Elindeki alternatifleri kazanacak  takıma iyice adapte edeceksin.Takım havasını oluşturacaksın.
Tabi bunlar teknik açıdan bakıldığında yapılacak işler, aslında ilk yapılacak iş hainlerden ve fırsatçılardan kurtulup kendi adamlarınla adam gibi bi yönetim oluşturmak.

Sercan

SametYılmaz55

maçı izleyemedim radyodan dinlemeye çalıştım.nasıl oynadığımızı bilmiyorum ama acilen teknik direktör değişikliğine gidilmesi lazım.devre arasına kadar o gazla bir şeyler yaparız ancak.devre arasında da eksik bölgelere takviye ile toparlanabiliriz bu saatten sonra

kale5501

yokmu hoca gitti diytevcek mutlu haberş verecek birisi

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: kale5501 - 08 December 2011, 21:27:26
yokmu hoca gitti diytevcek mutlu haberş verecek birisi

hocanın gitmiceğini sende en az bizim kadar biliyosun

LisandroLopez

Alıntı yapılan: kale5501 - 08 December 2011, 21:11:39
tam kadro olmuş birde sakatlıgı geçince  kemalin yanına defans oyuncusu ismi aklıma gelmiyor sinirden tamamdır kesinlişk düşmeyiz

Saffet Gurur Yazar

deriaKR

ey kazim gürol adamsan kov artik su komunisti kov :redcard:

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: deriaKR - 08 December 2011, 21:32:42
ey kazim gürol adamsan kov artik su komunisti kov :redcard:
aga komünistlikle ne alakası var şimdi

deriaKR

yogoslavlar eskiden koministi oyüzen..komunis gibi inati var..bi .s.. anladi yok.

SametYılmaz55

liseliler

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 08 December 2011, 21:20:24
biraz daha eklim istersen
Dominguez ???
Bance ????
Alıntı yapılan: liseliler - 08 December 2011, 21:19:09
Mustafa sarp ve Ergün teber olduğu sürece biz 9, rakip 13 kisi..
Bu adamlara verilen paralara yazık...tabi onlardan medet uman camiamizada yazık..bunları alanlardan bize koca bir kazık...
Mustafa sarp ve Ergün teber olduğu sürece biz 9, rakip 13 kisi..

furkan5534

ne dedim mactan önce? yenerız dıyen arkadaslar nerde kandırmayın kendınızı ya.bız bu ısın olmıyacagını 2. 3. hafta gordukherkez goruyuo.bu futbolcularla olurmu Allah Peygamber askına.bu teknık zekayla olurmu ya.gıdıyoruz erıyoruz be.baraj ustu en yakın takım anteple aramızdakı fark 3.dıgerlerını soylemıyorum bıle.mersınde yenecek bızı lıgın bıtımıne kadar galıbyet yok.*****************  :kafa: :kafa: :kafa: ne hale getırdınız bızı

deriaKR

yok canom ben fikrimi belirtiyorum....bana göre öyle...mahsusdan yapiyor...bu adamin tarzi bu iyi olsa yb kovmazdi

epçeli köylü

Teknikdirektör değişmeli takımı uçuruma götüren başkanda yeni kongre ile güven tazelemeli..Çözüm basit.Bu sitedeki herkes biliyor ancak Kazım başkan inat ediyor.İnatla bu takımı düşürmüyor,uçuruma sürüklüyor.Bitiriyor.Birisi Kazım başkanı uyarmalı.petkoviçi kovmalı......

deriaKR

artik baskanda bu aksamdan itibaren görmediyse yuh yane..ozaman harbiden petklovice degil sana yol vermek lazim ama bu gidislede anlamicak...acaba ismail baskan bi alo desene gürol ne yapiyorusn sen..bu adamla yür+micek...postala dese