Galip Öztürk'ten Kazım Yılmaz'a

Başlatan maviay55, 28 November 2011, 20:21:48

« önceki - sonraki »

Desiqner

cembaba

Bizi kırmadı saolsun... Başkent hatırası :) "SONUNA KADAR......"

SametYılmaz55

deplasmana gitmeyen başkanlardan sonra deplasmanda taraftarıyla atkı açan başkanımız var.hayat çok daha güzel böyle ya >l< >l< >l<

burakbas

Ne denilebilir ki... Tek kelime ile ADAMSIN !

bluegreen55

Tamam başkanımızı seviyoruz ama Galip Öztürke saydırılması hiç hoş değil. Daha geçen sene sahip çıkan tek adamdı ve posterleri kale arkasından inmiyordu. Gerekli desteği vermedi diye kızabiliriz ama abartmayalım hepsinin destek olması lazım. Faceden Ulusoya teşekkür mesajları flnda ne oluyor. Bu ulusoylar harcamadımı bizi senelerce süründük 2. liglerde. Galip Öztürke en çok kırgınlık duyabiliriz.

Theofanis Gekas

kırgınlık mı duyabiliriz,nefret ediyoruz,sen neyin peşindesin düşmemiz için elinden geleni yapıyor,verdiği paraları faiziyle aldı 1 kuruş katkısı yok,2 sene önce otobüs olayında ben çakmıştım olayı otobüs vermedi çünkü geri alamazdı,araçlar bağış oluyor mevzuat böyle,verdiği paraları çatır çatır aldı.tabi Ulusoya teşekkür etcez

Lusage

Pardon da bu Galip Öztürk değil mi bu takımı içten içten karıştıran kişisel menfaatlerine Samsunspor'umuzu bulaştıran. Kazım Yılmaz'a BAŞKANIMIZA savaş açan. Bize reklam vermeye gelince olmaz müşteri portföyümü etkiler zarar görürüm diyipte itoşlara reklam veren Galip Öztürk değil mi? Az bile söylüyorlar..

Yüzünü şeytan görsün.. Galip'in elinde kukla olacağımıza şerefimizle amatörde oynarız!

Serkan

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 19 February 2012, 14:53:14
Tamam başkanımızı seviyoruz ama Galip Öztürke saydırılması hiç hoş değil. Daha geçen sene sahip çıkan tek adamdı ve posterleri kale arkasından inmiyordu. Gerekli desteği vermedi diye kızabiliriz ama abartmayalım hepsinin destek olması lazım. Faceden Ulusoya teşekkür mesajları flnda ne oluyor. Bu ulusoylar harcamadımı bizi senelerce süründük 2. liglerde. Galip Öztürke en çok kırgınlık duyabiliriz.

evet geçen sene öyle bir sahip çıktı ki bize verdiğinin 6 kat'ını haciz yolu ile geri aldı...

CurvaSs

yanlış tanımışız! hatanın neresinden dönülürse dönülsün kardır, kimse kusura bakmasın. benim bildiğim ulusoy takıma otobüs tahsis edecekmiş, doğru mudur yanlış mıdır bilmiyorum ama öyle duydum.

şimdi bu adam kocaaaa metro'nun sahibi takımımız 2004 model otobüsle seyehat ederken nerelerdeydi?! 3 istanbul takımına otobüs tahsis etmekle meşguldü. kimse kusura bakmasın ama galip öztürk samsun'da bitmiştir! en azından samsunspor taraftarlarının gözünde bitmiştir!

burakbas

lucarelli

Geçen sene çok destek olduğu bir gerçek ama başka şeylerin peşinde olduğu Allahtan ortaya erken çıktı.

Theofanis Gekas

destek felan olmadı sadece reklam yaptı.destek olan adam klübe borç vermez para verir,en azından faiz işletmeden borç verir

FaTiH_HaN

Galip Öztürk Samsunspora yardım ederken daha doğrusu ediyor gibi görünürken aklındaki düşünce 'kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez' mantığıydı, takımı borsaya çıkarıp voleyi vuracaktı, Eğer öyle olmasaydı kişisel husumetine Samsunsporu karıştırmazdı, futbolcuların aklına girmezdi, yönetimdeki tasmalı insanlarına istifa ettirmezdi. Şu an düşmemiz için elinden geleni yapıyor ona tekrar muhtac olmamız için süper ligde olmamamız lazım, zannediyorki unutur Samsunspor taraftarı yaptığım kaypaklığı ama bilmediği bir şey var ne biz unuturuz yapılanları nede Kazım Başkan bırakır Samsunsporu.

Sol Açık

Yardım, para verip faiziyle geri almak değildir. Üzerine de bir ton reklam yaptı.

Ayrıca şirketlerin spor-eğitim vs konularda yaptıkları yardımları abartmamak gerek. Unutmayalım, o paraları kendi ceplerinden vermiyorlar. Verdikleri paralar kadar vergi indirimi alıyorlar. Yani parayı veriyorlar, ama karşılığında vergi vermiyorlar. Yoksa örneğin Turkcell'in yardım kampanyası düzenleyip bağış yapması, benim çok param var, insanlar zor durumda, yardım edeyim diye değil.

Herneyse, sonuçta Galip Öztürk bir cacık yapmamıştır.

Burak

Alıntı yapılan: Sol Açık - 19 February 2012, 17:34:25
Yardım, para verip faiziyle geri almak değildir. Üzerine de bir ton reklam yaptı.

Ayrıca şirketlerin spor-eğitim vs konularda yaptıkları yardımları abartmamak gerek. Unutmayalım, o paraları kendi ceplerinden vermiyorlar. Verdikleri paralar kadar vergi indirimi alıyorlar. Yani parayı veriyorlar, ama karşılığında vergi vermiyorlar. Yoksa örneğin Turkcell'in yardım kampanyası düzenleyip bağış yapması, benim çok param var, insanlar zor durumda, yardım edeyim diye değil.

Herneyse, sonuçta Galip Öztürk bir cacık yapmamıştır.

yanlış anlama Galip Öztürk'ü savunmak için yazmıyorum bilgi vermek için yazıyorum ama durum şöyle. Samsunspor profesyonel bir kulüp olduğu için yaptıkları bağışın şirketin zarar etmemesi şartıyla yüzde 50'sini gider gösterebiliyor şirketler.  örneğin 100TL bağış yaparsa bir şirket 50 TL gider gösterebilir kurumlar vergisi de yüzde 20 olduğu için 100 TL verdiği zaman 10 TL karı  olur 90 TL yine kulübe gitmiş olarak kalır