Kurtlar Vadisi Pusu'ya mail yağdırın !

Başlatan cembaba, 19 November 2011, 01:09:06

« önceki - sonraki »

cembaba

19 November 2011, 01:09:06 Son düzenlenme: 19 November 2011, 02:22:28 CemBaba

Arkadaşlar Türkiye'de bir çok dizi içerisinde belki de en yaygın olanı Kurtlar Vadisi'dir. Bu dizinin dün akşam ki bölümünde, yönetmen sanki inadına yaparcasına, bir duvarda yazılı olan; "55" numaranın üzeri çizikli, "61" numara yazılmış şekildeki bir görüntüye, zum yaparak bir şeyler ima etmektedir. Daha öncesinde de hatırlarsanız, 61. Bölümde Bordo - Mavi balonları havaya atılan bir şekilde reklam yapmışlardı. Bütün bunlardan ötürü dünkü olaydan sonra, bir uyarı yapmamız gerekiyor diye düşünüyorum.

mail: info@panafilm.com
----

Örnek mail;

Merhaba;

Türkiye'de sevilerek izlendiğine inandığımız Kurtlar Vadisi dizisinin dünkü bölümünde; bir sahnede geçen, duvarda çizili olan 55 numara ve üzerinde 61 yazan bir sahne zumlanarak yayınlanmıştır. Daha önceden de 61. Bölümde olan Bordo - Mavi balonların havaya atıldığı bir sahne yayınlanmıştı. Bu sahneleri kasten ve bilerek vermeye devam ederseniz, diziyi izlemeyi bırakacağız. Böyle bir taraftar olma durumu diye bir olay söz konusu olamaz. Sizi bu tutumunuzdan ötürü kınamaktayım. Böyle bir şey bir kez daha gerçekleşirse, diziyi izlemeyi bırakacağım. Gereğini lütfen yapınız.

Mehmet Cem Akalın
Gazi Üniversitesi TEF Bölüm Öğrencisi

5trawberry

Eğer ki tesadüf diye nitelendirilirse, bölümün başında kasıtlı birşey olmadığına dair, özür yazısı geçsinler.

Atıyorum mailimi.

sosaka

19 November 2011, 01:27:01 #2 Son düzenlenme: 19 November 2011, 01:33:49 sosaka
aslında RTÜK'e şikayet etmek lazım
sonuçta halkı kin ve öfkeye sürükleyecek bir hareket

Sonuna Kadar 55

pana film görüşmek lazım bizzat yarın görüşürüm o lavuklara

Sonuna Kadar 55

lavuklar gerçek mi şaka mı görüntüler şok etti beni dün

sosaka

diziyi izlemedim ama az önce bahsi geçen yayınla ilgili fotoğraf gördüm.
RTÜK Panafilm ve TNT'ye konuyla ilgili şikayetlerde bulundum.
Bence e-posta yağmuruna tutmalıyız.
Tam tersi bir durum olsaydı i.t.o.ş.'lar ortalığı yıkardı

cembaba

Çok önemli arkadaşlar. Lütfen gerekli önemi gösterin...

Serkan

berusa55

19 November 2011, 02:15:25 #8 Son düzenlenme: 19 November 2011, 02:28:52 berusa55
Gerekli mail az önce atılmıştır.

sosaka

cembaba

Resmi ilk yazdığım yazıya da ekledim.

Desiqner

Maili gönderdim.Harbiden hangi İTOŞ varsa artık dizinin yapımcılarında biryerleri hava kaçırıyor.Ama herkese haddini bildirmeyi biliriz.Böyle şeylerde yönetimin ağzını açması lazım aslında ama nerdeeeee

Sercan

19 November 2011, 11:13:01 #12 Son düzenlenme: 19 November 2011, 11:22:26 Sercan
bende gerekli maili pana film, kurtlar vadisi, tnt ve rtük e gönderdim hadi yüklenelim...

gerekli mail adresleri; rtukistanbul@rtuk.org.tr, info@panafilm.com, info@kurtlarvadisi.com

fındık

Sercan

Şirinler'in facebook sayfasında da paylaşıldı haber. Bir de resi Samsunspor Facebook sayfasına ulaşmak lazım..