GAZİANTEP'E GİDİYORUZ...!

Başlatan Serkan, 01 December 2011, 16:19:50

« önceki - sonraki »

55__Gurbet__55

Allah size kazasiz belasiz gidip gelmeyi nasip etsin.

fat55

antepe giden arkadaşlardan haber var mı?

cgr

Su anda Antepevi adlı restoranttayiz. Baskanimiz Kazim Yılmaz da burada. Hep bırlıkte yemek yıyoruz. Moraller ust sevıyede. Insallah bu ortam dewam eder 3 puanla donerız.

fındık

Alıntı yapılan: cgr - 03 December 2011, 12:14:21
Su anda Antepevi adlı restoranttayiz. Baskanimiz Kazim Yılmaz da burada. Hep bırlıkte yemek yıyoruz. Moraller ust sevıyede. Insallah bu ortam dewam eder 3 puanla donerız.

Abi yönetimemi girdin yoksa  :D

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: seko - 03 December 2011, 12:24:15
Abi yönetimemi girdin yoksa  :D

Yada Yönetim taraftar grubuna mi girdi  :D

celebi

Bence traftarida yanına alma ggayretki tebrikler

cembaba

Gaziantep'te Restorant'tan bir görüntü.

fındık

Hesabı kulübe yüklemeyin ha :D tam tersini yapın siz ödeyin

ErkÇay55

04 December 2011, 16:22:35 #83 Son düzenlenme: 05 December 2011, 14:59:34 ErkÇay55
Üç puanla dönemediğimiz için yol bitmek bilmedi.Otobüsümüz rahattı.Sabah dörtotuz sularında Samsundaydık.Kaptanımızın aldığım yere bırakırım bulvara girmem sözü  :kafa: arkadaşlarımızı birazcık gersede herşey güzeldi.Başkanımızın Antepdeki yemek jesti güzeldi.Başkanımız antepevine girerken taratarı görünce çok sevindi sizleri aramızda görmek çok güzel demesi adeta yönetim taraftarı bütünleşmesini dosta düşmana gösterdi.Oyuna gelince takım olarak kötü oynamadık.Fırsatları değerlenderseydik üç puanla dönmememiz içten bile değildi.

kamuri

güzel deplasman oldu tribunde güzeldi antepliler bağırmadı zaten  genelde biz takımımıza destek verip bağırmaya çalıştık elimizden geldiği kadar tek olumsuzluk antepten puanlan donememek oldu oysaki yakaladığımız fırsatların birini değerlendirseydik galip gelmek içten bile değildi kısmetsizlik diyorum .şans da biraz insanın yanında olacak ozellikle bugun kayserinin belediyeye doksanda attığı golü gördükten sonra. perşembe günü ne yapı edip üç puanı almamız lazım kayseri maçından deplasmana gelip takımızı destekleyen herkesin yüreğine sağlık

Kaya

Hayatımda o kadar deplasman yaptım bunun yeri ayrı olur heralde  ??? Şöförü ve şöförün şehir içine(Antep ve Samsun) girmeme inadı.Galibiyete o kadar yakınken son dakikalarda lastiğimizin Merzifondaki gibi patlaması  :holey: Her şeyiyle ilginç bir deplasman işte..Mesela Türk tribün tarihinde deplasmanda taraftarına yemek veren tek bizim takımdır heralde.Değilsede birkaçından biri olduk..Baklava mı ? Baklavanın güzelliğini de gelmeyenler düşünsün  :P

Bu arada tanıdığım veya ilk kez tanıştığım otobüsteki herkese teşekkürler..

mehmet yılmaz

Herşey çok güzeldi, iyiydi ama kaybedilen bir maç hepsini alıp götürüyor maalesef... :(

Sonuna Kadar 55

pankant otobüs te unuttum görer bular olursan bana mesaj atsın başkentli samsunsporlular yazıyordu.haberli olsun otobüsteki arkadaşlar

cgr

Adamın aklında varsa yoksa Sanko :) pankartı unutman normal yanı :)

mehmet yılmaz