STSL 2011-2012 / 13.Hafta | Gaziantepspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 26 November 2011, 16:22:47

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

fanatik samsunsporlu

FaTiH_HaN

jean

ilk yariya baktim ikinci yariya bakamicam ise gidiyorum aklim macta kalacak ins kaybetmeyiz

CurvaSs

03 December 2011, 14:46:11 #229 Son düzenlenme: 03 December 2011, 14:53:56 CurvaSs
zenke ile bance ileride çok yalnız kalıyor. murat yıldırım gerektiği kadar ileriye çıkamıyor. mustafa sarp ile fink zaten pek ileriye gitmeye niyetli değil. alvaro da ileriye gitmiyor. kim gidecek ulan ileriye?!

fanatik samsunsporlu

kale5501

GurbetciFanatik

2 Dilaverde yok malesef.

Ileriye top götürecek Ufuk ve Hakan var.
Cikar Sarp i sok birini.

kale5501

Uğur Yıldız

ilk yarıyı seyredemedım ya hastanedeydım nasıl oynadık ıyımıydık ya ?

özkan

Ufukmu,ufuğun götürdüğü top çakallıyı geçmez !

feveran

Alıntı yapılan: özkan - 03 December 2011, 14:49:24
Ufukmu,ufuğun götürdüğü top çakallıyı geçmez !

bu kavaklılarda hepmi çakallıyı söyler

ngonge

Takım baskı yediği zaman öyle amatörleşiyor ki ortasahadan çıkamıyor.

Hakan Arslan nerede, Sarp'la olmuyor işte...

Dominguez bu maçta birşeyler yapacakmış gibi duruyor. Ama geride kabullenirsek oyunu malesef yiyeceğiz geçen maçlarda gördüğümüz gibi, ileride basmamız lazım.

Bu arada yedektekilerin hepsi defans inanılır gibi değil, bir tek Ufuk var hücuma yönelik ortasaha olarak, o kadar.

emre

Sarp'ı çıkarıp Hakan'ı almalı.Fink ile Hakan canla başla oynayıp orta sahayı diri tutmalı.Murat'ta ileride aktif olursa maçı almamamız için bir neden yok

AhmetDenizci

Çok kötü bir futbol oynuyoruz. Topla oynama oranımız %30. İki tane net pozisyonumuz var fakat Bance çok kötü kafa vuruşuyla harcadı. Yedekler ise tam bir fiyasko hücumcu adamların hiçbiri yok. Nerde Dilaver Güçlü, Burak Çalık, Bülent Kocabey, Anıl Dilaver, Savaş Yılmaz. Kim çıkaracak bu takımı hücuma ?