STSL 2011-2012/ 12.Hafta SAMSUNSPOR'umuz - MP Antalyaspor: 1-0

Başlatan 5trawberry, 21 November 2011, 23:25:25

« önceki - sonraki »

adige73

domingezin yerine ufuğun girmesi lazım ekhigo ilerde çok yalnız kalıyor

ChucKeR

bu sefer olacak gibi. keşke zenke de olsaydı çok daha rahat olabilirdik. ekigho iş yapmıyor malesef. hakanı beğendim ama kartlı olması kötü. orta sahada alternatif yok kim klübeden destek verebilir bilmiyorum. çok çok saçma şeyler olmassa bu antalya kaybetmeye hazır.

beşnumara

Sarı kart görenlerden birini çıkaralım yoksa kırmızı gelebilir her an.Hakan Arslan sert oynuyor sakin olması lazım.
Orta alanda sıkışıp kalıyoruz pozisyon bulmamız zor ama görünen o ki Antalya bir Ankaragücü değil.Ankaragücü gibi hareketli oyuncuları yok.Gol yemeden kırmızı yemeden değişiklik yap hoca.Bursa maçındaki gibi izleme sakın.
Haydi bakalım inşaallah galibiyetle bitireceğiz.

Shane_Falco

Ortasahada Hakanın daha aktif olması lazım.Ekigho forvetde yalnız kalıyor.Bance'nin ise nerede oynadıgını çözemedim yani.Forvet desen değil,forvet arkası desen değil,açıklar hiç değil.Gariban ortada koşturuyo yani.

Devreye galip girdik ama kötü oynuyoruz.11 maçtır olduğu gibi 2.yarıyı 1.yarıya göre daha pasif,daha kondüsyonsuz oynayacağımızı düşünüyorum inş 60-70 e kadar bi gol yemeyiz.2. yarı işimiz daha zor...

twitter

epçeli köylü

Bance önün bomboş ve sen bodoslama vuruyorsun....

Sadece Samsunspor

epçeli köylü

Hakem faullerde ve sarı kartlarda Samsunspora ağır davranıyor....

Sadece Samsunspor

beşnumara

Sadece Samsunspor

twitter

Sadece Samsunspor

kimdi o kaleciye topu veren allah aşkına murat mı

erkan55