STSL 2011-2012/ 12.Hafta SAMSUNSPOR'umuz - MP Antalyaspor: 1-0

Başlatan 5trawberry, 21 November 2011, 23:25:25

« önceki - sonraki »

samuray

petkoviç yine abuk subuk işler yapmazda inşallah yeneriz

cembaba

LisandroLopez

Ahmet, Lazar, Kemal, Bahia, Ergün, M.Sarp, Fink, Murat, Ekigho, B.Çalık, Bance 11 ini isterdim bu maça.
Ekigho ve Burak Çalık ın hücumda birlikte oynayarak Bance nin ağır kalışından doğan zaafımızı kapatabilceklerini düşünüyorum.
Adem i ne kadar site ahalisi beğense de ben yeterli bulmuyorum ve Lazar a bi şans daha verse iyi olabilceği kanaatindeyim..

Desiqner

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 25 November 2011, 21:03:18
Ahmet, Lazar, Kemal, Bahia, Ergün, M.Sarp, Fink, Murat, Ekigho, B.Çalık, Bance 11 ini isterdim bu maça.
Ekigho ve Burak Çalık ın hücumda birlikte oynayarak Bance nin ağır kalışından doğan zaafımızı kapatabilceklerini düşünüyorum.
Adem i ne kadar site ahalisi beğense de ben yeterli bulmuyorum ve Lazar a bi şans daha verse iyi olabilceği kanaatindeyim..

Lazar mı ? M.Sarp mı ? :(

##kdc##

Desiqner

Ben komple dersaneyi asıyorum :D Sabah 9 buçukta Alaçamdan gelicem bana koyan maç bileti 10 lira yol parası 20 lira :D

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 25 November 2011, 21:03:18

Lazar i sil yerine Ademi koy
Sarp i sil yerine Dilaveri koy

gelsin 3 puan

senin yazdigin 11 le isimiz cooooook zor

KareAs55

Bize acı çektirmeye hakkınız yok ,  adam gibi oynayın...

SSKLA

LisandroLopez

Sarp dan bizde memnun değiliz ama belli yani hoca vazgeçmiyor yine oynatacaktır.
Adem ide açıkladım yetersiz bence Lazar a bi şans verilebilir birden bire bu derece silip atmaya gerek yok adamı..

GurbetciFanatik

Pal Lazar ilk maclarda oynadi ve hic katki saglamadi.
Sonra 3 mac dinlendirdi ve A.Gücü macinda oyuna soktu hemde rahat mac 2-0 öndesin,
ve macin icine etti. O maci kaldirmayan adam daha bisey yapamaz.

beşnumara

Lazar çok istiyorsa formayı alacak Samsunspor'a hizmet edecek birilerine değil!

samsunluhakan

ahmet
adem      kemal      valdemiro     ergün

fink       m.yıldırım

ekingo                     dilaver güçlü

bance     burak çalık     

altunay

6 EKSİK, 18 KİŞLİK KADRODA 3 KALECİ ...
MedicalPark Antalyaspor, Cumartesi günü saat 13.00'te deplasmanda Samsunspor ile oynayacağı maç için bugün akşam Samsun'a gitti.

Kırmızı-beyazlı ekibin kadrosunda 5 sakat ve 1 cezalı futbolcu yer almazken, Teknik direktör Mehmet Özdilek 18 kişilik maç kadrosunun tamamlayabilmek için 3 kaleciyi Samsun'a götürdü.

Necati Ateş, Mehmet Eren, Musa Nizam, Mehmet Yılmaz ve Erkan Sekman sakatlıkları, İbrahim Dağaşan ise cezası nedeniyle maç kadrosunda yer almadılar. Kırmızı-beyazlı ekibin 18 kişilik maç kadrosu şöyle;
Ömer, Polat, Sammy, Ali Tandoğan, Ali Turan, Radaljiç, Deniz, Minev, Kerem, Sedat, Doğa, Uğur, Hüseyin, Emrah, Kenan, Zitouni, Tita, Musa Aydın ...

MedicalPark Antalyaspor yarın (Cuma) Samsun'da yapacağı tek idmanın ardından Cumartesi günü oynayacağı maçın saatini bekleyecek.

berusa55

Bunları şu halde de yenemezsek yazıklar olsun size...