Galip Öztürk'ten Kazım Yılmaz'a

Başlatan maviay55, 28 November 2011, 20:21:48

« önceki - sonraki »

brigand

Ama o parayı bağış olarak değil de cari hesabından borç olarak işlediyse, her ayda adat faiz hesapladıysa ben o adama her gün 1 fazla söverim  >:( >:(

sadece55

Sonuç olarak ne yapıoruz Muhasebeci arkadaşlar...Günlük 1 mi küfür işletiyoruz yoksa faiziyle 2 mi :)

burakbas

isteyen istediği sayıda küfür edebilir. sınır yok :) yediğimiz her gol için 10 okka , başkanın moralsiz olduğu gün sayısinca 100 okka . yüklen :)

Burak

Alıntı yapılan: Erdinc - 20 February 2012, 09:39:58
Sonuç olarak ne yapıoruz Muhasebeci arkadaşlar...Günlük 1 mi küfür işletiyoruz yoksa faiziyle 2 mi :)

sen onu boşver de senin için Giresunspor lu  oldu diyorlar stadda görende yok seni bu ara ne  iş :)

GurbetciFanatik

Gurbetden Türkiyeye izine gelince
hep derdim inanin akrabalrima
Dikkat edin METRO dan baskasina
binmeyin diye, cünkü her bilet almanizda Samsunsporun kazasina para girer diye.
Hay o agzima....
Artik suna dicem, saatlerce bekleseniz bile tek METRO da yer olsa bile binmeyin.
Yoldan Esek gecerse ona binin gidin.
Hatda Metronun iscisi gelse bile nereye abi derse sunu söyleyin
" Abi hic zorlama Metro Galip Öztürkün biz Samsunlular öyle bi Sirket artik tanimiyoruz" diyin.

silopilimuhsin

Helal olsun kazim başkan a herşey para değil fors değil. Arkadaşlar kazım başkanın numarasıni bilen lütfen benimle irtibata geçsin tanışıp tebrik edeceğim

ethm55

Senı en sevmeyen ve istafı anla bekleyen benı bıle kendıne hayran yapıp tum olumsuz dusuncelerı olumluya cevırdın ya helal sana  ;D
Değişik sevmeye başladım Sonuna kadar KAZIM YILMAZ

Kaya

Alıntı yapılan: samsuni - 19 February 2012, 01:00:31

Bu adam öyle bir adam ki verdiği söze inanılmaz sadık..Yönetim içindeki çalkantılar ve istifalardan sonra destek ziyaretine gittiğimiz Kazım başkanla tesislerimizde uzun süre sohbet etme imkanımız oldu.O gün ona orda,başkanım deplasmanlarda sizi İsmail başkan gibi yanımızda görmek çok isteriz demiştim..Söz lan sana beraber izleyeceğiz demişti..O gün bugündür her deplasmanda yanımızda başkanımız..Seviyoruz seni Kazım Başkan..Adamsın...

ErkÇay55

Metro Turizm'in sahibi Öztürk'e çete gözaltısı

İstanbul otogarını işleten, Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk, zorla senet imzalattığı ve organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün dün düzenlediği operasyonla yakalanan Öztürk hakkında çok sayıda şikâyet olduğu öne sürüldü. Öztürk ile birlikte 6 kişi daha gözaltına alındı. Galip Öztürk ilk olarak, Temmuz 2003'te çıkar amaçlı suç örgütü oluşturmak suçlamasıyla gözaltına alınmış, mahkemece serbest bırakılmıştı. 2009'da borsada manipülasyon yaptığı ve bir işadamını kaçırarak zorla 2 milyon dolarlık senet imzalattığı iddialarıyla yakalanmıştı. Ekim 2011'de uyuşturucudan gözaltına alınan Öztürk mahkemeden serbest kalmıştı. Öztürk'ün kan numunesini inceleyen Adli Tıp uyuşturucu kullandığı yönünde rapor vermişti.

ahmetsefa55

organize suç örgütü kurmaktan yakalandıysa bir daha da çıkamaz oradan dıye dusunuyorum.

Uğur Yıldız

çıkar ya bi şekilde o kadar basit içeri girmez galip öztürk sevmiyoruz ama güçlü bi adam

lucarelli

Valla artık güçlü adam diye bir şey yok. İçeridekilere bakınca galip öztürk hikaye.

55_OrHaN_55

galip öztürkün tutuklandığını duyduğuma sevineceğim aklıma gelmezdi.

SametYılmaz55

iki yakan bir araya gelmesin bundan sonra

samuray

eee su testisi su yolunda kırılırmış eden bulur organizeden çete örgüt suçlamasıyla alındıysa zor çıkar artık galip öztürk samsnsporumuzu yönetimdeki yalakalarını istifa ettirip adeta küme düşmesini dört gözle bekleyen öztürk değilmi hani sen samsun sevdalısıydın verdiğin primleri bile almaya utanmadı