Galip Öztürk'ten Kazım Yılmaz'a

Başlatan maviay55, 28 November 2011, 20:21:48

« önceki - sonraki »

maraton

arkadaşlar lütfen devam eden adli süreçler ve kişilerin şahsi durumları ile ilgili yorum paylaşmayın.. burası samsunspor sitesi konuların bunun dışına çıkmamasına,siyaset,adli vaka veya dini görüş tartışmamaya ve yorum içeriklerini de bu doğrultu da oluşturmaya dikkat edelim...
SİTE YÖNETİMİ...

Pergani 55

söylentilere bakarak yorum yapmayın neyin dogru neyin yanlış oldugunu tam olarak bilmiyoruz

s_uzunkaya

galip ağanın durumu nedir arkadaşlar, varmı yakınlarından eşinden dostundan bir duyumu olan? insan genede üzülüyor yaa.inşallah tez zamanda çıkarda birazda değerlerine sahip olmaya başlar.

minci

08 March 2012, 00:23:33 #438 Son düzenlenme: 08 March 2012, 10:16:08 maraton
Alıntı yapılan: slazenger - 07 March 2012, 15:54:22
galip ağanın durumu nedir arkadaşlar, varmı yakınlarından eşinden dostundan bir duyumu olan? insan genede üzülüyor yaa.inşallah tez zamanda çıkarda birazda değerlerine sahip olmaya başlar.
. Bizden uzak dursun ve gölge etmesin başka ihsan istemez.

yilmazselcuk55

Yılmaz içini döktü. "Yöneticiliği bilmediğimiz için bazı oyunculara fazla para verdik."

Başkan Yılmaz, 'Büyük Başkan' programında önemli açıklamalarda bulunurken, "Ben spordan fazla anlamam. Transferleri yöneticilerim yaptı. Maalesef de alınan oyuncular tutmadı" dedi

33 MİLYON TL HARCADIM 
Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, içini döktü. TRT Spor'da ekranlara gelen 'Büyük Başkan' adlı programın bu haftaki konuğu Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz idi.  Önemli açıklamalarda bulunan Başkan Kazım Yılmaz,  evli ve 3 çoçuk babası olduğunu belirterek, "Spora girmem ailem için sürpriz oldu. Onlara vakit ayıramıyorum. Bunun için çok üzgünüm. İki işyerim vardı.  Samsunspor üçüncü işyerim oldu.  Sabah 09.00'da gelip akşam çıkıyorum.  Başarılı sonuçlar alamayınca çok üzülüyorum.  Beni üzgün görmelerinden dolayı da ailem de çok üzülüyor" dedi.

BORÇSUZ KULÜBÜZ
Şu ana kadar 33 milyon TL para harcadıklarının altını çizen Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz,  "Bütçeyi daha fazla arttıramadık. Kaynak bulamadık. Bütün transferleri kendi imkanımla yaptık. Bütün borçları yine başkan olarak kendi imkanımla temizledik. Borçsuz kulüplerden birisiyiz.  Başarı için uğraşıyoruz. Başarı gelirse de diğer herşey gelecektir. Transferler ile ilgili yüksek meblağlı paralar ödedik. Yöneticiliği bilmediğimiz için bazı oyunculara fazla para verdik. Ben spordan fazla anlamam. Yöneticilerimin yaptığı transferler tutmadı. Yapacak birşey yok" diye konuştu.

İKİ TARAFTARIMIZ YARALANDI
Ligin ikinci devresinde deplasmanda Trabzonspor ile oynadıkları maçta yaşananları unutamadığını söyleyen Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Maçın devre arasında taraftar gruplarından birinin başındaki arkadaş bana telefon açtı.  Bana, ' Başkanım mağdur durumdayız, iki yaralı arkadaşımız var. Polis dışarıya çıkartmıyor. Arkadaşlarımızı hastaneye götürmemiz  gerek' dedi.  Şeref tribünündeydim. Trabzonsporlu yönetici arkadaşlara konuyu ilettim.  Yardımcı olmaya çalıştılar ama belki iletişim kopukluğu nedeniyle bu gerçekleşemedi".

ZORLUK ÇIKARILDI   
"İkinci devrenin başlamasına kısa zaman kala yine aradılar beni.  Bu kez ben taraftarlarımızın bulunduğu tribüne gittim. Kapıdaki polise kendimi tanıttım. Yaralı var onu almaya geldim dedim. İki taraftarımızın başı yarılmıştı. Ellerini başlarına koymuşlar bekliyorlardı. Polis memuru arkadaşımızın vermiş olduğu cevap beni çok üzdü. Polis memuru bana, 'Yerimi terk edemem. Buradan çıktığınız zaman güvenliğinizi sağlayamayız' dedi. Biz de kendi imkanlarımızla iki taraftarımızı tedavi olmaları için hastaneye gönderdik".

BANA MUSLUK ATTILAR
"Daha sonra maçın ikinci devresini ben taraftarlarımızın bulunduğu tribünde onların arasında izledim. Taraftarlarımızı teskin etmeye çalıştım. Karşılık vermeyin. Onlar suçlu olsun dedim. Bana da musluk attılar, boynuma geldi. 1 hafta boyunluk taktım. Üzgündüm, moralim bozuktu. Samsun'a gelmedim.  İstanbul'da geçirdim rahatsızlığımı.  Maçın bittiğinde ise tribünden çıkmak istemedim. Taraftarlarımıza da bize yapılanlar hakkında tutanak tutulacak. Tespit edildikten sonra sonra biz buradan çıkacağız dedim. Emniyet müdürü ve federasyon temsilcisi geldi, raporumuzu tutturduk.

EMNİYET GÜÇLERİ BİZİ DURDURDU
"Taraftarımızla birlikte yola çıktık.  Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Akçaabat'ta durdurulduk. Dediler ki, 'Başkan sizin taraftarlar patlayıcı madde attı'.  Ben de onlara taraftarlar patlayıcı madde ile tribüne nasıl girmiş dedim.  Bana , 'Bilmiyorum' dedi. Ben de siz bilemezseniz ben hiç bilemem. Demek ki sizin arkadaşlarınız arama yapmamışlar. Bizim bulunduğumuz tribüne çakı bıçağı, musluk  attılar. Bunlar nasıl olacak dedim. Bana dedi ki, ' Ben onları bilmem, bunu bilirim'".

KARDEŞLİK MEŞALESİ SÖNDÜ
"Moralimizin bozuk olması  skorla ilgili değildi. Kardeşlik, dostluk meşalesinin söndürülmesinden dolayı idi. Biz sezon başında Samsun'dan kardeşlik meşalesi yakmıştık. Ama bu kardeşlik, dostluk meşalesi Trabzon'da söndü.  Ben bunları yapanların Trabzonsporlu olduğunu düşünmüyorum. Biz Samsunspor olarak Trabzon'da sönen kardeşlik meşalesini her zaman yakmaya da hazır olacağız. Sönen dostluk meşalesini inşallah ileride iyi bir şekilde yakmayı da düşünürüz".

TARAFTARIMIZ ÇOK BÜYÜK
Samsunspor'un en büyük avantajı taraftarıdır. Çok büyük bir taraftar kitlesine sahibiz. Bu taraftar kitlesini hiçbir yerde bulamazsınız. Moral kaynağı. Anadolu'daki takımların taraftarları arasında en iyisi Samsunspor taraftarı. Sevgi bağımız çok güçlü. Başarılı sonuç alamadığımızdan dolayı taraftarımız üzülüyor. Bu bize iletildiği zaman biz de çok üzülüyoruz.  Öğrenci taraftarlarımız harçlıklarını biriktirip maça geliyorlar ve takıma katkı sağlıyorlar. Bütün taraftarımıza çok teşekkür ediyorum".

ALTYAPIYA ÖNEM VERİYORUZ
"Alt yapıdan A takıma futbolcu yetiştirmek gerekiyor. Futbol branşını ilerletmemiz gerekiyor. Yakın zamanda altyapıdan yetişen futbolcu yok. Biz göreve geldiğimizde altyapı için önemli işler yaptık. Onlara futbol eğitiminin yanında, sağlıklı beslenme, liderlik gibi konularda eğitimler verdik. Fitness hocamız, tüm altyapı kategorilerine eğitimler verdi. Altyapıdaki sonucu da ilerleyen zamanlarda alacağımıza inanıyorum"
http://www.samsunkenthaber.com/haber/spor/transferler-tutmadi/6270.html

cembaba

Ah be Başkanım şu yanındaki andavalları da görseydin. :( Göremezse göstermeliyiz diye düşünüyorum. Şimdi sezon bitiminde genel kurul olacak. Kazım Yılmaz'ın listesi, geleceği görmemizi büyük oranda sağlayacaktır. Merakla o günü bekliyorum.

Levent ÖCAL

Başarılı bir tüccar, başarılı bir iş adamı, başarılı bir şirket yöneticisi ama bunların yanında iyi niyetli olmasına rağmen yanındaki akbabaları göremeyecek kadar da başarısız bir kulüp yöneticisi.

Ne diyelim gelecek günler seninle aydınlık olur inşallah başkanım  >l<

GökhanÇağlar

Cuma 15 45 de Trt sporda program izlemek isteyenler için

cgr

* Geçen sene ki kaçan kupadan ( Son 2-3 Maç kala çıktı saha ortasında gezindi )
* Sene başı bizi pembe hayallerle süsyelen..
* Kulübü şirketleştiriyoruz, Borsa'da işlem gören 5.kulüp yapıcaz dediğinden
* Bu sene ki başarısızlıktan....
* Bağış olarak veriğin paraları, icra olarak geri istediğinden!!

Hepsinden sen sorumlusun !! Senin yüzünden geldi ne geldiyse başımıza...!!
Çakma Samsunspor'lu...

özkan

Kongreden önce farklı bilanço,kongrede farklı bilanço gönderirken güzeldi demi.Aha sana bilanço,uğraş şimdi  :--*

Lusage

27 March 2012, 14:19:20 #446 Son düzenlenme: 27 March 2012, 14:27:25 maraton
Eden bulurmuş... Bu saatten sonra Galip Öztürk mü??

emre

İyi ki bir şekilde kulüpten uzaklaşmış. Belki de en az zararla kurtulduk. Bu durumda bir Samsunspor başkanı kimse görmek istemezdi sanırım.

KotuCocuk55

Alıntı yapılan: cgr - 27 March 2012, 13:46:43
* Geçen sene ki kaçan kupadan ( Son 2-3 Maç kala çıktı saha ortasında gezindi )
* Sene başı bizi pembe hayallerle süsyelen..
* Kulübü şirketleştiriyoruz, Borsa'da işlem gören 5.kulüp yapıcaz dediğinden
* Bu sene ki başarısızlıktan....
* Bağış olarak veriğin paraları, icra olarak geri istediğinden!!

Hepsinden sen sorumlusun !! Senin yüzünden geldi ne geldiyse başımıza...!!
Çakma Samsunspor'lu...

Pankartlarini asan,stadda dolastiran,sanki kralin halkini selamlamasi gibi onu alkislayan,müdür baskanina eyvallah diyen,kongrede konusturan,kendi adamlarini yönetime sokmasina göz yuman bizler,samsunsporun gercek sahipleri en az onun kadar sorumludur.. Bu kadar cabuk dolmusa bilmemeliydik camia olarak..

Resmen taraftarin basariyla ve parayla gözü boyandi. Galip Öztürk ün samsunspor üzerindeki oyununu süper ligte te müdür baskanlik görevini kabul etmeyen Erkut Tutu bozdu bence belkide farkinda olmadan.. 

maraton

lütfen devam eden yargı süreçleri hakkında kişisel yorum ve görüşlerinizi forumumuz üzerinden paylaşmayalım..
SİTE YÖNETİMİ